LG L40

LG L40
Lux-case.fi verkkokauppa on erikoistunut älypuhelinten suojaukseen ja meiltä löydät suojakuoret, suojakotelot ja näytön suojakalvot LG L40 puhelimellesi. Puhelimen suojauksen lisäksi meiltä löytyy myös kymmenet erilaiset LG L40 lisätarvikkeet, joiden avulla saat puhelimestasi enemmän irti. Valtava valikoimamme kattaa sadat erilaiset kuulokkeet ja mini kaiuttimet, jotka tekevät musiikki elämyksestäsi todella nautinnollisen. Meiltä löydät myös älypuhelinten pyörätelineet sekä käsivarsikotelot, jotka on tehty aktiiviseen elämäntyyliin. Tarvike valikoimamme on todella laaja ja monipuolinen ja sieltä löydät myös autotelineet, autolaturit, varavirtalähteet, telineet, standit, kosketusnäyttökynät, microSD-muistikortit, kaapelit ja monet muut tarvittavat lisätarvikkeet. Selaa sivuamme alaspäin ja tutustu massiiviseen valikoimaamme. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Toivotamme sinulle nautinnollisia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG L40 Suojakuoret

Tämä LG:n puhelin on suunnattu ihmisille, jotka ovat vasta tutustumassa älypuhelimen käyttöön. Tästä puhelimesta löytyy kaikki perus ominaisuudet ja siinä on viimeisin Android 4,2,2 KitKat käyttöjärjestelmä. Vaikka tämä puhelin on todella edullinen, niin se ei tarkoita sitä, että se pitäisi jättää ilman suojausta. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suojakuoret LG L40 puhelimelle, joilla teet tästä puhelimesta hienomman näköisen ja hyvin suojatun. Meiltä löytyy kuoria kaikkien perusvärien lisäksi myös erilaisissa kuvioissa ja kuoresi voi olla koristeltu esimerkiksi pöllö-, lippu-, kukka-, puu- tai perhoskuviolla. Kuoria löytyy muovisena, alumiinisena, silikonisena sekä TPU-materiaalista valmistettuna ja on täysin sinun päätettävissäsi minkä kuori materiaalin valitset. TPU ja silikoni suojaavat puhelintasi tehokkaammin iskuilta kun taas muoviset ja alumiiniset kuoret suojaavat sitä paremmin pölyltä ja lialta. Kaikki myymämme LG L40 suojakuoret on valmistettu puhelimen mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Kuoret on todella helppo asentaa paikalleen eikä se toimenpide vie aikaa kuin muutaman sekunnin. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme kaupanpäälle ilmaisen toimituksen koko Suomeen, joten tilaa heti!

 

LG L40 Kotelot, Laukut & Pussit

Olemme älypuhelimien ja tablettien suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät suojakuorten lisäksi myös suojakotelot LG L40 puhelimellesi. Suojakotelot tekevät tästä edullisesta puhelimesta todella tyylikkään ja kotelon ansiosta puhelimesi arvo säilyy erittäin pitkään, sillä kotelossa puhelimesi pysyy suojassa naarmuilta, pölyltä, lialta sekä iskuilta. Kaikki myymämme kotelot on valmistettu korkealaatuisesta PU nahasta ja meiltä löytyy myös hieman kalliimpia aidosta nahasta valmistettuja koteloita. LG L40 kotelo tarjoaa täydellisen suojan lisäksi myös tyylikkyyttä ja käytännöllisiä ominaisuuksia helpottamaan arkielämääsi, sillä useissa koteloissamme on tilaa korteille sekä käteiselle, joten voit käyttää koteloa myös lompakkona. Koteloiden väri- sekä kuviovalikoima on todella laaja aivan kuten suojakuortenkin kohdalla ja voit valita esimerkiksi perus valkoisen kotelon tai vaikkapa söpöllä pöllö kuviolla varustetun nahkakotelon. Kaikki myymämme nahkakotelot taittuvat myös näppärästi standiksi, joten sinun on helppo asentaa pöydällesi esimerkiksi uutisten lukemista varten. Suojakoteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy LG L40 pussit ja laukut, joissa voit säilyttää puhelintasi vaikka sinulla olisi jo suojakotelo tai suojakuori puhelimessasi. Meiltä löytyy kymmeniä erilaisia suojapusseja esimerkiksi hauskat Hello Kitty suojapussit sekä upeilla kukkakuvioilla koristellut Flower puhelinpussit. Useissa pusseissa on myös rannehihna, joten puhelimesi kulkee aina kätevästi mukanasi. Vietä rauhassa aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin kotelo, laukku tai pussi!

 

LG L40 Lisätarvikkeet

Suojakoteloiden, suojakuorten, laukkujen ja pussien lisäksi valikoimastamme löytyy kaikki tarvittavat lisätarvikkeet LG L40 puhelimellesi. Ensitöiksesi sinun kannattaa ehdottomasti hankkia LG L40 näytönsuojakalvo, sillä mitä parempana puhelimesi näyttö pysyy, niin sitä pidempään puhelimesi säilyttää arvonsa. Kaupastamme löydät myös mini kaiuttimet sekä kuulokkeet, joiden avulla voit nauttia musiikista ja järjestää bileet missä tahansa, kaikki kuulokkeet ja kaiuttimet tarjoavat loistavan ja tarkan äänenlaadun. Meiltä löydät myös autotelineet, autolaturit, standit, telineet, kosketusnäyttökynät, microSD-muistikortit, kaapelit, ja kaiken muun mitä puhelimesi tarvitsee. Lisätarvike listamme on todella laaja ja monipuolinen, joten vietä hetki aikaa ja tutustu tarjontaamme. Jos sinulla on kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi! Nautinnollisia shoppailu hetkiä Lux-case.fi verkkokaupassa!