LG L Bello

LG L Bello
Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Meiltä löydät satoja tarvikkeita älypuhelimille ja tableteille. Kauppamme tarjonnasta löydät totta kai myös lisätarvikkeet, kotelot ja kuoret myös LG L Bello puhelimellesi. Valikoimastamme löytyy satoja erilaisia tuotteita, joilla teet puhelimestasi entistä paremman käyttää. Meiltä löydät huippulaadukkaat LG L Bello kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, joiden avulla voit nauttia musiikistasi missä tahansa koska tahansa. Autosi varusteluun meiltä löytyy kymmenet erilaiset autolaturit ja autotelineet, jotka helpottavat puhelimesi käyttöä autoillessasi. Puhelimen suojaukseen meiltä löytyy näytön suojakalvot, kotelot ja suojakuoret. Kaikki suojakuoret sekä kotelot on valmistettu millimetrin tarkasti sopimaan sinun puhelimellesi ja ne antavat puhelimellesi täydellisen suojan likaa, pölyä sekä naarmuja vastaan. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja annamme niille 100% tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän palautusoikeuden. Kaikki tuotteet lähetetään kotiisi ilman postimaksuja. Tarkastele rauhassa massiivista tarjontaamme ja tilaa tuotteet, joita sinä tarvitset.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG L Bello Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Tämä hieno LG:n puhelin on täynnä huippuominaisuuksia ja siinä on suuri viiden tuuman näyttö. Puhelin ja sen hienot ominaisuudet onkin tärkeä pitää suojassa ja tarjonnastamme löytyy useat erilaiset suojakuoret LG L Bello puhelimesi suojaksi. Kaikki LG L Bello suojakuoret on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti tarjoten sille erinomaisen suojan likaa, naarmuja, pölyä sekä iskuja vastaan. Kuoret eivät ainoastaan suojaa puhelintasi vahingoilta vaan ne tekevät siitä myös erittäin hienon ja persoonallisen näköisen. Valikoimastamme löytyy runsaasti erivärisiä ja eri kuvioilla varustettuja kuoria ja voit valita esimerkiksi keltaiset, siniset, punaiset, mustat, leopardikuvioidut tai vaikkapa pöllökuvioidut kuoret. Kuorien värin lisäksi voit vapaasti valita myös kuoresi materiaalin. Alumiiniset ja muoviset kuoret ovat sileitä ja ne tarjoavat puhelimellesi hyvän suojan pölyä sekä iskuja vastaan. Silikonista ja TPU materiaalista valmistetut kuoret tekevät puhelimestasi hieman paksumman mutta ne antavat puhelimellesi loistavan suojan koviakin iskuja vastaan. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus. Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman ylimääräisiä postikuluja, asuitpa missä päin Suomea tahansa.

LG L Bello Kotelot, Laukut ja Pussit

LG L Bello suojakotelo on ehdottomasti paras suoja tälle hienolle puhelimelle ja sen ominaisuuksille. Kaikki verkkokauppamme LG L Bello kotelot on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Suojakotelot kestävät todella kovaa käsittelyä ja ne antavat puhelimellesi loistavan suojan naarmuja, likaa, pölyä ja iskuja vastaan. Valikoimastamme löytyy PU nahasta ja aidosta nahasta valmistettuja koteloita. Kotelo ei ainoastaan anna puhelimellesi täydellistä suojaa vaan se tekee puhelimestasi myös entistä tyylikkäämmän näköisen. Koteloissa on myös useita loistavia ominaisuuksia kuten korttitaskut, smart view ikkuna ja standi. Korttitaskujen ansiosta voit säilyttää kotelossa pankkikorttejasi sekä rahaa, joten sinun ei tarvitse enää kantaa lompakkoa mukanasi. Standin avulla voit puolestaan tukea puhelimesi mieluisaasi katselukulmaan esimerkiksi työpöydällesi. Koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy nahasta sekä kankaasta valmistetut puhelinpussit sekä laukut. Laukku on erittäin tyylikäs tapa kuljettaa puhelinta ja voit pitää puhelintasi laukussa vaikka sinulla olisi jo suojakotelo. Suojapussi on loistava lisä puhelimesi suojaukseen ja se pitää puhelimesi varmasti turvassa naarmuilta sekä lialta. Lähes kaikki myymämme laukut ja pussit on varustettu olka tai rannehihnalla, joten ne kulkevat mukanasi erittäin kätevästi. Kaikkia pusseja, laukkuja sekä koteloita on saatavilla useissa eri väreissä, joten valinnanvaraa on todella paljon ja löydät takuulla omasi. Tee tilaus jo tänään ja lähetämme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!

LG L Bello Lisätarvikkeet

Suojakoteloiden, suojakuorten, laukkujen ja pussien lisäksi löydät kaupastamme huippulaadukkaat lisätarvikkeet LG L Bello puhelimellesi. Meiltä löytyy LG L Bello näytönsuojakalvot, joiden avulla pidät puhelimesi näytön kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Mikäli kuuntelet paljon musiikkia, niin sinun kannattaa vilkaista massiivista kuuloke ja mini kaiutin valikoimaamme. Autosi varusteluun meiltä löytyy palkitut autotelineet sekä autolaturit. Urheilun harrastajille tarjoamme huippulaatuiset käsivarsikotelot sekä pyörätelineet, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä helpompaa ja hauskempaa urheillessasi. Meiltä löydät myös kaikki tarvittavat kaapelit, standit, telineet, kosketusnäyttökynät, microSD-muistikortit, kosketusnäyttöhanskat sekä monet muut LG L Bello lisätarvikkeet. Myymme kaikki tuotteemme nyt tarjoushintaan ja tarjoamme lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten tee tilaus jo tänään.