LG K8

LG K8
LG K8 puhelin tuotiin markkinoille Huhtikuussa 2016 ja olemme jo lanseerranneet sille upean tuote valikoiman tälle osastolle. Puhelimessa on erittäin tyylikäs 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla sekä käyttöjärjestelmänä siinä on Android OS. V6.0 (Marshmallow). Puhelin on mitoiltaan 144.6 x 71.5 x 8.7mm ja painoa sillä on 157g, joten se on varsin käytännöllisen kokoinen. Muistia siinä on 1.5GB RAM ja tallennustilaa on 8/16GB riippuen mallista. Lux-case.fi vekkokaupan erittäin kattavasta ja laajasta valikoimastamme löydät paljon upeita erilaisia suojia sekä tarvikkeita kuten kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet. Kuoria on saatavilla todella tyylikkäitä eri mallisia sekä upeilla eri väri vaihtoehdoilla. Kuoret ovat todella kestäviä ja laadukkaita sekä lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti, samlla myös ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat todella yksinkertaisia mutta samalla ne tarjoavat erittäin hyvän suojan puhelimelle naarmuja vastaan. Kotelot antavat puolestaan kokonaisuudessaan erinomaisen suojan puhelimelle ja niiden ominaisuuksien ansiosta kotelot erottuvat edukseen muista suojista. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan jossa sinun on mukava nähdä puhelimen näyttö, sekä korttitaskut ovat erittäin käytännöllisiä koska voit pitää niissä puhelimesi mukana kätevästi tärkeimpiä korttejasi. Pussit ovat myös todelaa käytännöllisiä suojia sillä ne antavat kattavansuojan sekä niissä olevien mukavien kantohihnojen ansiosta sinun on kätevä kanta niitä mukanasi tyylikkäästi kun liikut kaupungilla. Pusseissa on ylimääräinen tasku jossa voit pitää mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa joten siitä tulee pieni laukku jossa puhelimesi lisäksi mukanasi kulkee myös tärkeimmät tavarasi. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG K8 Suojakuoret

LG K8 puhelimelle tarjoamme lux-case.fi verkkokaupassamme todella erinomaisen valikoiman suojakuoria joilla saat erittäin hyvin pidettyä puhelimesi suojattuna ja ehjänä. Tarjoamme myymälässämme pohjoismaiden kattavimman tuote valikoiman puhelimellesi ja saat tilattua kaiken tarpeellisen puhelimellesi. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Löydät varmasti itsellesi sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin hyvin suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Tilaa omasi meiltä jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen meidän kaikille tuotteillemme ja mikäli teet tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.

LG K8 Suojakotelot

Ehdottomasti parhaan mahdollisen suojan koko puhelimellesi tarjoat koteloilla, sillä ne tarjoavat todella kattavan suojan. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja TPU.muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita sopivat omalle tyylille.

LG K8 Suojapussit

LG K8 puhelimelle on tarjolla hieno valikoima erilaisia pusseja jotka antavat erittäin hyvän suojan puhelimellesi. Pussit antavat hyvän suojan lisäksi myös todella tyylikkään ulkonäön puhelimellesi ja se on erittäin näyttävän näköinen ja siinä oleva mukava kantohihna tekee siitä erittäin kätevän kun kuljet kaupungilla. Pussit ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto pitää puhelin suojattuna kolhuilta ja naarmuilta sillä myös ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten ne ovat vahvoja suojia puhelimelle, lisäksi niiden sisäpintä on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi tai muita tavaroita joita pusseissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit ovat kuin pieniä laukkuja joissa saat pidettyä mukanasi kaiken tarpeellisen kätevästi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.