LG K8 2017

LG K8 2017
LG K8 2017

2017 alkupuolella LG Electronics julkaisi monta älypuhelinmallia ja yksi niistä oli LG K8 2017. Se on jatkumoa vuotta aiemmin julkaistulle K8 mallille johon verrattuna K8 2017:ssa on useita parannuksia mm. enemmän muistia sekä 13MP takakamera. K8 2017 hinta liikkuu vuoden 2017 loppupuolella 150-200 euron välillä. K8 2017 mallissa on käyttöjärjestelmänä Androidin 7.0 Nougat.

K8 2017 älypuhelimen näyttö on leveä ja reunat ovat sileät. Näyttöä täydentää HD tason 5 tuuman kosketusnäyttö. Monipuolinen takakamera on 13MP isolla kennolla sekä F2,2 ultrakirkkaalla linssillä varustettu. Saat otettua tarkat ja selkeät kuvat takakameralla. Etukamera taas on 5MP laajakulmainen selfie kamera, samalla F2,2 linssillä. Joten saat itsestäsi ja ympäristöstä otettua miellyttävän kuvan. Älypuhelimeen on suunniteltu Auto Shot toiminto jonka ansiosta pelkällä kasvojentunnistuksella kamera ottaa kuvan automaattisesti.

Suorituskykyä on älypuhelimessa riittävästi 1,5GHz, neliydinprosessori yhdistettynä 1,5Gt RAM muistia. Kuvia, videoita ja musiikkia varten sisäistä tallenustilaa on LG K8:ssä 16 Gt verran. Lisäksi älypuhelimeen pystyy hankkimaan 32 Gigan MicroSD kortin tueksi. Ainutalaatuista tässä älypuhelimessa on pitkäkestoinen 2500 mAh akku, jonka saa irroitettua näppärästi ja sen pystyy myös vaihtamaan.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet LG K8 2017:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla vaivatonta löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, koteloita, näytönsuojia, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee löytää sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi LG K8 2017:lle.

Tämä LG K8 2017 älypuhelimen osasto on omistettu suojakuorille. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä itsellesi oman tyylisen suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret ovat mitoitettu K8 2017 mittojen mukaan, jonka ansiosta kuori istuukin älypuhelimeen täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG K8 2017 Kuoret


LG K8 2017 on moderni ja hieno puhelin, mutta samalla myös suhteellisen arvokas. Älä ota turhia riskejä ja suojaa älypuhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori LG K8 2017:lle ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut.
Lux-Casessa meillä on monipuolinen valikoima erilaisia kuoria K8 2017:lle. Sieltä pitäisi jokaiselle jotain löytyä ja meidän suojakuoret ovat valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselemista sekä useisiin kuoriin ei jää sormenjälkiä takakanteen. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

LG K8 2017 Kotelot


Meillä on laaja valikoima erilaisia koteloita LG K8 2017:lle. Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa parhaimman suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat ainutlaatuisesti suunniteltuja ja ne antavat persoonallisen ilmeen älypuhelimellesi suojan lisäksi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin ja kuviin. LG K8 2017 on tyylikäs puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa optimaalisen suojan. Meidän kotelomme valmistukseen on käytetty materiaaleina mm. aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Korkealaatuisten materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten magnettilukot, taitettava jalusta videoiden katselemiseen, sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus esimerkkinä.

LG K8 2017 Näytönsuojat


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat LG K8 2017:lle. K8 2017 on melkein 200 euron arvoinen älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkasti leikattu, joten kalvot ovat juuri suunniteltu LG K8 2017:lle. Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva suoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.