LG K4

LG K4
LG K4 puhelin tuli markkinoille Helmikuussa 2016 ja on siitä lähtien kerännyt mukavasti suosiota, olemme tälle osastollemme keränneet mukavan valikoiman eri tuotteita. Puhelimen on tyylikäs 4.5” IPS LCD näyttö jossa on 480 x 854 pikselinen resoluutio. Käyttöjärjestelmänä tässä mallissa toimii Android OS. V5.1.1 (Lollipop). Puhelin on kooltaan erittäin kätevä sillä sen mitat ovat 131.9 x 66.7 x 8.9mm ja painoa sillä on 120g. Muistia tässä mallissa on 1GB RAM vapaata tallennustilaa on 8GB. Lux-case.fi verkkokaupassamme pääset tutustumaan pohjoismaiden laajimpaan tuote valikoimaan josta löydät erilaisia hyödyllisiä tuotteita kuten kuoret, kotelot, pussit, pussit, laturit, näytönsuojat, pyörätelineet, autotelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuoret ovat todella käytännöllinen suoja puhelimelle sillä ne ovat erittäin yksinkertaisia ja kevyitä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimelle täydellisesti, lisäksi ne eivät peitä puhelimen liitäntöjä tai nappeja. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimille ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista suojista. Koteloissa olevat standit mahdollistavat sen että voit tukea puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on kätevä esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi puhelimen kanssa. Autotelineet ovat yleinen varuste autoissa, sillä se helpottaa puhelimen pitämistä autossa erittäin paljon. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti paikoillaan autossa. Voit myös käyttää puhelintasi vapaasti sen ollessa telineessä sillä se ei vaikuta puhelimen käyttöön millään tavalla, lisäksi saat käännettyä sen lähes mihin tahansa kulmaan. Tilaa itsellesi omat jo tänään niin toimitamme tilauksesi kotiisi ilmaiseksi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG K4 Suojakuoret

LG K4 puhelimelle on tarjolla todella hieno valikoima erilaisia kuoria joilla saat yksinkertaisesti sekä helposti pidettyä puhelimesi suojattuna. Verkkokaupastamme löydät erittäin hienon tuote valikoiman joiden joukosta varmasti jokainen löytää kaiken mitä puhelin tarvitsee. Kuoret ovat erittäin hieno ja yksinkertainen vaihtoehto suojata puhelin naarmuilta. Kuoret ovat valmistettu erittäin laadukkaista sekä vahvoista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, jonka vuoksi ne ovat erittäin erinomaisia suojia puhelimelle. Kuoret ovat lisäksi valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten se istuukin puhelimellesi täydellisesti, sekä ne jättävät kätevästi puhelimesi liitännät vapaiksi. Saatavilla on todella upeiden mallien sekä eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria, Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.

LG K4 Suojakotelot

Koteloilla annat puhelimellesi markkinoiden tämän hetkisen parhaan mahdollisen suojan ja niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erittäin hyvin edukseen muista suoja vaihtoehdoista. Kotelot ovat erittäin monipuoliset ja käytännölliset sillä niissä olevilla standeillä saat todella hyvin tuettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta näet näytön erittäin hyvin kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä. Korttitaskut taas ovat siitä hyödylliset koska niissä saat hyvin pidettyä tärkeimmät korttisi kätevästi puhelimesi mukana missä tahansa liikutkin ja voit jättää lompakkosi välillä kotiin. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot tarjoavat myös puhelimellesi todella tyylikkään ilmeen ja sitä on mukana myös käsitellä. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten nahasta ja TPU-muovista joiden ansiosta ne ovat todella pitkäikäisiä suojia puhelimeesi ja samalla kestävät hyvin myös kovassakin käytössä. Koteloita on myös tarjolla erittäin hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä kuvilla koristeltuja malleja joista varmasti saat tilattua mieleiset versiot ja mallit.

LG K4 Suojapussit

LG K4 puhelimelle on meillä tarjota erittäin tyylikkäitä ja erinomaisesti puhelimesi suojaavia pusseja, joiden avulla pidät puhelimesi hyvässä kunnossa ja ehjänä. Pusseja on saatavilla upeiden eri mallien ja hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia versioit joista jokainen varmasti löytää kätevästi omalle tyylilleen sopivat mallit. Pussit ovat erittäin tyylikkäät sekä todella mukava tapa suojata puhelin ja pitää sitä mukana kun liikut kaupungilla, erittäin hienolla kantohihnalla saat käytännöllisesti kannettua sitä mukana. Pussit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti kovassakin käytössä ja lisäksi niiden sisäpinta on vuoratti erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelintasi tai muitakaan tavaroita joita siinä pidät, lisäksi niissä on ylimääräinen tasku jossa saat kätevästi säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja, sekä rahaa, jonka vuoksi ne ovat todella monipuolisia päivittäisessä käytössä. Toivotamme oikein mukavia ja hauskoja ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.