LG K4 2017

LG K4 2017
LG K4 2017

Vuoden 2017 kevätpuolella LG Electronics julkaisi halvan älypuhelinmallinsa LG K4 2017. Se on jatkumoa vuotta aiemmin julkaistulle K4 mallille johon verrattuna K4 2017:ssa on muutoksena mm. suurempi akku sekä uusi ja suurempi LCD näyttö. K4 2017 hinta liikkuu vuoden 2017 loppupuolella vajaassa 150 eurossa. K4 2017 mallissa käyttöjärjestelmänä on Androidin 6.0 ja älypuhelin on tarjolla kahdella eri sävyllä, titaanin ja mustan värisenä.

K4 2017 malli on muotoiltu kaarevaksi sekä 5 tuuman ja 854 x 480 pikselin resoluutio näyttö on sopivan kokoinen. Takakamera on 5MP isolla kennolla sekä F2,7 linssillä varustettu. Hämärässäkin saat otettua hyviä kuvia. Etukamera taas on 5MP laajakulmainen selfie kamera F2,6 linssillä. Joten saat itsestäsi ja ympäristöstä otettua laajakulmaisen kuvan. Älypuhelimeen on suunniteltu Auto Shot toiminto jonka ansiosta pelkällä kasvojentunnistuksella kamera ottaa kuvan automaattisesti.

Suorituskykyä älypuhelimessa on riittävästi 1,1GHz ja keskusmuistia on 1Gt RAM verran. Kuvia, videoita ja musiikkia varten sisäistä tallenustilaa on LG K4:ssä aika niukasti, 8 Gt verran. Kumminkin älypuhelimeen pystyy hankkimaan 32 Gigan MicroSD- kortin sisäisen tallennustilan tueksi. Erilaista tässä älypuhelimessa on, että 2500 mAh akun saa irroitettua näppärästi, joten sen pystyy vaihtamaan.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet LG K4 2017:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan sinun tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua haluamasi tuotteen LG K4 2017:lle.

Tämä LG K4 2017 älypuhelimen osasto on omistettu suojakuorille. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri värivaihtoehtojen lisäksi myös ainutlaatuisilla kuvilla ja kuvioilla. Joten varmasti löydät meiltä itsellesi oman tyylisen suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret ovat suunniteltu K4 2017 mittojen mukaan, jonka vuoksi se istuukin älypuhelimeen täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG K4 2017 Kuoret


LG K4 2017 on hinta-laadultaan hyvä älypuhelin, mutta samalla myös yli 100euron arvoinen. Älä ota riskejä ja suojaa älypuhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori LG K4 2017:lle ennen kuin onnettomuus ehtii tapahtua.
Lux-Casessa meillä on laaja valikoima erilaisia kuoria K4 2017:lle. Pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet ovat valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös käytännöllisiä ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

LG K4 2017 Kotelot


Meillä on laaja valikoima erilaisia koteloita LG K4 2017:lle. Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa kattavan suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat uniikisti suunniteltuja ja ne antavat persoonallisen ilmeen älypuhelimellesi suojan lisäksi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. LG K4 2017 mallin älypuhelimelle sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa optimaalisen suojan. Meidän kotelomme valmistukseen on käytetty materiaaleina mm. aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Korkealaatuisten materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten magnettilukot, taitettava jalusta videoiden katselemiseen, sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus mainitakseni.

LG K4 2017 Näytönsuojat


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat LG K4 2017:lle. K4 2017 mallin älypuhelimeen on pieni kustannus suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkasti leikattu, joten ne ovat juuri suunniteltu LG K4 2017:lle. Suojakalvot ovat helposti asennettavissa ja kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva suoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi useissa tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.