LG K10

LG K10
LG K10 julkaistiin viime tammikuussa ja meillä on jo valikoimassamme suojia ja lisätarvikkeita sille. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi ja helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä mukavan valikoiman hauskoja lisätarvikkeita suojaamaan ja piristämään puhelimesi ulkonäköä. Huippu valikoima eri värisiä, kuvioisia ja kuvia hauskoilla teksteillä varustettuja kuoria. Näyttö on syytä pitää suojattuna ja se onnistuu erittäin tehokkaasti ja helposti näytön suojakalvoilla, lisäksi ne ovat helppo asettaa näytölle. Koteloissa on useita vaihtoehtoja ja ne antavat todella loistavan suojan LG puhelimeesi ja tekevät siitä samalla astetta tyylikkäämmän. Lisävarusteita löytyy moneen käyttöön helottamaan puhelimen käyttöä ja varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen täältä. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Silti voit käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Esimerkiksi voit käyttää puhelintasi autosi navigaattorina. Varaa aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme vielä samana päivänä pakettisi sen päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
LG K10
Juuri tammikuussa julkaistulle LG K10 puhelimelle saat jo tilattua meidän kattavasta tarjonnastamme suojat ja lisätarvikkeet, valikoimamme on Skandinavian suurin ja löydät helposti laitteellesi kaiken haluamasi. Saat tilattua meiltä kuoret, kotelot, pussit, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, Kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Kun teet tilauksen arkisin ennen klo 18.00 saamme tilauksesi vielä postiin samana päivänä.

LG K10 Suojakuoret
Pidät upean LG K10 puhelimesi erinomaisesti suojattuna ja uuden veroisena hienoilla suojakuorilla. Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan, se istuu täydellisesti puhelimeen ja samalla jättää puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuorilla suojaat kätevästi puhelimesi ja samalla se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Lähetä meille tilauksesi ja hyödynnä ilmainen toimitus.

LG K10 Kotelot / Pussit
Elegantti ja tyylikäs tapa suojata puhelimesi on suojapussi. Ne antavat erinomaisen suojan koko puhelimelle kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussit ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla, lisäksi voit pitää pussissa myös muita pieniä tavaroita kuten avaimet, rahaa tai meikkejä. Nahkakotelot puolestaan ovat erittäin loistava suoja puhelimellesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin puhelinta joten sinun ei tarvitse pitää puhelintasi pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortti kulkevat todella kätevästi puhelimesi mukana. Molempia sekä pusseja että koteloita on saatavana useita eri värejä ja malleja.

LG K10 Lisätarvikkeet
Löydät meiltä pohjoismaiden laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella voimme taata kätevän ja luotettavan palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan sinulle. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi puhelimesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ja hauskoja ostos hetkiä verkkokaupassamme.