LG K10 2017

LG K10 2017
LG K10 2017

Vuoden 2017 alkupuolella LG Electronics julkaisi keskihintaisen älypuhelinmallinsa LG K10 2017. Se on jatkumoa vuotta aiemmin lanseeratulle K10 2016 mallille johon verrattuna K10 2017:ssa on useita parannuksia mm. muotoilu ja takakuoressa oleva sormenjälkisensori. K10 2017 hinta liikkuu vuoden 2017 loppupuolella vajaassa 200 eurossa.

K10 2017 malli on muotoiltu persoonallisesti kaarevaksi ja sitä täydentää HD tason 5,3 tuuman näyttö. Monipuolinen takakamera on 13MP isolla kennolla sekä F2,2 ultrakirkkaalla linssillä varustettu. Hämärässäkin saa otettua tarkan kuvan. Etukamera taas on 5MP laajakulmainen selfie kamera, samalla F2,2 linssillä. Joten saat itsestäsi ja ympäristöstä otettua mieluisan kuvan. Älypuhelimeen on suunniteltu Auto Shot toiminto jonka ansiosta pelkällä kasvojentunnistuksella kamera ottaa kuvan automaattisesti.

Suorituskykyä on älypuhelimessa riittävästi 1,5GHz, 8 ydinprosessori yhdistettynä 2Gt RAM muistia. Kuvia, videoita ja musiikkia varten sisäistä tallenustilaa on LG K10:ssä 16 Gt verran. Lisäksi älypuhelimeen pystyy hankkimaan 256 Gigan muistikortin tueksi. Ainutalaatuista tässä älypuhelimessa on, että 2800 mAh akun saa irroitettua näppärästi, joten sen pystyy vaihtamaan.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet LG K10 2017:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi LG K10 2017:lle.

Tämä LG K10 2017 älypuhelimen osasto on omistettu suojakuorille. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä itsellesi oman tyylisen suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret ovat mitoitettu K10 2017 mittojen mukaan, jonka vuoksi se istuukin älypuhelimeen täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG K10 2017 Kuoret


LG K10 2017 on tyylikäs ja hieno puhelin, mutta samalla myös suhteellisen arvokas. Älä ota riskejä ja suojaa älypuhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori LG K10 2017:lle ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut.
Lux-Casessa meillä on laaja valikoima erilaisia kuoria K10 2017:lle. Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet ovat valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselemista sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan stailattuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

LG K10 2017 Kotelot


Meillä on laaja valikoima erilaisia koteloita LG K10 2017:lle. Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa parhaimman suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat ainutlaatuisesti suunniteltuja ja ne antavat uuden ilmeen älypuhelimellesi suojan lisäksi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. LG K10 2017 on arvokas puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa optimaalisen suojan. Meidän kotelomme valmistukseen on käytetty materiaaleina mm. aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Korkealaatuisten materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten magnettilukot, taitettava jalusta videoiden katselemiseen, sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus mainitakseni.

LG K10 2017 Näytönsuojat


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat LG K10 2017:lle. K10 2017 on arvokas älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkasti leikattu, joten ne ovat juuri suunniteltu LG K10 2017:lle. Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva suoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.