LG G6

LG G6
LG G6

LG G6 puhelin julkaistaan kuluttajille 2017 vuoden aikana. Siitä odotetaankin LG:n uutta lippulaiva mallia. Tässä puhelimessa tulee olemaan upea 5.7” IPS LCD näyttö 1440 x 2880 piksein resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v7.0 (Nougat). Mittojen puolesta se on todella kätevä 148.9 x 71.9 x7.9mm ja painoa sillä on 163g. 4GB RAM keskusmuistilla ja 32/64 GB vapaalla tallennustilalla mallista riippuen. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sille erinomaisen ka kattavan tuote valikoiman. Saat meiltä hankituua puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, autotelineet, pyörätelineet, laturit, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut hienot lisätarvikkeet. Kuorien avulla puhelimesi pysyy erittäin helposti suojassa erilaisilta päivittäisiltä naarmuilta sekä kolhuilta. Ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja samalla jättävät liitännät vapaiksi. Kuoret ovat laadukkaita sekä kestäviä päivittäisessä käytössä. Koteloiden avulla sinun on hyvä pitää koko puhelin suojattuna tyylikkäästi. Ne ovat hyvin monipuolisia ja käytännöllisiä. Kotelossa olevien korttitaskujen avulla saat kätevästi pidettyä puhelimesi mukanat muutamat tärkeimmät korttisi. Standin avulla taas saat hyvin tuettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta näet mukavasti surffailla netissä tai katseltua elokuvia. Myymälästämme saat tilattua myös laadukkaat kuulokkeet puhelimeesi.

Niiden avulla sinun on todella hyvä puhua hands-free puheluita tai kuunnella musiikkia puhelimestasi. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja vahvoista materiaaleista. Tule nyt tutustumaan laajaan valikoimaamme.

LG G6 puhelimelle saat tältä osastolta kätevästi tilattua todella tyylikkäät suojakuoret joilla puhelimesi pysyy erittäin hyvässä kunnossa. Meillä on tarjolla Skandinavian suurin ja monipuolisin tuote valikoima. Kuorien materiaalit ovat ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita sen vuoksi että ne kestävät hyvin ja tarjoavat laadukkaan suojan. Kuorien materiaaleina toimii alumiini seos, joustava muovi, kovamuovi ja silikoni. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesi joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla kuoret kätevästi jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kun haluat lisää värikkyyttä puhelimellesi niin meiltä on saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla koristeltuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat käytännöllinen tapa suojata puhelin sillä ne eivät rajoita tai häiritse puhelimen käyttöä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G6 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman useita eri suojakuoria puhelimesi suojaksi. Meiltä sinun on helppo tilata yhdestä paikasta kaiken mitä puhelimesi tarvitsee. Tarjoamme asikkaillemme nopean ja luotettavan palvelun. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti sekä kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu LG G6 puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät sekä näppäimet vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi erilaisilta päivittäisiltä naarmuilta ja kolhulta.

Ne tarjoavat puhelimelle hyvin yksinkertaisen mutta silti erinomaisen tehokkaan suojan. Kuoret ovat todella erinomainen ja varsin vaivaton vaihtoehto pitää puhelin hyvässä kunnossa.

LG G6 Suojakotelot

Parhaan mahdollisen suojan LG G6 puhelimellesi annat ehdottomasti suojakoteloilla. Kotelot tarjoavat koko puhelimellesi upean suojan ja niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne hienosti edukseen muista tarjolla olevista suojista niiden monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Koteloissa oleva standi mahdollista sen että saat asetettua puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi surffaat internetissä ja varsinkin kun katselet elokuvia siitä, korttitaskuissa puolestaan kulkevat kätevästi tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, eikä sinun aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Kotelot tarjoavat myös erittäin kattavan suojan lisäksi myös hienon tyylikkään ilmeen puhelimellesi. Kotelot ovat myös valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten joustavasta muovista, nahasta sekä keinonahasta, sen vuoksi ne ovat pitkäikäisiä päivittäisessä käytössä.

Meillä on tarjolla hienoja eri värisien koteloiden lisäksi myös upeilla kuvilla varustettuja sekä kauniilla kuvioilla koristeltuja koteloita joista varmasti kaikki löytävät omalle tyylilleen sopivimmat mallit. Ne tarjoavat puhelimelle paljon enemmän kuin vain hyvän suojan.

LG G6 Autotelineet

Meiltä löydät LG G6 puhelimellesi erinomaiset autotelineet joissa puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi ja helposti melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on saatavilla eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä automatkalla.

Nyt voit huoletta ajaa tietäen että puhelimesi pysyy tukevasti paikoillaan koko ajomatkan ajan. Tule jo tänään tutustumaan meidän myymälämme suureen ja monipuoliseen valikoimaan.

LG G6 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case LG G6 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/lg-g6.html