LG G5

LG G5
LG G5 julkaistaan huhtikuussa ja meiltä saat jo tilattua tarvikkeet ja suojat tälle upealle puhelimelle. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi ja helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä mukavan valikoiman hauskoja lisätarvikkeita suojaamaan ja piristämään puhelimesi ulkonäköä. Huippu valikoima eri värisiä, kuvioisia ja kuvia hauskoilla teksteillä varustettuja kuoria. Hieno 5.3” näyttö on paras pitää suojattuna ja se onnistuu erittäin tehokkaasti ja helposti näytön suojakalvoilla, lisäksi ne ovat helppo asettaa näytölle. Koteloissa on useita vaihtoehtoja ja ne antavat todella loistavan suojan LG puhelimeesi ja tekevät siitä samalla astetta tyylikkäämmän. Lisävarusteita löytyy moneen käyttöön helpottamaan puhelimen käyttöä ja varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen täältä. Hienot laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voit silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti. Esimerkiksi voit käyttää puhelintasi autosi navigaattorina. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme vielä samana päivänä pakettisi postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
LG G5
LG julkaisee uuden G5 puhelimensa huhtikuussa 2016 ja sitä voidaan pitää LG yhtenä lippulaivana tälle vuodelle. Mitoiltaan puhelin on keskiverto älypuhelimen kokoinen eli 149.4 x 73.9 x 7.7 mm ja painoa sillä on 159g. Puhelimen näyttö on IPS LCD kosketusnäyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla eli sillä on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai videoita. Puhelimen kaksi kameraa olevat molemmat erinomaisia sillä pääasiallinen kamera on 16 MP ja toinen on 8 MP joten niillä on hyvä ottaa kuvia tai videoita. Muistia puhelimessa on 4 GB RAM ja tallennustilaa on 32 GB joten ainakin on tilaa ladata sovelluksia ja pelejä.

LG G5 Suojakuoret
Hienolle LG G5 puhelimellesi löydät hienon valikoiman erilaisia suojakuoria. Lux-case.fi verkkokaupassamme on Skandinavian suurin tuote valikoima suojia ja lisätarvikkeita puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Suojakuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat erinomaisia jatkuvassa ja pitkässä käytössä. Ne ovat myös valmistettu Xperia M5 puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Kuoret ovat yksinkertaisia ja helppo kiinnittää puhelimeen ja silti antavat ensiluokkaisen suojan puhelimellesi kolhuja ja naarmuja vastaan. Tuote valikoimassamme on lukuisia väri vaihtoehtoja ja niiden lisäksi hauskoja kuvioita ja kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joten vallinnanvaraa riittää kun valitset kuoria puhelimeesi. Tee tilauksesi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi saman päivän postiin.

LG G5 Kotelot ja Pussit
Nahkakoteloilla suojaat kätevästi ja hyvin LG G5 puhelimesi ja samalla se on paljon enemmän kuin pelkkä suojakotelo. Kotelot pitävät puhelimesi suojassa lialta, iskuilta ja kolhuilta erinomaisesti. Nahkakotelo erottuu joukosta erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Niissä on mukana tuki joka tekee esimerkiksi internetissä surffailun, lukemisen tai elokuvien katselusta entistä mukavampaa, myös korttitaskut ovat loistava lisä sillä voit pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimen mukana. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja pinta on mukavan tuntuinen ja pysyy hyvin kädessä. Koteloita on saatavilla samoin kun kuoria laajalla väri valikoimalla ja useilla kuvioilla. Suojapussit ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella käteviä pitämään puhelimesi suojattuna kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Myös pusseja on saatavilla eri värisinä ja mallisina

LG G5 Lisätarvikkeet
Kaupastamme löydät myös erittäin hienon ja laajan valikoiman LG G5 puhelimen lisätarvikkeita. Tarjolla on hyödyllisiä tuotteita helpottamaan puhelimesi päivittäistä käyttöä. Puhelimen tärkeimmän osan eli näytön pidät loistavasti suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Löydät myös laajan valikoiman kuulokkeita meiltä. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita malleja ja värejä, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella kätevä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Saat kiinnitettyä telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle ja sileälle pinnalle autossasi. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.