LG G3

LG G3
LG G3 Suojakuoret, kotelo ja lisätarvikkeet. Täältä löydät super älykkäitä ja hienoja älypuhelin tarvikkeita. LG on tehnyt hienoa työtä tämän puhelimen parissa ja se ehdottomasti tarvitsee ansaitsemansa suojauksen. Älypuhelin on herkkä pikku laite ja se on alttiina kolhuille ja naarmuille, mutta ongelmat voi välttää yksinkertaisesti ostamalla suojakuoren tai suojakalvon. LG G3 suojakuore, kotelot ja tarvikkeet löydät Lux-case.fi verkkokaupasta. 10 vuoden kokemus suo meille silmää hyvälle laadulle, joten voit olla varma että kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja tarjoammekin 100% tyytyväisyystakuun.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G3 Suojakuoret

Kenelläkään ei varmasti ole tarkoitus tiputtaa puhelintaan kovalle asfaltille. Harvoin se tuntuu hyvältä kun niin lopulta käy, ja suurimmalle osalle ihmisistä näin käy ennemmin tai myöhemmin. LG G3 suojakuori on erinomainen keino välttyä monenlaisilta vahingoilta. Puhelimen rikkoutuminen maksaa poikkeuksetta paljon rahaa, joten suojakuoren hankkiminen on helppo, nopea ja erittäin tehokas pitää puhelimesi suojassa. Meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy suojakuoria muun muassa seuraavissa materiaaleissa: muovi, silikoni, TPU ja metalli. LG G3 suojakuoria löytyy lukuisissa eri malleissa ja väreissä. Se voi olla esimerkiksi leopardi-, seepra- tai tiikerikuvioitu, pilkullinen, raidallinen tai vaikka puhelinkopin muotoinen. Kyllä, valinnan varaa on runsaasti, joten tutustu vain kaikessa rauhassa valikoimaamme ja tee upeita löytöjä! Muista myös että tarjoamme kaikkiin kuljetuksiin täysin maksuttoman kotiinkuljetuksen.

LG G3 Kotelot

Pitäisikö rakkaan älypuhelimen olla hyvin suojattu kauttaaltaan? Kyllä pitäisi ja LG G3 kotelo on juuri sitä varten luotu. Kotelomme ovat tukevia, kestäviä ja ne istuvat tiukasti puhelimesi ympärille. Kotelo suojaa puhelimen kauttaaltaan, sekä niistä usein löytyy magneetti klipsi, jonka avulla kansi pysyy suljettuna kovassakin kyydissä ja näin näyttösi on aina suojassa. LG G3 kotelot eivät välttämättä ole mainioita vain suojausominaisuuksiltaan, vaan ne voivat myös olla erittäin käytännöllisiä. Esimerkiksi korttitaskut, kynätaskut ja standit ovat useiden koteloiden vakiovarusteita ja erittäin käytännöllisiä sellaisia. Jos et halua avata näyttöä suojaavaa kantta joka kerta kun tulee puhelu tai ilmoituksia, kannattaa hankkia kotelo jossa on kätevä smartview ikkuna, jonka kautta voit käyttää joitain näytön perus ominaisuuksia.

LG G3 Lisätarvikkeet

Me Lux-casella tiedämme mitä kaikkea hauskaa voi tehdä monilla älypuhelintel lisätarvikkeilla, ja olemme tottakai hankkineet valikoimiimme satoja mahtavia tuotteita. Monien tuotteidemme joukosta lyötyy, muun muassa, kuulokkeita, mini-kaiuttimia, latureita, autotelineitä, pyörätelineitä, rannehihnoja, suojakuoria, koteloita ja monenlaisia kaapeleita. Eli LG G3 lisätarvikkeita on saatavilla joka lähtöön. Meillä on 10 vuoden kokemus alalta, ja takaammekin kaikille asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Toimitukset joka päivä. Helppo, turvallinen ja nopea toimitus kotiovellesi, täysin ILMAISEKSI.