LG G3 Stylus

LG G3 Stylus
Lisätarvikkeet, kotelot ja suojakuoret LG G3 Stylus puhelimelle. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät paljon huippulaatuisia ja hienoja älypuhelin tarvikkeita. LG G3 Stylus on hieno uutuuspuhelin ja se tarvitsee ehdottomasti arvoisensa suojauksen. Älypuhelimet ovat erittäin herkkiä ja ne ovat aina alttiita naarmuilla ja kolhuille, mutta vahingot on helppo välttää hankkimalla puhelimelle suojakuoren tai suojakalvon. Verkkokauppamme valikoimasta löydät myös LG G 3 Stylus kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, jotka antavat erinomaisen äänentoiston ja täydellisen musiikki nautinnon. Autotarvike osastoltamme löydät autotelineet sekä autolaturit, joilla teet puhelimesi käytöstä autossasi helpompaa ja turvallisempaa. Olemme toimineet alalla yli 10 vuotta ja tarjoamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun. Kaikki tilaukset toimitetaan kotiisi ilman postikuluja, joten tilaa heti!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G3 Stylus Suojakuoret

Suojakuoret LG G3 Stylus puhelimelle. Tässä puhelimessa on 5,5 tuuman näyttö ja sen resoluutio on 540 x 960 pikseliä. Puhelimessa on tehokas 1,3 GHz prosessori, 1 GB RAM muistia, 13 megapikselin takakamera, 1,3 megapikselin etukamera ja sen mukana tulee kosketusnäytön käyttöä helpottava stylus kynä. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät välineet, joilla pidät puhelimesi suojassa ja turvassa vahingoilta. Meiltä löytyy laadukkaat LG G3 Stylus suojakuoret, jotka pitävät puhelimesi turvassa naarmuilta sekä kolhuilta. Kaikki myymämme suojakuoret on valmistettu mukailemaan puhelimesi muotoja täydellisesti. Verkkokaupastamme löytyy suojakuoria useissa eri materiaaleissa ja on sinun valintasi otatko TPU, silikoni, muovi vai alumiini kuoret. Silikonikuoret antavat parhaimman suojan kovia iskuja vastaan ja TPU materiaalista valmistetut kuoret kestävät myös iskuja erittäin hyvin. Alumiiniset ja muoviset kuoret ovat ohuita ja niiden sileä pinta mahdollistaa kuorten kuvioinnin. Suojakuorilla saat puhelimestasi myös paremman ja tukevamman otteen. Tarjoamme kaikki suojakuoret nyt alennettuun hintaan ja lähetämme kaikki tilaukset kotiisi ilman postikuluja, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus!

 

LG G3 Stylus Kotelot, Laukut ja Pussit

Kotelot LG G3 Stylus puhelimelle. Jos suojakuoret eivät ole sinun juttusi ja haluat niitäkin paremman suojan puhelimellesi, niin suosituksemme on LG G3 Stylus suojakotelo. Suojakotelo suojaa arvokkaan puhelimesi kauttaaltaan ja antaa sille arvoisensa suojan. Suojakotelo antaa puhelimellesi suojan pölyä, iskuja, naarmuja sekä likaa vastaan. Vaikka puhelimesi on suojakotelossa, niin suosittelemme maksimoimaan suojauksen ja hankkimaan puhelimellesi näytönsuojakalvon. Näytönsuojakalvo sekä suojakotelo pitävät puhelimesi uudenveroisena todella pitkään. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu nahasta sekä PU nahasta ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Kotelon kansi lukittuu vahvalla magneetti lukituksella, joten puhelimesi näyttö pysyy turvassa vaikka puhelimesi lentäisi kädestäsi suoraan lattialle. Suojakotelot tekevät puhelimestasi myös erittäin tyylikkään ja elegantin. Suojakotelon kansi on helppo taittaa kotelon taakse, jolloin teet kotelostasi erittäin käytännöllisen standin. Standin avulla sinun on helppo pelata pelejä, lukea uutisia, selata nettiä sekä katsoa videoita puhelimestasi. Monissa myymissämme koteloissa on myös käytännölliset korttitaskut, joissa voit pitää kaikkia tärkeitä korttejasi. Verkkokaupastamme löytyy myös älypuhelinten laukut ja pussit. Laukut ja pussit ovat suunniteltu pitämään puhelimesi suojassa pölyltä, naarmuilta sekä lialta. Useat myymämme laukut on varustettu olkahihnalla ja niissä voi säilyttää puhelimen lisäksi myös rahaa ja pankkikortteja. Kaikki myymämme laukut ja pussit ovat valmistettu korkealaatuisesta nahasta sekä kankaasta ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä sekä malleissa. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

LG G3 Stylus Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet LG G3 Stylus puhelimelle. Lisätarvikkeilla teet puhelimestasi paremman ja hauskemman käyttää. Valtavasta valikoimastamme löytyy kaikki tarpeellinen autosi varusteluun ja meillä on tarjota laaja valikoima autotelineitä sekä huippulaadukkaita autolatureita. Verkkokaupastamme löytyy myös Suomen suurin kuuloke ja mini kaiutin valikoima, jossa on satoja erivärisiä ja mallisia kuulokkeita. Urheilevalle ihmiselle meillä on tarjota käsivarsikotelot sekä pyörätelineet, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä huomattavasti helpompaa liikkuessasi. Massiivisesta valikoimastamme löytyy myös LG G3 Stylus näytönsuojakalvot, kaapelit, kosketusnäyttökynät, laturit, standit ja telineet sekä paljon muuta. Tarjontamme on todella laaja sekä monipuolinen, joten vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus!