LG G3 S

LG G3 S
Tervetuloa Suomen suurimpaan LG G3 S kotelo, suojakuori ja lisätarvike valikoimaan. Alapuolelta löydät kaikki lisätarvikkeet, suojakotelot ja suojakuoret LG G3 S puhelimelle. Meiltä löydät markkinoiden parhaimmat kuulokkeet, kaiuttimet, autotarvikkeet ja kaikki puhelimesi suojaukseen käytettävät kuoret, näytön suojakalvot ja kotelot. Jos haluat, että puhelimesi on mukanasi urheilusuorituksia tehdessä, niin sinun kannattaa vilkaista pyöräteline ja käsivarsikotelo valikoimaamme. Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja yhteensopivia sinun puhelimesi kanssa. Myymämme tuotteet ovat ainoastaan huippulaatua ja siksi annammekin niille tyytyväisyystakuun. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa kaikille tuotteilleen ilmaisen kotiinkuljetuksen mihin päin Suomea tahansa. Jos tilaat tuotteet ennen klo 18:00 arkipäivänä, niin saamme tuotteet vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G3 S Suojakuoret

Tervetuloa lux-case.fi verkkokauppaan. Täältä löydät suojakuoret LG G3 S puhelimellesi. Suojakuori antaa puhelimellesi suojan likaa, pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Suojakuori ei ainoastaan suojaa puhelintasi vaan se antaa sille persoonallisen ulkonäön. LG G3 S suojakuoret ovat tehty puhelimen mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Suojakuoria löytyy useita eri värejä kuten punainen, keltainen, sininen, musta ja monia muita. Kaupastamme löydät myös bumber suojakehykset puhelimellesi. Suojakuoria ja kehyksiä löytyy useilla eri materiaaleilla kuten TPU-seosteella, silikonilla, alumiinilla, polykarbonaatilla ja komposiittimuovilla. Silikoni ja TPU-seoste ovat pehmeitä materiaaleja ja tarjoavat loistavan suojan iskuja vastaan. Komposiittimuovi, alumiini ja polykarbonaatti ovat ohuita materiaaleja ja ne suojaavat puhelintasi hyvin naarmuja ja likaa vastaan mutta iskuja ne eivät vaimenna niin tehokkaasti. Minkä tahansa kuoren tilaatkin niin takaamme, että saat laatutuotteen. Annamme kaikille tuotteillemme tyytyväisyystakuun mikä tarkoittaan 30 päivän palautusoikeutta. Jos sinulla on kysyttävää niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Jos teet tilauksen ennen klo. 18:00 arkipäivänä niin lähetämme tuotteen vielä samana päivänä. Kaikki tilauksemme lähetetään täysin ilman postikuluja kaikkialle Suomeen.

 

LG G3 S Kotelot, Laukut ja Pussit

Täältä löydät tyylikkäät ja laadukkaat kotelot LG G3 S puhelimelle. Etsitkö sinistä nahkakoteloa puhelimellesi, jossa voit säilyttää pankkikorttejasi vai haluaisitko leopardikuvioidun kotelon smart view ikkunalla? LG G3 S kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi. Meidän kotelomme ovat valmistettu vain laadukkaista materiaaleista kuten, nahasta, silikonista muovista ja polyuretaanista. Jos haluat parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi niin, suosittelemme, että valitset kotelon, joka on valmistettu kahdesta eri materiaalista. Kaikki kotelomme ovat erittäin tyylikkäitä ja kauniita. Useista koteloistamme löytyy käytännöllinen standi, jonka avulla voit tukea puhelimesi tukevasti pöydällesi. Korttitaskut mahdollistavat pankkikorttien ja rahan säilyttämisen kotelossa. Verkkokauppamme tarjonnasta löydät myös älypuhelin laukut, pussit ja lompakot. Laukku on varustettu olkahihnalla ja siellä voit säilyttää puhelimesi lisäksi myös rahaa tai korttejasi. Laukut on valmistettu nahasta tai kankaasta ja ne ovat todella tyylikäs tapa kuljettaa puhelinta mukanasi. Pussi suojaa puhelintasi naarmuilta kun pidät sitä esimerkiksi taskussasi. Mitä enää odotat? Suojaa kallisarvoinen puhelimesi ja tee tilaus! Kaikki kotelot, laukut ja pussit toimitetaan kotiisi ilman postikuluja!

 

LG G3 S Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet LG G3 S puhelimelle. Valikoimamme ei rajoitu pelkästään suojakuoriin ja koteloihin vaan meiltä löytyy myös Suomen suurin valikoima älypuhelinten lisätarvikkeita. LG G3 lisätarvikkeet tekevät puhelimestasi entistä käytännöllisemmän. Meiltä löydät kuorien ja koteloiden lisäksi myös näytön suojakalvot puhelimesi suojaksi. Jos harrastat urheilua, niin valikoimastamme löytyy pyörätelineet ja urheilukotelot, joilla teet puhelimesi käytöstä huomattavasti helpompaa urheillessasi. Kaupastamme löydät myös autotarvikkeet ja autolaturit. Jos tarvitset välineitä musiikin kuunteluun, niin sinun kannattaa katsoa valtava kuuloke ja mini kaiutin valikoimamme. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaiken mitä puhelimesi tarvitsee. Tilaa nyt ja hyödynnä ilmainen toimitus!