LG G2

LG G2
LG G2 älypuhelin on elokuussa New Yorkissa julkaistu LG:n uusi lippulaivamalli. Valikoimamme on Suomen kattavin niin suojakuorien kuin lisätarvikkeidenkin osalta. Laadukkaat tuotteet on listattu mallikohtaiseen valikoimaan, joka pitää sisällään vain 100% LG G2 puhelimen kanssa yhteensopivat tuotteet. Suojakuorilla annat tyylikkään ulkoasun ja tehokkaan suojan kallisarvoiselle puhelimellesi helposti ja nopeasti. Voit vaihtaa tyyliäsi vaikka päivittäin. Valikoimastamme löydät huippusuosioon nousseet käsivarsikotelot, joilla puhelimesi pysyy tehokkaasti suojattuna myös vauhdikkaiden urheilusuoritusten ajan. Valitse tarvitsemasi tuotteet ja tilaa jo tänään! Postitamme tuotteet vielä saman päivän aikana, jos tilaat ennen kello 18.00. Katso myös LG G2 mini tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G2

LG on julkaissut uuden lippulaiva mallinsa LG G2 puhelimen. Tämä älypuhelin seuraa muiden jalanjälkiä kasvavien näytön kokojen suhteen. Puhelin on varustettu 5,2 tuumaisella IPS-tekniikkaa hyödyntävällä FullHD tarkkuudella toimivalla kosketusnäytöllä. Näytön pikselintiheys on huimat 400 pikseliä yhtä tuumaa kohden. LG G2 on varusteltu kehittyneellä 13 megapikselin kameralla. Kamera on varusteltu optisella kuvanvakautustekniikalla, jonka ansiosta saat taltioitua täydellisiä kuvia helposti vaikka kätesi täristessä. Tehoista vastaa yksi markkinoiden tehokkaimmista prosessoreista. LG G2 on varusteltu 2,26 gigahertsin kellotaajuudella sykkivällä SnapDragon-neliydinprosessorilla. Akkuna toimii korkeakapasiteettinen SiO+ 3000mAh akku.

LG G2 Tarvikkeet & Suojakuoret

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle LG:n huippu uutuudelle Suomen parhaan valikoiman suojatuotteita ja lisätarvikkeita. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi LG G2 älypuhelimen varusteluun. Suuri 5,2 tuumainen kosketusnäyttösi on syytä pitää suojattuna jo uudesta pitäen. Älypuhelimen tärkein ominaisuus on tarkka ja kirkas näyttö, joka säilyy uuden veroisena, kun suojaat sen laadukkailla näytön suojakalvoillamme. Suojakalvot on muotoon leikattuja LG G2 puhelimen näytön mukaisiksi ja täydellisesti istuviksi. Käsivarsikotelot on urheileville ihmisille suunnattuja suojakoteloita. Käsivarteesi tukevasti kiinnittyvä kotelo pitää älypuhelimesi mukanasi kovassakin menossa. Tällä hetkellä valikoimassamme on lähes kaksikymmentä urheilukoteloa LG G2 puhelimelle. Urheilukotelot löydät neljässä eri malleissa ja punaisessa, sinisessä, valkoisessa, pinkissä, vaaleanpunaisessa, mustassa sekä violetissa värissä. Kuulokevalikoimamme kattaa useita eri mallisia kuulokkeita, jotka tarjoavat loistavan äänenlaadun ja viimeisimmän muodin mukaisen tyylin. Kaikki valikoimamme kuulokkeet on täydellisesti yhteensopivia LG G2 älypuhelimelle, sillä puhelin on varustettu bluetooth yhteydellä sekä 3,5mm kuulokepistokkeella. Suojapussi valikoimassamme on monia kymmeniä puhelinpusseja, joilla suojaat tehokkaasti puhelimesi siihen kohdistuvilta iskuilta, lialta sekä naarmuuntumiselta. Tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme voit olla varma tuotteiden olevan 100% sopivia puhelinmallillesi ja kaiken lisäksi tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tilauksille. Tilatessasi ennen 18.00 pystymme postittamaan tuotteet jo samana päivänä. Toimitukset saapuvat perille muutaman arkipäivän aikana ja tänään tilatut tuotteet saattavat kolahtaa postilaatikkoosi jo huomenna! Tarjoamme sinulle tyytyväisyystakuun ja ilmaiset palautukset, joten tuotteiden tilaaminen on täysin riskitöntä. Yksinkertainen syy sille, miksi tarjoamme kaiken tämän on halumme pitää, jokainen asiakkaamme 100% tyytyväisenä verkkokauppaamme sekä tilaamiinsa tuotteisiin.