LG G Watch W100

LG G Watch W100

LG G Watch W100 osastolta löydät erinomaisen valikoiman tuotteita älykellolle. LG toi upean älykellonsa markkinoille jo kesällä 2014 ja se on ollut erittäin suosittu, lisäksi se on erittäin käytännöllinen kun voit tarkastaa esimerkiksi sähköpostit ja kuunnella musiikkia. Kello on myös vedenpitävä joten voit huoletta pitää sitä kädessä vaikka uidessa ja lisäksi se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on myös erittäin kestävä. Pohjoimaiden laajimmasta valikoimasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kellollesi tarvikkeet ja suojat. 10 vuoden kokemuksella voimme taata sinulle erinomaisen ja turvallisen palvelun kun tilaat kellollesi tuotteita. Meiltä löydät LG kellolle rannekkeet, kuoret, suojakotelot, kellonpidikkeet, telineet ja latauspidikkeet. Rannekkeita on tarjolla eri materiaaleja ja värejä joista löydät helposti suosikkisi. Kuorilla saat hyvin suojattua kellon, saatavilla on useita erilaisia hauskoja väri vaihtoehtoja. Kellon ruudun puolestaan saat pidettyä erittäin hyvin suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita valikoimassa on eri malleja ja värejä. Latauspidikkeitä löytyy erilaisia malleja joihin saat laitettua kellon latautumaan, saatavilla maanläheisillä väreillä. Lisäksi vielä löydät meiltä värikkäitä kellon telineitä joihin saat laitettua kellon yöksi. Lähetä meille tilauksesi tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Tutustu samalla myös meidän muihin LG tuotteisiin. Toivotamme oikein mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.

1 Nimike(ttä)

/ sivu

1 Nimike(ttä)

/ sivu

LG G Watch W100 Älykello
LG julkaisi kesällä 2014 tämän upean älykello mallin kuluttaja markkinoille. Tämäkin kello on löytänyt omat käyttäjät ja siksi se onkin yksi LG:n suosituimmista tuotteista. Kello on erittäin käytännöllisen kokoinen sillä sen mitat ovat 46.5 x 37.9 x 10 mm ja painoa sillä on 63 g, eli se on hyvinkin kätevän kokoinen. IP67 luokitus takaa hyvän vedenpitävyyden aina 1 metriin asti 30 minuuttia, joten sitä voi huoletta pitää kädessä suihkussa ollessa tai uidessa. Kellossa on todella upea ja tyylikäs IPS LCD näyttö 280 x 280 pixelin resoluutiolla. Muistia kellossa on 512 MB RAM ja tallennustilaa löytyy 4 GB joten hyvin paljon samoja muisti arvoja kuin muillakin samantyyppisillä kelloilla ja tarjoaa paljonkin tilaa sovelluksille. Voit pitää yhteyttä kavereihisi kun voit vastaanottaa tekstiviestejä ja sähköposteja ja näin olet aina yhteydessä kavereihisi.

LG G Watch W100 Suojat
Meidän verkkokaupassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas LG älykello ja tehdä se tyylikkäästi ja luotettavasti. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätkä myöskään hankaloita niiden käyttöä. Suojat pitävät kellosi hyvin turvattuna ja suojassa, lisäksi ne myös pitävät kellosi lähes uuden veroisena. Suojilla takaat pitkän iän kellollesi.

LG G Watch W100 Lisätarvikkeet
Lisätarvikkeissa on paljon LG älykellon rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tietysti latauspidikkeiden tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle, meillä on pohjoismaiden suurin valikoima. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla tutustamassa muihin Huawei tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja leppoisia ostos hetkiä.