LG G Watch R W110

LG G Watch R W110

LG G Watch R W110 osastolta löydät erinomaisen valikoiman tuotteita älykellolle. LG toi hienon älykellonsa markkinoille viime syksynä ja se on yksi markkinoiden parhaista, lisäksi se on erittäin käytännöllinen kun voit tarkastaa esimerkiksi sähköpostit ja kuunnella musiikkia. Kello on myös vedenpitävä joten voit huoletta pitää sitä kädessä vaikka uidessa ja lisäksi se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista joten se on myös erittäin kestävä. Pohjoimaiden laajimmasta valikoimasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kellollesi tarvikkeet ja suojat. 10 vuoden kokemuksella voimme taata sinulle erinomaisen ja turvallisen palvelun kun tilaat kellollesi tuotteita. Meiltä löydät LG kellolle rannekkeet, kuoret, suojakotelot, kellonpidikkeet, telineet ja latauspidikkeet. Rannekkeita on tarjolla eri materiaaleja ja värejä joista löydät helposti suosikkisi. Kuorilla saat hyvin suojattua kellon, saatavilla on useita erilaisia hauskoja väri vaihtoehtoja. Kellon ruudun puolestaan saat pidettyä erittäin hyvin suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita valikoimassa on eri malleja ja värejä. Latauspidikkeitä löytyy erilaisia malleja joihin saat laitettua kellon latautumaan, saatavilla maanläheisillä väreillä. Lisäksi vielä löydät meiltä värikkäitä kellon telineitä joihin saat laitettua kellon yöksi. Tee tilauksesi jo tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Tutustu samalla myös meidän muihin LG tuotteisiin. Toivotamme todella mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.

2 Nimike(ttä)

/ sivu

2 Nimike(ttä)

/ sivu

LG G Watch R W110 Älykello
Myös tämän mallin LG julkaisi viime syksynä markkinoille ja se onkin siitä lähtien ollut yksi LG:n lippulaivoista älykello markkinoilla. Todella tyylikäs ja erinomainen kello joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kello on rakenteeltaan ruostumatonta terästä ja alumiinia joten rakenteeltaan se on erittäin kestävä. Tämäkin kello käyttää android käyttöjärjestelmää. Tämä kello on hyvin käytännöllisen kokoinen sillä sen mitat ovat 46.4 x 53.6 x 9.7 mm ja painoa sillä on vain 62g. Myös tämäkin kello on IP luokitukseltaan vedenpitävä joten sitä voi huoletta pitää mukana suihkussa tai vaikka uimahallissa. Tässä kellossa on todella upea P-OLED näyttö 320 x 320 pikselin resoluutiolla joka on todella tarkka. Tässäkin kellossa on 512 MB RAM muistia ja vapaata tallennustilaa on 4 Gb, joka on hyvin yleinen määrä älykelloissa. Älykellot ovat erinomaisen käteviä koska voit vastaanottaa niihin tekstiviestejä ja sähköposteja ja pysyt aina kärryilla ystäviesi menoista.
LG G Watch R W110 Suojat
Meidän verkkokaupassa on loistava valikoima erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas LG älykello ja tehdä se tyylikkäästi ja luotettavasti. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätkä myöskään hankaloita niiden käyttöä. Suojat pitävät kellosi hyvin turvattuna ja suojassa, lisäksi ne myös pitävät kellosi lähes uuden veroisena. Suojilla takaat pitkän iän kellollesi.

LG G Watch R W110 Lisätarvikkeet
Lisätarvike osastolta löydät paljon LG älykellon rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tottakai latauspidikkeiden tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle, meillä on pohjoismaiden suurin valikoima. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla tutustamassa muihin LG tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja kivoja ostos hetkiä.