LG G Pro Lite

LG G Pro Lite

Tältä osastolta saat tilattua kaiken mitä LG G Pro Lite puhelimesi tarvitsee. Meidän laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät puhelimeesi kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut kivat lisätarvikkeet. LG G Pro Lite puhelimesi näytön saat hyvin suojattua ja pidettyä puhtaana kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria meillä on tarjottavana laaja väri valikoima, kauniita kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Yksinkertaisia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, samalla antaen hyvän suojan puhelimellesi. Koteloilla annat parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi. Niissä olevat tuet tekevät internetissä surffailusta ja elokuvien katselusta erittäin mukavaa. Autotelineet ovat erinomainen hankinta autoon, se pitää tukevasti ja turvallisesti puhelimesi paikoillaan autossa. Käy samalla katsomassa muita LG tuotteitamme. Tee tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG G Pro Lite Tarvikkeet

Verkkokauppamme laajasta puhelinten suojaukseen ja varusteluun erikoistuneesta valikoimasta löytyy tarvikkeita ja suojia joka lähtöön. Valikoimamme on suomen monipuolisin ja myymme vain laadukkaimpia älypuhelin tarvikkeita. Meiltä löytyy suuri valikoima autotelineitä joilla voit helpottaa puhelimesi käyttöä. Autolaturilla ja mukana kannettavalla virtalähteellä varmistat sen ettei akun tyhjeneminen pääse yllättämään silloinkin kun virtaa ei muualta ole saatavissa. Jos etsit kuulokkeita tai kaiuttimia olet tullut oikeaan paikkaan. Todella laajasta kuuloke tarjonnastamme löydät varmasti sopivan mallin käyttötarkoitukseesi. Standit ja telineet ovat todella käytännöllisiä lisävarusteita tekemään LG G Pro Liten käytöstä entistä mukavampaa.

LG G Pro Lite Suojakuoret

Suojakuoret ovat loistava tapa suojata älypuhelimesi kolhuilta, lialta, pölyltä ja kosteudelta. Laajan kuorivalikoimamme joukosta on helppo löytää mieleisensä malli ja tyylitellä älypuhelimestasi mieleisesi näköinen. Suojakuoren vaihtaminen vie vain joitain sekunteja joten voit aina valita tilaisuuteen sopivan kuoren. Suojakuori tulee joitain millejä näytön reunan yli joten se suojaa myös näyttöä naarmuilta. LG G Pro Lite Kuoret on suunniteltu yhdessä laitevalmistajan kanssa jotta ne istuvat täydellisesti jättäen myös kameran, painikkeet ja liitännät vapaiksi käyttöä varten.

LG G Pro Lite Kotelot

Kotelo on tyylikäs tapa suojata näyttösi naarmuuntumiselta kun puhelinta ei käytetä ja samalla yksilöidä ja tyylitellä älypuhelin oman näköiseksi. Laajasta LG G Pro Lite kotelo valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva kotelo joka miellyttää silmää ja samalla suojaa puhelinta. Kotelon standi tekee videoiden katselusta huomattavasti miellyttävämpää kun katselukulman saa säädettyä mieleisekseen. Lux-case.fi verkkokaupan vuosien kokemus takaa helpon tilauksen ja nopean sekä ilmaisen kotiinkuljetuksen minne tahansa suomeen.