LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 tabletille löydät lux-case.fi verkkokaupasta pohjoismaiden laajimman tuote valikoiman erilaisia kuoria, koteloita, pusseja, latureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita lisätarvikkeita. Koteloilla annat tabletillesi melkein täydellisen suojan. Korttitaskut ja tuki jotka koteloissa ovat tuovat lisää käytännöllisyyttä ja mukavuutta tabletin käyttöön ja samalla myös tyylikkyyttä ulkonäköön. LG tablettisi näytön saat pidettyä hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret puolestaan ovat yksikertaisin ja helpoin tapa pitää laitteesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria on saatavilla upeita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla sekä kauniilla kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tarjonnastamme löytyy myös kätevät autotelineet joiden avulla tablettisi pysyy tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen tuotteillemme. Käy samalla katsomassa muita LG tuotteitamme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G Pad 8.3

LG Electronics on taas tehnyt sen ja lyönyt markkinoille todella kilpailukykyisen tabletin 8.3 tuuman näytöllä. 1.7 Ghz neliydin prosessori pyörittää laitteen android 4.2.2 jelly bean käyttöjärjestelmää leikiten, eikä monenkaan sovelluksen samanaikainen käyttäminen ole sille mikään ongelma. Todella laadukas 16 miljoonan värin kapasitiivinen LCD näyttö reagoi hyvin tarkasti ja monen sormen kosketukseen reagoiva näyttö tekee käytöstä mukavaa ja tehokasta. Sisäistä muistia löytyy 16 GB 2GB välimuistilla ja tuki 64GB micro SD kortille. Laitteesta itsestään löytyy tehokkaat stereokaiuttimet ja 3.5mm liitäntä joten äänenvoimakkuus ei LG G Padin kanssa tule olemaan ongelma. Laite on todella ohut, vain 8.3 milliä paksu ja painaa 338 grammaa. Kaikki tabletille tyypilliset ominaisuudet löytyy ja tämä on todella yksi parhaista tableteista joka silti tippuu vain 300 euron hintaluokkaan.

LG G Pad 8.3 Tarvikkeet

Verkkokaupastamme löytyy kaikki tarvittava LG G Padin suojaamiseksi käytön tekemiseksi helpommaksi ja mukavammaksi. Suojakuoret ja kotelo auttavat pitämää tablettisi ehjänä ja suojassa naarmuilta, lialta, pölyltä ja kosteudelta. Suojapussit ovat edullinen ja tehokas keino suojata tablettisi kuljetuksen aikana. Lux-case.fi tarjoaakin suomen kattavimman valikoiman erilaisia suojapusseja, koteloita ja kuoria edulliseen hintaan ja vieläpä ilmaisella ja nopealla kotiinkuljetuksella koko suomen alueelle. Lisätarvike osiostamme löytyy kymmeniä erilaisia käyttöä helpottavia tuotteita sekä paljon hauskoja härveleitä. Jos etsit äänentoistoa meiltä löytyy valtava valikoima laadukkaita kuulokkeita ja kaiuttimia.