LG G Pad 7.0

LG G Pad 7.0

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Meiltä löydät kymmenet erilaiset suojakuoret, kotelot sekä lisätarvikkeet LG G Pad 7.0 tablettisi suojaukseen ja paranteluun. Kaikki myymämme LG G Pad 7.0 suojakuoret, kotelot sekä näytönsuojakalvot on valmistettu mallikohtaisesti istumaan sinun tabletillesi ja tarjoamaan sille erinomaisen suojan. Koteloiden ja suojakuorten lisäksi valikoimamme kattaa tablettien suojapussit sekä laukut, joissa tablettisi kulkee kätevästi ja turvallisesti mukanasi missä tahansa liikutkin. Verkkokaupastamme löytyy myös älypuhelimille ja tableteille soveltuvat 3,5mm audiopistokkeen omaavat kuulokkeet sekä Bluetoothilla toimivat huipputehokkaat mini kaiuttimet. Olemme listanneet kaikki tuotteet omiin kategorioihinsa sivun vasempaan laitaan, jotta navigointi onnistuisi helpommin. Selaa siis rauhassa valtavaa valikoimaamme ja tilaa tuotteet, joita sinä tarvitset tabletillesi. Lähetämme kaikki verkkokaupastamme tehdyt tilaukset kotiisi ilman postikuluja.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG G Pad 7.0 Suojakuoret

Suojakuoret LG G Pad 7.0 tabletille. Tässä LG:n tabletissa on seitsemän tuuman näyttö ja sen resoluutio on 800 x 1280 pikseliä. Tabletissa on 1,2 GHz neliydin prosessori ja se käyttää Android OS 4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät välineet tämän hienon tabletin suojaukseen. Tarjoamme LG L Pad 8.0 suojakuoret erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Silikonisilla suojakuorilla saat tabletistasi paremman otteen ja ne pitävät suuren tablettisi varmasti turvassa koviltakin iskuilta. Alumiiniset ja komposiittimuoviset suojakuoret pitävät tablettisi ohuena ja ne tarjoavat kohtalaisen suojan iskuja vastaan. Sileäpintaisten kuorten etu on niiden hienous ja niiden avulla voit tehdä tabletistasi minkä värisen tahansa. Kaikki myymämme suojakuoret mukailevat tablettisi muotoja erittäin tarkasti ja tablettisi istuu niihin todella napakasti. Suojakuoret on erittäin helppo asentaa paikalleen ja vaihtaa uusiin, joten voit vaihtaa niitä vaikka päivittäin. Suojakuorien avulla saat lisäksi paremman otteen tabletistasi. Tilaa suojakuoret jo tänään, niin lähetämme ne kotiisi ilman postikuluja. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

LG G Pad 8.0 Kotelot, Laukut ja Pussit

Suojakotelo LG G Pad 7.0 tabletille. Suojakotelo on ehdottomasti paras ja tyylikkäin tapa pitää kallisarvoinen tablettisi suojassa. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle Suomen suurimman kotelo valikoiman! Myymämme LG G Pad 7.0 suojakotelot on valmistettu käsityönä nahasta sekä kankaasta ja niiden valmistukseen on käytetty vain markkinoiden parhaita materiaaleja. Suojakotelot on suunniteltu jättämään kaikki laitteesi liitännät ja painikkeet käyttöösi, joten voit esimerkiksi ladata tablettiasi vaikka se olisi kotelossa. Suojakotelon kansi lukittuu vahvalla magneettikiinnityksellä, joten suuri näyttösi pysyy turvassa pölyltä, lialta sekä naarmuilta. Suojakoteloiden kansi taittuu todella kätevästi standiksi ja meiltä löytyy myös 360 astetta kääntyviä nahkakoteloita. Kotelo ei ainoastaan suojaa tablettiasi vaan se tekee siitä erittäin hienon ja yksilöllisen näköisen. Koteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy taulutietokoneiden ja tablettien kuljetusta helpottavat laukut sekä pussit. Kaikki myymämme laukut ja pussit on valmistettu kankaasta sekä nahasta ja ne pitävät tablettisi turvassa lialta sekä naarmuilta. Tabletti laukut on varustettu kätevällä olkahihnalla ja useimmista malleistamme löytyy taskut esimerkiksi lompakolle ja puhelimelle. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus!

 

LG G Pad 8.0 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet LG G Pad 7.0 tabletille. Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy satoja välineitä tablettisi suojaukseen ja parantamiseen. Meiltä löytyy Suomen suurin kuuloke valikoima, joten voit nauttia musiikista missä tahansa ja täysin ilman häiriötekijöitä. Laadukkaat LG G Pad 7.0 näytönsuojakalvot pitävät tablettisi ison seitsemän tuuman näytön varmasti suojassa naarmuilta sekä lialta. Valikoimastamme löytyy myös välineet tablettisi lataukseen ja meillä on runsaasti erilaisia latureita, autolatureita sekä varavirtalähteitä. Suuren tablettisi tukemiseen tarjoamme edulliset ja laadukkaat standi ja telineet. Standit ovat helposti säädettäviä ja ne voi kiinnittää esimerkiksi pöytään tai seinään. Valikoimamme on todella suuri, joten vietä heti aikaa ja tutustu tarjontaamme. Lähetämme kaikki tilaukset ilman postimaksuja koko Suomeen!