LG G Pad 10.1

LG G Pad 10.1

Lisätarvikkeet, suojakuoret ja kotelot LG G Pad 10.1 tabletille – Lux-case.fi verkkokauppa on kerännyt loistavan valikoiman laadukkaita tarvikkeita tälle hienolle tabletille. Tablettien suojaukseen on saatavilla nykyään todella tyylikkäitä suojakuoria ja koteloita. Suojakuorien ja koteloiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy LG G Pad 10.1 näytönsuojakalvot, jotka on leikattu tabletin mittojen mukaan ja ne istuvat täydellisesti ohuen taulutietokoneen päälle. Tämän upean uuden taulutietokoneen varusteluun löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet verkkokauppamme valikoimasta. Osta suoraan verkosta ja hyödynnä ilmainen kuljetus koko Suomen alueelle. Olemme listanneet kaikki verkkokaupastamme löytyvät tuotteet sivun vasempaan laitaan navigoinnin helpottamiseksi. Myymme kaikki tuotteet nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä uskomaton tarjous ja tee tilaus!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

LG G Pad 10.1 Suojakuoret

Suojakuoret LG G Pad 10.1 tabletille – Lux-case.fi verkkokaupasta löydät useat erilaiset tehokkaasti suojaavat tablettien ja älypuhelinten suojakuoret. Kaikki myymämme suojakuoret on valmistettu tablettisi mittojen mukaan ja ne istuvat tabletillesi täydellisesti antaen sille erinomaisen suojan naarmuja, iskuja sekä likaa vastaan. LG G Pad 10.1 suojakuoret on todella helppo asentaa paikalleen ja ne peittävät ainoastaan tablettisi takakannen sekä kyljet. Suojakuorien ansiosta sinun ei tarvitse pelästyä vaikka iso tablettisi sattuisi tipahtamaan kädestäsi lattialle. Suojakuoria löytyy useista eri materiaaleista valmistettuna ja voit valita otatko silikonista, alumiinista, muovista vai TPU-materiaalista valmistetut kuoret. Suojakuorilla saat myös paremman otteen isosta tabletistasi ja ne tekevät siitä sinun persoonaasi sopivan näköisen. Myymiämme suojakuoria löytyy useissa eri väreissä ja voit vapaasti valita otatko sinisen, mustan, valkoisen, vihreän, oranssin, violetin tai vaikkapa läpinäkyvän suojakuoren. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä uskomaton tarjous ja tee tilaus. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme niin, ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

LG G Pad 10.1 Kotelot, Laukut & Pussit

Suojakotelot LG G Pad 10.1 tabletille – Suojakuoria paremman suojan saat ainoastaan hankkimalla laadukkaat suojakotelot suuren tablettisi suojaksi. Suojakotelo antaa tabletillesi todella tyylikkään ulkoasun ja sen avulla tablettisi pysyy varmasti suojassa naarmuilta, iskuilta, lialta sekä pölyltä. Kaikki myymämme LG G Pad 10.1 suojakotelot taittuvat standiksi todella kätevästi, joten voit asettaa suuren tablettisi mieluisaasi katselukulmaan esimerkiksi pelien pelaamista varten. Myymämme kotelot on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä PU nahasta ja meiltä löytyy myös aidosta nahasta valmistettuja koteloita. Kotelo lukitsee tablettisi varmasti paikalleen eikä se pääse tipahtamaan kotelosta, vaikka kotelon kansi olisi auki. Suojakoteloiden lisäksi kaupastamme löytyy tablettien suojapussit sekä laukut. Laukut ovat erittäin kätevä tapa kuljettaa suurta tablettia mukanasi ja niistä löytyy tilaa myös puhelimelle, papereille, kosketusnäyttökynille sekä muille esineille. Suojapussit ja laukut pitävät puhelimesi varmasti turvassa naarmuilta sekä iskuilta ja niissä on kätevä olka- tai rannehihna kuljetuksen helpottamiseksi. Kaikki laukut ja pussit on valmistettu kestävästä PU nahasta sekä kankaasta ja ne näyttävät käytössä todella tyylikkäiltä. Myymiämme tuotteita on saatavilla kymmenissä eri väreissä ja malleissa, joten löydät varmasti mieleisesi. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

LG G Pad 10.1 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tietenkin myös kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet LG G Pad 10.1 tabletillesi. Meiltä löydät mm. suuren kosketusnäytön käyttöä helpottavat, tarkalla stylus kärjellä varustetut, kosketusnäyttökynät sekä hanskat. Suuren näytön suojaukseen kaupastamme löytyy tablettisi mittojen mukaan leikatut LG G Pad 10.1 näytönsuojakalvot, joilla suuri näyttösi pysyy kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Verkkokaupastamme löytyy myös kuulokkeet, mini kaiuttimet sekä kaapelit, joilla teet tabletistasi todellisen viihdekeskuksen kotiisi. Tabletin virranhallintaan olemme varautuneet keräämällä verkkokauppamme valikoimaan kymmenet erilaiset huipputehoiset laturit sekä power bank varavirtalähteet, joilla lataat puhelimesi vaikka verkkovirtaa ei olisi saatavilla. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tilaa tuotteet, joita sinä tarvitset tabletillesi.