LG G Flex

LG G Flex
Täysin uudenlaiselle älypuhelimelle on suunniteltu täysin uudenlaisia puhelintarvikkeita, jotka löydät ensimmäisenä Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimasta. LG G Flex tarvikkeet valikoima pitää sisällään vain laadukkaita tuotteita, jotka on läpäisseet tuotetestauksestamme. Kaikki tämän kategorian tuotteet on täydellisesti yhteensopivia uudelle LG G Flex älypuhelimellesi. Tietysti ensimmäinen mitä olet etsimässä on suojakuori tai kotelo, jolla voit suojata kallisarvoisen puhelimesi likaa, kolhuja ja naarmuuntumista vastaan. Seuraavaksi voit siirtyä selaamaan mitä muuta kaikkea ihmeellistä laitteelle on tarjolla verkkokauppamme valikoimassa. Helpoiten löydät etsimäsi valitsemalla yhden seuraavista tuoteryhmistä: Standit & Telineet, Laturit, Kuulokkeet, Kaiuttimet, Käsivarsikotelot, Pussit, Näytön Suojakalvot, Autotarvikkeet, Autotelineet, Autolaturit, Lisätarvikkeet, Kaapelit ja Pyörätelineet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

LG G Flex Tarvikkeet

 

Tämä LG huippu uutuus on täysin uuden tyyppinen älypuhelin, ei niinkään teknisiltä ominaisuuksiltaan, mutta muotoilultaan kaarevan mallista älypuhelinta ei ole ennen nähty. Huippu tarvikkeet tälle huippu uutuudelle löydät Lux-Case.fi verkkokaupasta. Kaikki päivittäiseen puhelimen käyttöön liittyvät tarvikkeet löytyvät verkkokaupastamme. LG G Flex tarvikkeet on testatusti korkealaatuisia ja niiden käyttöikä on pidempi kuin useiden muiden valmistajien tuotteiden. Suosittelemme selaamaan valikoimaa kategoria kerrallaan ja miettimään mitä tarvikkeita tarvitset kaiken hyödyn ja huvin puhelimeltasi irti saamiseksi. Tuoteryhmiä ovat: Suojakuoret, Kotelot, Käsivarsikotelot, Pussit, Näytön Suojakalvot, Autotarvikkeet, Autotelineet, Autolaturit, Standit & Telineet, Laturit, Kuulokkeet, Kaiuttimet, Lisätarvikkeet, Pyörätelineet ja Kaapelit.

 

LG G Flex Suojakuoret

 

Lg on luonut aivan uuden tyyppisen itsekorjautuvan takakuoren tähän uuteen lippulaivamalliinsa, mutta tämä ei tarkoita suojakuoren olevan turha hankinta. Uuden massasta erottuvan tyylin saat helpoiten vaihtamalla kuorta. Kuoret asettuvat puhelimen reunojen päälle tullen muutaman millin verran yli reunasta, jonka ansiosta kaareva kosketusnäyttö pysyy suojattuna kolhuilta naarmuilta ja lialta, tämän tehostamiseksi on suositeltavaa hankkia myös näytön suojakalvo, joka liimautuu staattisesti kosketusnäytölle, ollen käytössä täysin huomaamaton, mutta tehokkaasti suojaava. LG G Flex suojakuoret on helppo asentaa ja vaihtaa, minkä ansiosta voit vaihtaa puhelimen tyylin aina tilanteeseen sopivaksi, tyylin sekä suojaominaisuuksien osalta.

 

LG G Flex Kotelot

 

Myymämme suojakotelot on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa, jotka ovat perehtyneet suojaukseen ja käytännöllisyyteen. Näyttö on ehdottomasti älypuhelimen tärkein osa ja suojakotelot on suunniteltu suojaamaan sitä tehokkaasti aina kun sitä ei käytetä. Nahkakoteloiden ja kangaskoteloiden kannet on älykkäästi suunniteltuja ja niiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa taittuminen tukevaksi jalustaksi puhelimelle. LG G Flex Kotelot edullisesti ja ilmaisella kotiinkuljetuksella Lux-Case.fi verkkokaupasta. Puhelinlompakot, puhelinlaukut ja nahkakotelot on listattuna samaan tuoteryhmään.