Lenovo

Lenovo
Lenovo

Erilaisia Lenovo tuotteita saat kätevästi tilattua lux-case myymälämme tältä osastolta. Meillä on erittäin laaja kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Lenovo laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös laadukkaita vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupassamme on Lenovo laitteille tarjolla Skandinavian laajin ja kattavin valikoima upeita erilaisia kuoria pitämään laitteesi parhaassa mahdollisessa kunnossa päivittäin. Kuoret ovat aina valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiini seoksesta, joustavasta muovista, silikonista ja kovamuovista, joten ne ovat todella pitkäikäisiä joka päiväisessä käytössä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan laitteille likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse laitteiden normaalia käyttöä mitenkään joten voit aivan normaalisti käyttää sitä suojasta huolimatta. Kuoret tarjoavat laitteille erinomaiset ja yksinkertaiset suojat erilaisia vaurioita vastaan. Tule jo tänään tutustumaan meidän erittäin laadukkaaseen ja kattavaan tuote valikoimaamme.

Lenovo Suojakotelot

Koteloita lenovo laitteille löytyy valikoimastamme paljon erilaisia, joiden joukosta jokaisen on helppo valita tyylilleen sopivat. Paras tapa suojata kikki laitteet onkin juuri kotelot, sillä ne antavat suojan koko tabletille päivittäisä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua laitteesi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat laitteellesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista, jonka vuoksi ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kotelot ovat erinomainen suoja vaihtoehto laitteille erilaisia päivittäisiä vaurioita vastaan.

Lenovo Kuulokkeet

Myymälästämme löydät erittäin laadukkaat ja tyylikkäät kuulokkeet Lenovo laitteille. Saatavilla olevat kuulokkeet ovat varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla jonka avulla saat puhuttua kätevästi hands-free puheluita. Kuulokkeet toistavat äänet selkeästi ja tarjoavat erinomaisen äänenlaadun niin musiikin kuunteluun kuin myös puheluihin. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kuulokkeet, varsinkin korvanappi mallit ovat suunniteltu ergonomisesti joten ne pysyvät hyvin paikoillaan ja ja niissä olevat pehmeät korvatyynyt tuntuvat mukavilta pitää pidempiäkin aikoja korvissa. Saatavilla on eri malleja kuten korvanappi, perinteiset sanka mallit ja myös hattuja joissa on kuulokkeet, lisäksi myös on malleja joissa on litteän mallinen johto joka pysyy erinomaisesti järjestyksessä. Myynnissä on todella käteviä koteloita joissa kuulokkeet ovat erinomaisesti suojassa ja järjestyksessä kun pidät niitä mukanasi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostohetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.