Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13.3

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13.3

Lux-case.fi verkkokaupasta saat kaiken mitä tarvitset Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13.3 tablettiisi. Meidän kattavasta ja laajasta valikoimastamme löydät helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, telineet, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet tabletillesi. Yoga tabletin hienon näytön saat kätevästi suojattua likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat hienon piristyksen ulkonäölle ja antavat hyvän suojan. Tabletin pussit ovat loistava hankita kun pidät tablettia mukana vaikka töissä tai kun menet kavereille kylään, se pitää laitteesi suojassa ja ei vie paljoa tilaa. Autoteline on joka autoilijan hankinta, saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti kiinni kun ajat ja perheen pienimmät voivat siitä katsoa vaikka elokuvia samalla. Tilaa omasi nyt! Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tutustu samalla myös muihin Lenovo tuotteisiimme. Toivottavasti viihdyt ja asioit taas uudestaan Lux-case.fi verkkokaupassa.


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 Suojakuoret

Suojakuoret Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 tabletille – Lux-case.fi verkkokauppa ylpeänä esittelee Suomen suurimman älypuhelinten ja tablettien suojakuori kokoelman. Suuresta valikoimastamme löytyy suojakuoret sadoille älypuhelimille ja tableteille. Varastostamme löytyy myös Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 kuoret, joilla annat tälle hienolle Lenovon tabletille arvoisensa suojan. Kaikki myymämme kuoret on valmistettu mallikohtaisesti istumaan juuri sinun tabletillesi. Kauppamme valikoimasta löytyy useita kymmeniä upeasti suunniteltuja suojakuoria, joilla saat tablettisi näyttämään paremmalta. Kauppamme valikoima kattaa pehmeät ja joustavat silikoniset sekä TPU-materiaalista valmistetut kuoret sekä sileät ja ohuet alumiinista ja komposiittimuovista valmistetut kuoret. Kaikki myymämme suojakuoret antavat tabletillesi erinomaisen suojan iskuja sekä naarmuja vastaan mutta parhaimman suojan saat kun hankit silikoni + TPU yhdisteiset hybridikuoret. Suojakuorien asennus tapahtuu muutamassa sekunnissa ja ne on helppo vaihtaa uusiin, joten voit vaihtaa kuoria vaikka päivittäin. Myymiemme kuorien väri ja kuviovalikoima on todella laaja sekä monipuolinen ja meiltä löytyy kauniit tekojalokivin koristellut kuoret sekä hienoilla villieläinten kuvilla tyylitellyt suojakuoret. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja etsi sinulle sopivin suojakuori. Kaikki Lux-case.fi verkkokaupasta tekemäsi tilaukset toimitetaan kotiisi ilmaisella kotiinkuljetuksella!

 

Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 Kotelot, Laukut Ja Pussit

Kotelot Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 tabletille – Tableteissa on iso näyttö ja ne ovat todella ohuita, lisäksi ne on pakattu täyteen huipputekniikkaa, joten se on tärkeä pitää suojattuna eikö totta? Lux-case.fi verkkokaupasta löydät täydellisen välineen, jolla suojaat ison tablettisi kauttaaltaan. Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 suojakotelo pitää tablettisi turvassa tilanteessa kuin tilanteessa. Suojakotelomme on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta nahasta sekä kankaasta ja ne paketoivat suuren tablettisi varmasti ja turvallisesti. Kotelo antaa tabletillesi täydellisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Vahvan magneetti lukituksen ansiosta suojakotelon kansi pysyy varmasti kiinni ja suuri näyttösi pysyy turvassa. Kotelon älykäs kansi voidaan taittaa myös kotelon taakse, jolloin teet siitä kätevän telineen tabletillesi. Koteloiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy erittäin edulliset ja kätevät tablettien suojapussit sekä laukut. Useista myymistämme laukuista löytyy kätevä kantokahva tai olkahihna, joten tablettisi kulkee varmasti mukanasi. Laukkumme on valmistettu kestävästä PU nahasta ja ne näyttävät todella tyylikkäiltä. Laukuissa on myös tilaa muille esineille kuten puhelimelle, lompakolle, kynille jne. Kaikkia koteloita, laukkuja sekä pusseja on saatavilla useissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa, joten valitse omaan tyyliisi sopivin tuote ja tee tilaus. Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman postikuluja!

 

Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 tabletillesi, joilla teet tabletistasi hauskemman ja paremman käyttää. Tuotevalikoimamme on massiivinen ja todella monipuolinen. Meiltä löytyy pohjoismaiden suurin kuuloke ja mini kaiutin valikoima ja kaikki myymämme tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja tyylikkään ulkoasun. Suojakuorten ja koteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy Lenovo Yoga Tablet 2 13.3 näytönsuojakalvot, joilla pidät suuren tablettisi näytön puhtaana ja uudenveroisena todella pitkään. Autotarvike osiostamme löytyy kaikki mitä suuri tablettisi tarvitsee autossasi eli autolaturit sekä autotelineet. Tabletin lataukseen olemme varustautuneet varaamalla varastoomme sadat erilaiset laturit ja varavirtalähteet, joilla lataat minkä tahansa laitteen salamannopeasti. Tarjontamme on todella laaja, joten varaa hetki aikaa ja tutustu siihen kaikessa rauhassa. Tilaa tarvitsemasi tuotteet tänään, niin lähetämme ne kotiisi ilman postikuluja!