Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Lux-case.fi verkkokaupasta saat kaiken mitä tarvitset Lenovo Yoga Tablet 3 Pro tablettiisi. Meidän pohjismaiden laajimmasta valikoimastamme löydät helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, telineet, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet tabletillesi. Yoga tabletin hienon näytön saat kätevästi suojattua likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat hienon piristyksen ulkonäölle ja antavat hyvän suojan. Tabletin pussit ovat loistava hankita kun pidät tablettia mukana vaikka töissä tai kun menet kavereille kylään, se pitää laitteesi suojassa ja ei vie paljoa tilaa. Autoteline on joka autoilijan hankinta, saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti kiinni kun ajat ja perheen pienimmät voivat siitä katsoa vaikka elokuvia samalla. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapeliai. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon ja nopeilla. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja luotettavasti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Tutustu rauhassa meidän tuote valikoimaan ja käy samalla katsomassa meidän muita Lenovo tuotteita. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Lenovo Yoga Tab 3 Pro Suojakuoret / Pussit ja kotelot
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman tuote valikoiman suojia ja lisätarvikkeita puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemus alalta varmistaa luotettavat ja nopeat toimitukset sinulle suoraan kotiin. Lenovo Yoga Tab 3 Pro suojakuoria on saatavilla useita väri vaihtoehtoja. Kuorilla annat erinomaisen suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja samalla ne saavat tablettisi näyttämään tyylikäältä. Kuoret ovat valmistettu kestävästä materiaalista. Nahkakotelot puolestaan ovat huippu kätevä tapa suojata tablettisi, sillä niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista koteloista. Nahkakoteloissa tulee mukana tuki jonka huomattavasti helpottaa esimerkiksi internetissä surffailua, lehtien luku ja elokuvien katselua kun voit asettaa tablettisi pöydälle ja nauttia. Myös korttitaskut kuuluvat koteloiden varustukseen ja voit niissä pitää mukana tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ilman että sinun täytyy ottaa lompakkoasi mukaan töihin tai kauppaan. Nahkakotelon nahka päällys on todella kestävää ja mukavan tuntuinen pitää kädessä. Suojapussi tarjoaa fiksun myöskin erinomaisen suojan tabletillesi. Tabletti on helppo pitää pussissa mukana minne tahansa menetkin ja sisäpinnan pehmeä vuoraus ei naarmuta tablettiasi. Pusseja ja koteloita on saatavilla meiltä upeitä väri ja malli vaihtoehtoja joista varmasti saat tilattua mieleisen. Laita tilaus tulemaan jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja mikäli teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro Lisätarvikkeet
Myymälästämme löydät myös erittäin laajan valikoiman Yoga Tab 3 Pro tabletin lisätarvikkeita. Tablettisi näytön pidät kätevästi ja hyvin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Meiltä löydät myös laajan ja laadukkaan valikoiman kuulokkeita. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi ja sopivat kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös kattava valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle laitteelle sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää tablettiasi ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Esimerkiksi perheen pienimmät voivat katsella elokuvia helposti. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimastamme löydät myös kosketusnäyttökynät jota ovat käteviä käyttää varsinkin pienemmillä näytöillä, lisäksi ne eivät naarmuta tablettisi näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näyttöön. Selaile kaikessa rauhassa meidän tuote valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Lenovo tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.