Lenovo Yoga Tab 3 10

Lenovo Yoga Tab 3 10
Lux-case.fi verkkokaupasta saat kaiken mitä tarvitset Lenovo Yoga Tab 3 10 tablettiisi. Meidän pohjismaiden laajimmasta valikoimastamme löydät helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, telineet, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet tabletillesi. Yoga tabletin hienon näytön saat kätevästi suojattua likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat hienon piristyksen ulkonäölle ja antavat hyvän suojan. Tabletin pussit ovat loistava hankita kun pidät tablettia mukana vaikka töissä tai kun menet kavereille kylään, se pitää laitteesi suojassa ja ei vie paljoa tilaa. Autoteline on joka autoilijan hankinta, saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti kiinni kun ajat ja perheen pienimmät voivat siitä katsoa vaikka elokuvia samalla. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapeliai. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon ja nopeilla. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja luotettavasti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Tutustu rauhassa meidän tuote valikoimaan ja käy samalla katsomassa meidän muita Lenovo tuotteita. Toivotamme hauskoja ostos hetkiä lux-case verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Lenovo Yoga Tab 3 10 Kotelot & Kuoret
Kotelot ovat loistava ja helppo tapa suojata Lenovo Yoga Tablet 3 10 tablettisi kokonaisuudessaan. Koteloita on saatavana useita väri vaihtoehtoja ja malleja. Ne ovat taitettavia malleja joten ne soveltuvat erinomaisesti vaikka lehden lukemiseen kahvipöydässä tai sitten elokuvien katseluun ilman että sinun tarvitsee pitää tablettia pystyssä. Kotelot ovat valmistettu nahasta eli ne ovat erittäin mukavia käsitellä ja pitää puhtaana. Koteloissa on mukana myös pienet korttitaskut joissa voit kätevästi pitää mukana vaikka käyntikortteja. Suojakotelot ovat hyvin kestäviä ja kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja samalla antavat erinomaisen suojan tabletillesi likaa, kolhuja ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat toinen hyvä ja yksinkertainen tapa pitää tabletti suojassa tyylikkäästi. Kuoret avtavat erinomaisen suojan tabletille ja ne ovat valmistettu Yoga Tab 3 10 tabletin mittojen mukaan joten se istuu siihen täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla paljon eri värisinä, hienoilla kuvioilla sekä kuva/teksti yhdistelmällä olevia. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo Yoga Tab 3 10 Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupastamme saat helposti ja kätevästi omalta kotisohvalta kaiken mitä Lenovo Yoga Tab 3 10 tablettisi tarvitsee. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Erittäin laajasta tuote valikoimasta löydät varmasti tuotteet joita sinä tarvitset. Näytön suojakalvoilla saat todella hyvin suojattua tablettisi näytön lialta ja naarmuilta ja lisäksi se on helppo asettaa näytölle. Näytönsuojat ovat todella huomaamattomia laitteiden näytöillä. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm piikki. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja luotettavasti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Vaikka tabletti on telineessä voi sitä silti vapaasti liikutella miten haluaa koska ne kääntyvät useisiin kulmiin. Tutustu rauhassa meidän tuote valikoimaan ja käy samalla katsomassa meidän muita Lenovo tuotteita. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case verkkokaupassamme.