Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book tabletti jukistettiin Elokuussa 2016. Se on mitoiltaan 256 x 170.8 x 9.6 mm ja painoa sillä on 690 g. Näyttönä siinä toimii upea 10.1” näyttö 1200 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä mallissa on Androis OS, v6.0. (Marshmallow) Se tarjoaa 4 GB RAM keskusmuistin ja 64 GB vapaata tallennustilaa, muistikortilla aina 128 GB asti. Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa myös tälle tabletille todella laadukkaan ja laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Saat meiltä erittäin kätevästi tilattua tablettiin kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, varavirtalähteet, laturit, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä hyödylliset lisätarvikkeet. Kuorien avulla saat kätevästi tarjottua mainion suojan tabletille erilaisia päivittäisiä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Tarjolla meillä on niitä eri mallisia ja värisiä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen tabletin mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti sekä samalla jättävät sen litännät vapaiksi. Tabletille annat erittäin kattavan suojan tyylikkäiden koteloiden avulla. Ne ovat valmistettu todella kestävistä ja vahvoista materiaaleista, jotka kestävät mainiosti päivittäistä käyttöä. Kotelossa olevan standin kanssa saat asetettua tabletin juuri sellaiseen kulmaan josta on hyvä esimerkiksi pelata pelejä tai selailla nettiä. Korttitaskuissa mukanasi kulkevat kätevästi muutamat kortit joita päivittäin tarvitset. Valikoimastamme löydät lisäksi käytännölliset varavirtalähteet tabletillesi.

Niiden avulla sinun on todella helppo ladata tablettiasi paikoissa jossa ei ole pistorasiaa lähettyvillä, sillä ne eivät vaadi virtaa ladataksesi tablettiasi. Tule tutustumaan valikoimaamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Yoga Book Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erittäin laajan sekä kattavan tuote valikoiman erilaisia suojia sekä varusteita Lenovo Yoga Book tabletille. Saat ne kätevästi hankittua täältä yhdestä paikasta kaikki. Meillä on alalta yli 10 vuoden kokemus ja tarjoamme luotettavan sekä nopean palvelun. Kuorien avulla saat erinomaisesti pidettyä tablettisi suojattuna erilaisia päivittäisiä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Niitä meillä on tarjolla erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtojen lisäksi saatavilla on upeita kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettua kuoria. Ne ovat jokapäiväisessä erittäin kestävät, sillä ne ovat valmistettu erittäin vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista. Niiden valmistuksessa on käytetty silikonia, joustavaa muovia, kovamuovia, alumiini seosta ja puuta. Kuoret ovat suoja vaihtoehtona todella yksinkertainen ja silti tehokas valinta kun haluat pitää tablettisi erinomaisessa kunnossa. Ne ovat valmistettu tabletin mittojen mukaan, joten ne isuvat siihen täydellisesti ja samalla jättävät niiden näppäimet sekä liitännät kätevästi vapaaksi. Tule jo tänään ostoksille! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilamisen toimituksen kotiin ja kun lähetät tilauksesi meille arkena ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo Yoga Book Suojakotelot

Laadukkailla ja tyylikkäillä koteloilla annat Lenovo Yoga Book tabletillesi erinomaisen suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä. Korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös aimo annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässä käytössä.

Lenovo Yoga Book Suojapussit

Suojapussit ovat myös erinomainen vaihtoehto pitää tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä sen mukana pussissa kun olet liikkeellä kaupungilla tai reissussa. Pusseissa olevan mukavan hihnan avulla saat helposti kannettua pusissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen elämääsi. Niissä on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Tule nyt tutustumaan valikoimaammme!