Lenovo Tab S8

Lenovo Tab S8
Tämä Lenovon tabletti painaa vaivaiset 300 grammaa ja siinä on iso kahdeksan tuuman näyttö. Käyttöjärjestelmänä toimii uusin Android 4.4 ja tabletin prosessorissa todella riittää potkua. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tuotteet, joilla saat tästä uutuustabletista enemmän irti. Meiltä löytyy lisätarvikkeet, suojakuoret, suojakotelot sekä näytön suojakalvot Lenovo Tab S8 tabletillesi, joiden avulla pidät tablettisi turvassa. Meiltä löydät myös laadukkaat Lenovo Tab S8 kuulokkeet, mini kaiuttimet sekä kaapelit, joiden avulla teet tabletistasi viihdekeskuksen kotiisi. Olemme listanneet kaikki tuotteemme omiin kategorioihinsa sivun vasempaan laitaan helpompaa navigointia varten, joten tutustu rohkeasti tuotteisiimme ja tee tilaus. Kaikki verkkokaupastamme tehdyt tilaukset lähetetään kotiisi ilman postikuluja! Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Tab S8 Suojakuoret

Lenovo Tab S8 painaa alle 300 grammaa ja siinä on voimakas Intel neliydinprosessori ja käyttöjärjestelmänä on viimeisin Android 4.4 käyttöjärjestelmä. Tabletin näyttö on 8 tuumaa ja se näyttää täydellistä Full HD kuvaa. Tämän tabletin ominaisuudet ovat todella loistavat ja meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tietenkin suojakuoret Lenovo Tab S8 tabletillesi. Suojakuoret pitävät ison tablettisi suojassa mahdollisilta iskuilta ja suojakuorien ansiosta saat myös paremman otteen suuresta tabletistasi. Suojakuori valikoimastamme löytyy monen tyyppiset Lenovo Tab S8 kuoret esimerkiksi tehokkaasti iskuja vaimentavat silikoniset ja TPU-materiaalista valmistetut kuoret. Kuorien väriskaala on todella laaja ja voit valita sinisen, keltaisen, punaisen, vihreän, valkoisen, mustan tai vaikkapa turkoosin kuoren. Kaikki myymämme suojakuoret takaavat loistavan suojan tabletillesi. Annamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun sekä 30. päivän palautusoikeuden. Tee tilaus jo tänään, niin lähetämme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!

 

Lenovo Tab S8 Kotelot, Laukut & Pussit

Suojakotelo antaa parasta mahdollista suojaa isolle tabletillesi. Kotelo suojaa tablettiasi ja sen isoa kahdeksan tuuman näyttöä todella tehokkaasi. Suojakotelo Lenovo Tab S8 tabletille pitää tablettisi turvassa iskuilta, lialta, pölyltä sekä naarmuilta. Kaikki kotelomme on valmistettu nahasta ja ne ovat erittäin tyylikkäitä ja tuntuvat käytössä erinomaisilta. Lenovo Tab S8 kotelo on myös todella helppo kääntää standiksi, joten se toimii myös loistavana telineenä isolle tabletillesi. Tablettisi istuu koteloon täydellisesti sillä ne on valmistettu mittatilaustyönä ja tablettisi pysyy varmasti kotelossa vaikka sen kansi olisi auki. Valikoimastamme löytyy myös kirjekuoren malliset tablettien nahkataskut, jotka pitävät tablettisi turvassa naarmuilta, lialta ja pölyltä. Nahkataskut kääntyvät myös todella helposti standiksi ja ne ovat erittäin tyylikkäitä ja persoonallisia. Kaikkia koteloita ja laukkuja löytyy kymmenissä eri väreissä, joten löydät varmasti lempivärisi. Kaikki tuotteemme myydään nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme kaupantekijäisiksi ilmaisen kotiinkuljetuksen. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

Lenovo Tab S8 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät valtavasti tuotteita tablettisi suojaukseen ja paranteluun. Tarjoamme suojakuorien ja koteloiden lisäksi laadukkaat ja helposti asennettavat näytön suojakalvot Lenovo Tab S8 tablettisi suojaksi. Meiltä löydät myös autotarvikkeet ja autotelineillämme voit asentaa ison tablettisi esimerkiksi autosi niskatukeen, jotta takapenkkiläisillä olisi mukavampi matkustaa. Kaupastamme löydät myös Lenovo Tab S8 kuulokkeet ja mini kaiuttimet, joiden avulla teet musiikin kuuntelusta huomattavasti nautinnollisempaa. Tarjonnastamme löydät myös kätevät kosketusnäyttökynät, joiden avulla voit käyttää isoa kosketusnäyttöäsi millintarkasti. Kaapelit valikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset kaapelit, joilla liität tablettisi esimerkiksi tietokoneeseesi tai televisioosi. Vietä hetki aikaa valtavan tarvike valikoimamme parissa ja tilaa lisätarvikkeet Lenovo Tab S8 tabletillesi.