Lenovo Tab 4 8

Lenovo Tab 4 8

Lenovo Tab 4 8 tabletti on määrä julkaista markkinoille Toukokuussa 2017. Se tulee varmasti olemaan yksi Lenovon lippulaiva tuotteista tänä vuonna. Siinä on erittäin laadukas 8” IPS LCD näyttö 800 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v7.0 (Nougat). Tässä tabletissa on 2 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa 16/32 GB riippuen mallista. Kooltaan se varsin kätevä mitoilla 211 x 124 x 8.2 mm ja painoa sillä on 310 g.

Lux-cae myymälämme tarjoaa erinomaisen ja suuren valikoiman erilaisia tuote vaihtoehtoja sille. Meiltä saat tilattua kätevästi puhelimellesi kotelot, kuoret, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, varavirtalähteet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet.

Kuorien avulla tablettisi on yksinkertaisesti ja kattavasti suojattuna erilaisia naarmuja sekä kolhuja vastaan. Meillä on tarjota niitä eri värisinä ja mallisina. Tabletin mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti ja kätevästi samalla jättäen sen näppäimet sekä liitännät vapaiksi. Tabletillesi annat todella tyylikkään ilmeen erinomaisilla koteloilla. Niissä olevan standin kanssa tuet tabletin niin että näet mukavasti esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä siitä. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista. Kotelot erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Löydät myymälästämme myös erittäin käytännölliset autotelineet joiden avulla saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Niiden avulla sinun on helppo kiinnittää ne melkein mihin tahansa autossasi ja voit vapaasti säätää ne mihin tahansa kulmaan. Poikkea nyt ostoksille myymäläämme.

Lenovo Tab 4 8 tabletille meillä on täällä tarjolla paljon erilaisia kuoria, joiden avulla suojaat tablettisi hyvin naarmuja sekä kolhuja vastaan. Saatavilla on eri mallien, värien lisäksi myös upeita kuvioilla, kuvilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkeluokkaisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiinista, silikonista ja kovamuovista. Siksi ne kestävät päivittäisessä käytössä pitkän aikaa ja suojaavat parhaalla mahdollisella tavalla tablettisi. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen tabletin mittojen mukaisesti joten ne istuvat tabletille täydellisesti, lisäksi samalla ne jättävät tabletin liitännät vapaaksi. Kuoret ovat siinäkin mielessä hyvät että ne eivät rajoita tai vaikeuta tablettisi käyttöä mitenkään joten voit käyttää sitä normaalisti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Tab 4 8 Suojakuoret

Meillä on myymälässämme tarjota sinulle pohjoismaiden laajin sekä kattavin tuote valikoima Lenovo Tab 4 8 tabletille. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tabletillesi upeat suojakuoret ja tilaaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Meillä on pitkä kokemus tältä alalta, joten voimme tarjota asiakkaille luotettavan ja laadukkaan palvelun. Kuoret ovat siitä erinomainen suoja tabletille sillä ne ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiinista, silikonista, puusta sekä kovamuovista, joten kestävät erinomaisesti joka päiväistä käyttöä. Kuoret ovat myös valmistettu tabletin mittojen mukaan ja siksi se sopiikin tablettiin täydellisesti ja lisäksi samalla se jättää tabletin liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään häiritse tabletin käyttöä vaan voit käyttää sitä ihan normaalisti päivittäisessä käytössä. Kuoria löydät meidän valikoimastamme upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää juuri sopivat omalle tabletille. Tule nyt jo tutustumaan meidän myymälämme kattavaan sekä laajaan valikoimaamme.

Lenovo Tab 4 8 Suojakotelot

Huawei Lenovo Tab 4 8 tablettisi pidät parhaalla mahdollisella tavalla suojattuna ja lähes uuden veroisena kätevillä suojakoteloilla. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä. Korttitaskut taas mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin kovassakin päivittäisessä käytössä. Kotelot ovat todella monipuolinen suoja vaihtoehto.

Lenovo Tab 4 8 Suojapussit

Suojapussit ovat erittäin kätevä vaihtoehto pitää Lenovo Tab 4 8 tabletti ehjänä sekä erinomaisessa kunnossa. Se suojaa tablettisi hyvin erilaisia päivittäisiä vahinkoja sekä vaurioita vastaan. Tarjolla on todella hienoja malleja sekä eri väri ja kuvio vaihtoehdoilla varustettuja malleja. Sinun on todella kätevä pitää tablettiasi mukana pussin avulla, sekä lisäksi siinä olevalla mukavan tuntuisella kantohihnalla se on miellyttävä kantaa. Ne ovat valmistettu todella kestävistä ja erittäin laadukkaista materiaaleista, jonka ansiosta ne kestävät hyvin päivittäisessä käytössä. Pusseissa on erittäin pehmeästä materiaalista valmistettu vuoraus joka suojaa erinomaisesti tabletti naarmuilta. Lisäksi niissä olevassa ylimääräisessä taskussa sinun on todella kätevä pitää mukanasi erilaisia pieniä tavaroita kuten avaimia, kortteja tai rahaa. Ne ovat erittäin kompakti ja monipuolinen valinta suojata sekä pitää tabletti mukana joka paikassa. Piipahda tutustumaan myymälämme valikoimaan.