Lenovo Tab 4 10

Lenovo Tab 4 10

Lenovo Tab 4 10 tabletti on vihdoin tulossa markkinoille Toukokuussa 2017. Siitä odotetaankin erittäin suosittua mallia edeltäjänsä tavoin. Tässä mallissa on laadukas 10.1” IPS LCD näyttö 800 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä myös tässä toimii Android OS, v7.0 (Nougat). Mitoilla 247 x 171 x 8.3 mm se tarjoaa erittäin käytännllisen koon ja painoa sillä on 500 g. Tässä tabletissa on 2 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa löytyy 16/32 GB mallista riippuen. Olemme hyvissä ajoin keränneet lux-case verkkokauppamme tälle osastolle erinomaisen ja kattavan tuote valikoiman sille. Meiltä tilaat tablettiisi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, autolaturit, autotelineet, Kuulokkeet, kaapelit, kaiuttimet ja muut hyödylliset lisätarvikkeet.
Koteloiden avulla annat tabletillesi todella kattavan suojan. Nissä olevien korttitaskujen ja standin avulla ne ovat monipuolisempia kuin muut tarjolla olevat suojat. Standin ansiosta saat asetettua tablettisi itseäsi miellyttävään kulmaan josta on hyvä katsella elokuvia ja muuten selailla netissä. Korttitaskuilla saat pidettyä erittäin kätevästi muutamia tärkeimpiä korttejasi tablettisi mukana vaikka töissä ja kaupassa käydessä. Kuoret taas ovat todella yksinkertainen ja helppo tapa pitää tabletti suojattuna. Saatavilla on useiden mallien ja värien lisäksi myös hienoja kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan.

Autotelineitä löytyy useita eri malleja ja eri kiinnityksillä, joiden avulla tablettisi on turvassa autossa. Tule nyt tutustumaan valikoimaamme.

Lenovo Tab 4 10 tabletille saat tältä sivustolta helposti ja kätevästi tilattua erilaisia suojakuoria. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoismaiden suurimman valikoiman useita suojakuoria. Kuoret antavat erinomaisen suojan lisäksi tabletille tyylikkään ja arvokkaan ilmeen, eivätkä ne mitenkään häiritse tablettisi käyttöä päivittäin ja siksi voitkin rauhahassa pelata pelejä ja katsella elokuvia ilman että sinun tarvitsee irrottaa suojaa. Kuoria on saatavilla paljon eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös hauskoilla kuvioilla koristeltuja sekä upeilla kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joista varmasti myös sinunkin tyyliin löytyy juuri sopiva. Kuoret ovat valmistettu laadukkaista ja erittäin kestävista materiaaleista, sen vuoksi ne ovatkin loistavia päivittäisessä käytössä. Tule tutustumaan suureen valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Tab 4 10 Suojakuoret

Lenovo Tab 4 10 tabletille löytyy lux-case.fi verkkokaupastamme erittäin kattava valikoima erilaisia kuoria pitämään puhelimesi suojassa päivittäisiltä vaurioilta. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, joustavasta muovista, silikonista ja kovamuovista, jonka ansiosta ne ovat jokapäiväisessä käytössä erittäin hyviä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse tablettisi normaalia käyttöä mitenkään ja ne ovat valmistettu laitteen mittojen mukaan, joten ne istuvat tabletille täydellisesti ja samalla jättää kaikki liitännät vapaiksi. Tule nyt ostoksille ja tutustu meidän myymälämme erittäin kattavaan valikoimaan.

Lenovo Tab 4 10 Suojakotelot

Kotelot ovat markkinoiden ehkä paras vaihtoehto pitää koko Lenovo Tab 4 10 tabletti kattavasti suojattuna naarmuilta sekä kolhuilta. Kotelot ovat myös valmistettu vahvoista ja laadukkaista ateriaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista. Ne ovat erittäin käytännöllinen ja monipuolinen suoja ratkaistu tabletille, lisäksi siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se erottuu hyvin muista suojista. Standien avulla sinulla on mahdollisuus asettaa tabletti niin että sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä siitä. Kotelon korttitaskuissa sinulla puolestaan mahdollista pitää kätevästi tablettisi mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi kun olet vaikka menossa kauppaan. Koteloilla saat annettua tabletillesi erittäin tyylikkään ilmeen hyvän suojan lisäksi. Niiden materiaali on mukavan tuntuinen ja se pysyy hyvin kädessä. Kotelot sopivat erittäin kätevästi laukkuun tai reppuun ja voit pitää sitä mukana. Kotelot tarjoavat tabletille erittäin monipuolisen suoja vaihtoehdon.

Lenovo Tab 4 10 Autotelineet

Autotelineet ovat todella käytännöllinen ja hyvä lisä auton varustukseen, sillä sen avulla Lenovo Tab 4 10 tablettisi on mukava ottaa mukaan ja saat sen pidettyä turvallisesti sekä tukevasti paikoillaan ajaessasi. Autotelineet ovat valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, jonka ansiosta ne ovat autossa todella erinomainen tarvike. Autotelineitä on saatavilla useilla eri kiinnitys malleilla kuten imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnityviä malleja. Niiden ansiosta myös matkustajat saavat nauttia kätevästi tablettien käytöstä autossa. Myynnissä meillä on paljon erilaisia malli ja väri vaihtoehtoja, jotka sopivat erittäin hyvin auton sisustukseen. Saat käytettyä tablettiasi telineissä vapaasta ja koska ne kääntyvät melkein mihin tahansa kulmaan, niin voit hyvin käyttää esimerkiksi tablettiasi navigaattorina. Autotelinettä voit myös käyttää kätevästi kotonasi tai veneessä ja sen avulla pitää tablettisi kätevästi paikoilaan vaikka ladatessasi sitä.

Toivotamme sinulle oikein mukavia ja miellyttäviä ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.