Lenovo Tab 3 Plus 10

Lenovo Tab 3 Plus 10

Lenovo Tab 3 Plus 10 julkaistiin jo Kesäkuussa 2016 ja se on siitä lähtien ollut erittäin suosittu tabletti malli. Tässä puhelimessä on erittäin hieno 10.1” IPS LCD näyttö 1920 x 1200 pikselin resoluutiolla. Mitoiltaan puhelin on erittäin kätevä ne ovat 247 x 171 x 8.9 mm ja painoa sillä on 509 g. Käyttöjärjestelmänä siinä toimii Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Tässä puhelin mallissa on keskusmuistia 3/4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 32 / 64 GB verran mallista riippuen. Olemme lux-case.fi verkkokauppaamme keränneet todella hyvän valikoiman erilaisia suojia ja lisätarvikkeita tälle mallille. Meiltä saat kätevästi hankkittua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, varavirtalähteet, käsivarsikotelot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Valikoimassamme olevat kuoret ovat erittäin kestäviä sekä korkealaatuisia. Niiden avulla sinun on helppo suojata puhelin erilaisia päivittäisiä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja lisäksi ne ovat helppo kiinnittää ja irrottaa puhelimesta. Tarjolla on todella upeita eri mallisia ja värisiä kuoria. Koteloilla tarjoat loistavan ja kattavan suojan koko puhelimellesi.

Ne ovat todella monipuolinen valinta puhelimen suojaksi. Koteloissa olevan standin avulla saat mainiosti tuettua puhelimsi niin että siitä on mukava surffailla netissä ja pelata pelejä. Korttitaskut ovat todella erinomainen lisä, sillä saat pidettyä hyvin mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi niissä. löydät valikoimastamme myös upeita kuulokkeita joilla kuuntelet musiikkia tai puhut hands-free puheluita vaivattomasti. Tule katsomaan mitä kaikkea löydätkään jaajasta tuote tuote valikoimastamme.

Lenovo Tab 3 Plus 10 tabletin tyylikkäät suojakuoret ovat kätevästi saataviila kaikki tältä osastoltamme. Meillä lux-case.fi verkkokaupassammme on tarjottavana Skandinavian monipuolisin valikoima erilaisia hienoja kuoria tabletille. Ne ovat valmistettu todella vahvoista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, silikonista, joustavasta muovista ja kovamuovista. Erinomaisesti pitävät tabletin suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Meillä on valikoimassamme upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat todella helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia. Kuoret ovat valmistettu kyseisen tabletin mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti ja samalla jättävät sen liitännät ja näppäimet vapaaksi. Piipahda tutustumaan meidän upeaan valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Tab 3 Plus 10 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta saat helposti ja luotettavasti tilattua upeat suojakuoret juuri sinun Lenovo Tab 3 Plus 10 tabletillesi. Tarjoamme sinulle Skandinavian suurimman ja kattavimman suojakuori valikoiman josta varmasti löydät tabletillesi ja tyylillesi sopivat suojat. kuoret ovat siitä erinomainen suoja tabletille sillä ne ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiinista, silikonista sekä kovamuovista, joten kestävät erinomaisesti joka päiväistä käyttöä. Kuoret ovat myös valmistettu tabletin mittojen mukaan ja siksi se sopiikin tablettiin täydellisesti ja lisäksi samalla se jättää tabletin liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään häiritse tabletin käyttöä vaan voit käyttää sitä ihan normaalisti päivittäisessä käytössä. Kuoria löydät meidän valikoimastamme upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää juuri sopivat omalle tabletille. Kuoret ovat todella helppo ja käytännöllinen vaihtoehto suojata tabletti. Tule katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyy tabletillesi.

Lenovo Tab 3 Plus 10 Suojakotelot

Lenovo Tab 3 Plus 10 tablettisi pidät parhaiten kokonaan suojattuna erittäin kätevillä ja tyylikkäillä koteloilla. Ne ovat muita suojia monipuolisemmat ja käytännöllisemmät niissä olevien standin sekä korttitaskujen vuoksi. Satdin avulla sinun on todella helppo asettaa tabletti sellaiseen kulmaan josta näet mukavasti katsella elokuvia ja pelata vaikka pelejä. Korttitaskut ovat siitä kätevät että voit pitää helposti tablettisi mukana niissä kortteja tai vaikka rahaa kun menet kauppaan. Kotelot ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, jonka vuoksi ne ovat erinomainen suoja tabletillesi päivittäisessä käytössä. Ne ovat lisäksi erittäin mukavan tuntuiset pitää kädessä ja ne pysyvät hyvin otteessa.

Lenovo Tab 3 Plus 10 Suojapussit

Suojapussit ovat myös toinen erinomainen ja kätevä tapa pitää Lenovo Tab 3 Plus 10 tabletti suojattuna kokonaan, naarmuilta ja kolhuilta. Lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkeellä kaupungilla tai reissussa. Pusseissa olevan mukavan hihnan avulla saat helposti kannettua pusissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen elämääsi. Niissä on myös todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi.

Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja kauniita malleja joista valita. Toivotamme oikein leppoisia ja mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Lenovo Tab 3 Plus 10 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Lenovo Tab 3 Plus 10 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/lenovo-tab-3-plus-10.html