Lenovo Tab 3 A7-10F

Lenovo Tab 3 A7-10F
Tervetuloa Lenovo Tab 3 A7-10F tabletti osastollemme! Olemme tänne keränneet erilaisia tuotteita joista saat valittua itsellesi sopivat tuotteet. Tab 3 A7-10F tabletissa on hieno 7” monikosketusnäyttö 1024 x 600 pikselin resoluutiolla ja se on myöskin kooltaan todella kätevä mitoilla 190 x 113 x 9.9mm sekä painoa sillä on 300g. Käyttöjärjestelmä tässä tabletissa on Android OS, v5.0 (Lollipop) ja keskusmuistia 1 GB RAM / tallennustilaa 8 GB. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat näppärästi tilattua tabletillesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä monia erilaisia lisävarusteita. Tab 3 A7-10F tabletin näytön saat loistavasti pidettyä suojattuna sekä ehjänä käytännöllisillä näytönsuojilla jotka ovat helposti asennettavissa näytölle. Kuorilla puolestaan saat annettua tabletille erittäin tyylikkään ilmeen ja hyvän suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot takaavat erinomaisen suojauksen koko tabletillesi ja niissä olevien standien ja korttitaskujen ansiosta ne ovat hyvinkin käytännöllisiä pitää päivittäin mukana. Myymälästämme löytyy valtava valikoima kaapeleita ja latureita joka tilanteeseen, joiden joukosta sinun on helppo valita itsellesi tarpeelliset vaihtoehdot. Kuulokkeet ja kaiuttimet kuuluvat olennaisesti myös tarjontaamme ja valittavana on erilaisia laadukkaita malleja sekä myös vedenpitäviä kaiuttimia meiltä löytyy varastosta. Lisätarvikkeita on saatavilla hyvin kattavasti ja niiden avulla helpotat tablettisi päivittäistä käyttöä, lisäksi meillä on myös myynnissä hauskoja erilaisia vempaimia joilla vapaa-aikasi kuluu mukavasti niiden parissa. Lähetä meille nyt jo tilauksesi ja pääset hyödyntämään ilmaisen toimituksemme. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme tilauksesi vielä saman päivin postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Tab 3 A7-10F Suojakotelot

Lenovo Tab 3 A7-10F tabletiille lux-case.fi verkkokaupastamme satavat kotelot ovat loistava tapa suojata tablettisi kokonaisuudessaan, lisäksi ne ovat erittäin monipuolisia ja käytännöllisiä. Tarjoamme yli 10 vuoden kokemuksen alalta joten meiltä sinun on helppo ja luotettava tilata tuotteet tabletillesi. Kotelot ovat taitettavia malleja joten ne soveltuvat erinomaisesti vaikka internetin selailuun kahvipöydässä tai sitten elokuvien katseluun ilman että sinun tarvitsee pitää tablettia pystyssä. Kotelot ovat valmistettu nahasta eli ne ovat erittäin mukavia käsitellä ja pitää puhtaana. Koteloissa on mukana myös pienet korttitaskut joissa voit kätevästi pitää mukana vaikka käyntikortteja tai rahaa. Suojakotelot ovat hyvin kestäviä ja kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja samalla antavat erinomaisen suojan tabletillesi likaa, kolhuja ja naarmuja vastaan. Koteloita on meillä tarjolla hienoja eri mallisia sekä kauniita väri vaihtoehtoja, joiden joukosta jokaisen on varmasti helppo löytää omat suosikkinsa. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo Tab 3 A7-10F Suojakuoret

Kuoria löytyy myymälämme valikoimasta upea valikoima Lenovo Tab A7-10F tabletillesi. Saat annettua tabletille hyvän suojan lisäksi myös kauniin ulkoasun. Kuoria meillä on eri värisien ja mallisien lisäksi tarjolla myös erittäin kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja, joista varmasti löydät omalle tyylillesi sopivat. Kuoret ovat valmistettu kyseisen tabletin mittojen mukaan, joten se istuu täydellisesti siihen ja samalla myös jättäen tabletin liitännät ja napit vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista ja kovamuovista, jonka vuoksi ne ovat erinomaisia suojaamaan tablettisi päivittäisiä vaurioita vastaan.

Lenovo Tab 3 A7-10F Pussit

Suojapussit ovat myös toinen erinomainen tapa pitää Lenovo Tab 3 A7-10F tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkeellä kaupungilla tai reissussa. Pusseissa olevan mukavan hihnan avulla saat helposti kannettua pusissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen elämääsi. Niissä on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja kauniita malleja joista valita. Toivotamme oikein leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.