Lenovo Tab 2 A7-30

Lenovo Tab 2 A7-30
Tarjoamme pohjoimaiden kattavimman tuote valikoiman Lenovo Tab 2 A7-30 tabletillesi. Meiltä löydät paljon erilaisia koteloita, kuoria, pusseja, latureita, näytön suojakalvoja, autotelineitä, kaapeleita, telineitä, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Suojakuoret ovat hyvin yksinkertaiset kiinnittää ja irrottaa ja ne antavat loistavan suojan tabletille. Löydät meiltä paljon eri värisiä, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tablettisi hienon näytön pidät hyvässä kunnossa tehokkaasti suojaavilla näytön suojakalvoilla. Ylivoimaisesti parhaan suojan tabletillesi annat koteloilla. Useimmat niistä ovat taitettavia joten ne tukevat hyvin tablettiasi kun esimerkiksi surffailet internetissä tai katselet elokuvia. Autotelineet ovat todella fiksu ratkaisu pitää tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm liitin. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon ja nopeilla. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Tee tilauksesi jo tänään ja ennen 18.00 arkisin kun lähetät meille tiluksen niin saamme pakettisi saman päivän postiin. Toimitamme tuotteet ilmaisesksi sinulle. Käy samalla kurkkaamassa muita Lenovo tuotteitamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Lenovo Tab 2 A7-30 Kotelot / Pussit
Kotelot ovat loistava ja helppo tapa suojata Lenovo Tab A7-30 tablettisi kokonaisuudessaan. Koteloita on saatavana useita väri vaihtoehtoja ja malleja. Ne ovat taitettavia malleja joten ne soveltuvat erinomaisesti vaikka lehden lukemiseen kahvipöydässä tai sitten elokuvien katseluun ilman että sinun tarvitsee pitää tablettia pystyssä. Kotelot ovat valmistettu nahasta eli ne ovat erittäin mukavia käsitellä ja pitää puhtaana. Koteloissa on mukana myös pienet korttitaskut joissa voit kätevästi pitää mukana vaikka käyntikortteja. Suojakotelot ovat hyvin kestäviä ja kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja samalla antavat erinomaisen suojan tabletillesi likaa, kolhuja ja naarmuja vastaan. Pussit ovat erittäin näppärät pitämään puhelimesi hyvin suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös tyylikkään näköiset. Pussien vuoraus on erittäin pehmeä ja hellävarainen puhelimelle. Sekä koteloita että pusseja on saatavilla useita hienoja eri värejä ja malleja jotka sopivat tabletillesi. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun teet arkisin tilauksesi ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo Tab 2 A7-30 Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupastamme saat helposti ja kätevästi omalta kotisohvalta tilattua kaiken tarpeellisen Lenovo Tab 2 A7-30 tablettiisi. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Erittäin laajasta tuote valikoimasta löydät varmasti tuotteet joita sinä tarvitset. Näytön suojakalvoilla saat todella hyvin suojattua tablettisi näytön lialta ja naarmuilta ja lisäksi se on helppo asettaa näytölle. Näytönsuojat ovat todella huomaamattomia laitteiden näytöillä. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm liitin. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin laadukkaan kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia upeita eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja luotettavasti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Vaikka tabletti on telineessä voi sitä silti vapaasti liikutella miten haluaa koska telineet kääntyvät useisiin kulmiin. Tutustu rauhassa meidän tuote valikoimaan ja käy samalla katsomassa meidän muita Lenovo tuotteita. Toivotamme hauskoja ja mukavia ostos hetkiä meidän lux-case verkkokaupassamme.