Lenovo S920

Lenovo S920
Lux-Case.fi verkkokauppa on suurin Suomalainen kauppapaikka Lenovo S920 lisätarvikkeille. Tälle Kiinalaiselle uutuus puhelimelle on tarjolla satojen tuotteiden valikoima, mistä löydät nahkakotelot, suojakotelot, suojakuoret, suojapussit, puhelinlompakot, flipcase kotelot, kaapelit, laturit, varavirtalähteet ja paljo paljon muita laadukkaita tuotteita. Lenovo S920 puhelimen tarvike valikoima on Suomen suurin sisältäen kaiken tarvitsemasi puhelimesi suojakseen ja varusteluun. Tuotteet on jaettu useisiin tuoteryhmiin, mistä ne on helposti löydettävissä. Valikoimamme on aina mallikohtaisia ja Lenovo S920 osioon on listattu vain kaikki puhelimelle yhteensopivat yleismalliset tuotteet sekä mallikohtaiset tarvikkeet. Tälle suurinäyttöiselle puhelimelle löydät useita tehokkaasti suojaavia näytön suojakalvoja sekä koteloita, jotka on varustettu suljettavilla kansilla, mitkä pitävät lian ja naarmut loitolla kosketusnäytöltäsi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo S920

Kiinalainen elektroniikka valmistaja Lenovo on esitellyt uuden älypuhelinmallisa Lenovo S920. Kyseinen puhelin on suunnattu Kiinan markkinoille. Edulliseen hintaluokkaan asettuva laite on varustettu 1,2 gigahertsin MediaTek:in neliydinprosessorilla. Myynti käynnistyy huhtikuussa, noin 280€ hintaan. Hintaansa nähden suorituskykyinen Lenovo S920 omaa 5,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on kohtuulliset 1280 x 720 pikseliä. Tehokasta suoritinta tukemassa on yhden gigatavun verran käyttömuistia ja riittävän virran tarjoamaan on asennettu kapasiteetiltaan 2250mAh akku. Täydellisiä kuvia taltioimassa on kahdeksan megapikselin kennolla varustettu kamera, sekä videopuhelut mahdollistava 2mpx etupaneeliin integroitu kamera. Puhelimessa on Android 4.2 Jelly Bean käyttöjärjestelmä. Puhelin on suuren kosketusnäyttönsä vuoksi suurikokoinen, mutta paksuutta laitteella on vain 7,9 mm verran.

Suojakuoret

Suojakuoret on helposti asennettavia ja loistavan suojan suojan tarjoavia tuotteita. Lenovo S920 puhelimen suojaaminen on suositeltavaa jo uudesta pitäen. Suojakuori estää puhelimen omien kuorien naarmuuntumisen ja suojaa laitetta siihen kohdistuvilta iskuilta. Kuorilla vaihdat puhelimesi ulkoasun oman tyyliseksesi. Kuorien vaihtaminen vie vain sekunteja, mahdollistaen niiden vaihdon aina tilanteeseen sopivaksi. Tilatessasi Lux-Case.fi verkkokaupasta hyödynnät aina voimassa olevat tarjouksemme sekä kuljetuksesta sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Muut Lenovo S920 suojukset ja tarvikkeet

Valikoimassamme on satoja tuotteita, mutta kuitenkin vain korkealaatuiset tuotteet on otettu valikoimaamme. Puhelintarvikkeiden myyntiin ja älypuhelinten suojaukseen arikoistunut verkkokauppamme on luotettava paikka tehdä ostoksia. Aina laadukkaat tuotteet ja edulliset hintamme on valttikorttejamme. Tarvikevalikoimamme sisältää Lenovo S920 autotelineet, suojakotelot, puhelinlompakot, nahkakotelot, kaapelit, laturit, powebank varavirtalähteet, standit, kosketunäyttökynät, liukuestematot, polkupyörätelineet ja paljon muita laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita uudelle Lenovolle. Kaikkien urheilijoiden suosikki tuotteita eli käsivarsikoteloita on tarjolla useita kymmeniä, monissa väreissä ja malleissa. Urheilukotelot tukevat Lenovo S920 puhelimesi tukevasti käsivarteesi tarjoten samalla sille loistavan suojan, mahdollistaen musiikin kuuntelun urheilusuoritusten aikana sekä estävät kuuloke kaapeleidesi nykkivän kuulokkeita pois korvistasi. Suojapussi valikoimassamme on satoja yhteensopivia tuotteita tälle laadukkaalle uutuus puhelimelle. Puhelin pusseista pääset valitsemaan juuri sinua miellyttävät tuotteet, joilla suojaat Lenovo S920 tehokkaasti esimerkiksi sitä laukussa tai taskussa kuljettaessasi. Suuran kosketusnäyttösi käsittelyä helpotat ja muutat sen kerta heitolla tarkemmaksi edullisella kosketusnäyttökynällä. Laadukkailla kuulokkeilla tai pienikokoisilla loistavan äänenlaadun tarjoavilla kaiuttimilla, muutat puhelimesi audio-ominaisuudet loistaviksi ja mahdollistat musiikin jakamisen myös kavereillesi. Valikoimamme Bluetooth kaiuttimet on 100% yhteensopivia Lenovo S920 älypuhelimesi kanssa ja mahdollistavat äänien toistamisen täysinlangattomasti ja tarjoten loistavat vahvistus ominaisuudet sisäisen virtalähteensä ansiosta.