Lenovo S660

Lenovo S660

Tervetuloa Lenovo S660 osastolle josta saat kaikki tarpeelliset tuotteet puhelimeesi. Lux-case.fi verkkokaupan laajasta tuote valikoimasta löydät puhelimeesi kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut hyödylliset lisätarvikkeet. Suojakuoria sinulla on valittavana useita värejä, kuvioita ja kuva/teksti teemalla olevia yksinkertaisia ja hyvin suojaavia kuoria. Näyttösi saat helposti ja kätevästi suojattua likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Kotelot antavat erityisen hyvän suojan koko puhelimelle ja ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, lisäksi monissa niistä tulee mukana standi ja korttitaskut helpottamaan elokuvien katselua ja voi kätevästi kaupassa käydessä laittaa taskuihin muutamat tärkeimmät korttisi joten kaikki kulkee näppärästi kotelon mukana. Tilaa nyt! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tutustu myös muihin meidän Lenovo tuoteisiimme. Toivottavasti viihdyt ja asioit taas uudestaan lux-case.fi verkkokaupassa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo S660 suojakuoret

Tämän upean puhelimen suojaaminen kannattaa aloittaa tehokkaasti suojaavalla ja laadukkaalla Lenovo S660 suojakuorella. Suojakuoren hankkiminen puhelimesi suojaksi on erittäin järkevää, sillä se estää terävien kulmien aiheuttamat naarmut, se vastaanottaa iskut ja kolhut sekä muuttaa sen jokapäiväisen ulkoasun huomattavasti silmää miellyttävämmäksi. Voit esimerkiksi hankkia punaisen Lenovo S660 suojakuoren, tai hyvinkin joustavan ja iskuja vastaanottavan vihreän TPU kuoren tai hopeisen silikoni kuoren, tai se voi olla valmistettu polykarbonaatista, puusta tai alumiinista. Se voilla kova, sininen Lenovo S660 suojakuori tai vain pinkki bumper suojakehys. Tyylivaihtoehdoilla ei ole mitään rajoituksia, voit hankkia juuri sellaisen suojakuoren kuin itse haluat. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin maksuttoman kotiinkuljetuksen.

Lenovo S660 Kotelot

Hieman tyylikkäämpi tapa suojata puhelintasi on tietenkin Lenovo S660 kotelo aidosta nahasta. Nämä nahkakotelot voivat olla esimerkiksi valkoisia, ruskeita, mustia tai beigen värisiä, antaen ammattimaisen ja hienostuneen vaikutelman. Jos valitset mustan Lenovo S660 nahkakotelon tai PU nahasta valmistetun kotelon, voit myös hankkia puhelinlompakon jossa taskut pankki- ja henkilökorteille. Hanki kotelo jossa on kansi niin saat standin samassa paketissa, jota voit käyttää esimerkiksi jos haluat katsella elokuvia pitkällä lennolla, tai sitten vain välttää puhelimen kädessä pitelyn vaivan. Lenovo S660 kotelot lisäävät puhelimesi tyylikkyyttä, ne pitävät sen suojassa, jättää kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Hanki kotelo krokotiilinnahka, luchee tai käärmeennahka tekstuurilla jos haluat jotain joka ei ole 100% sileä. Kotelo voi antaa sinulle aivan uuden ulottuvuuden puhelimen suojaukseen.

Lenovo S660 lisätarvikkeet

Vaivu untenmaille ja Lenovo S660 lisätarvikkeiden omaan maailmaan. Heräät oikeaan unimaailmaan jota kutsumme lux-case verkkokaupaksi. Täältä voit ostaa kuulokkeita jotka ovat saman värisiä kuin suojakuoresi. Voit ostaa kätevän standin, hienon pölysuojan, SIM kortti pinnejä, peliohjaimia, upeita käsivarsikoteloita juoksulenkille tai vihreän USB laturin sinisellä tai valkoraidallisella kaapelilla. Kaiken tyyppiset Lenovo S660 lisätarvikkeet on kerätty tänne saman katon alle. Ehkä useampikin tuote houkuttelee sinua? Ilmainen kuljetus ja mahtavia tarjouksia! Älä siis enää epäröi vaan tilaa jo tänään!