Lenovo Phab 2

Lenovo Phab 2

Lenovo Phab 2 julkaistiin Kesäkuussa 2016 ja se on nopeasti tullut erittäin suosituksi puhelin malliksi. Se haastaa suurimmat valmistajat ja tarjoaa erinomaisen puhelin vaihtoehdon. Tässä puhelimessa on upea 6.4” 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä mallissa on Android OS, v6.0 (Marshmallow). Kokonsa puolesta puhelin on erittäin käytännöllinen mitoilla 175 x 89.5 x 9.6 mm ja painoa sillä on 225 g. Puhelimessa on 3 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustiaa siinä on 32 GB. Meidän verkkokauppamme tarjoaa myös tälle puhelimelle erittäin kattavan sekä pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman , josta sinun on helppo löytää puhelimellesi suojat sekä tarvikkeet. Lux-case.fi myymälästä saat erittäin näppärästi tilattua itsellesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet. Saatavilla on todella hyvät kuoret, joiden avulla saat vaivattomasti suojattua puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta. Ne sopivat kyseiseen puhelin malliin täydellisesti. Kotelot taas tarjoavat kattavamman suojan puhelimeen ja niissä olevat standi sekä korttitaskut erottavat ne muista suojista erinomaisesti niiden eduksi. Ne tarjoavat samalla todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Puhelimelle on lisäksi tarjolla useita erilaisia lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen päivittäistä käyttöä ja niiden joukosta löydät kätevästi myös erilaisia ja monipuolisia tuotteita joiden parissa saat aikasi kulumaan hauskemmin.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan omalle puhelimellesi käytännölliset suojat sekä tarvikkeet. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

Lenovo Phab 2 puhelimen laadukkaat suojakuoret hankit näppärästi tältä myymälämme osastolta. Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa pohjoismaiden kattavimman valikoiman hienoja kuoria puhelimesi suojaksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja vahvoista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista, joustavasta muovista ja puusta. Kuoret ovat tehty puhelimen mittojen mukaan ja sen vuoksi ne istuvat puhelimiin täydellisesti ja samalla ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Puhelimen kuoria on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoilla kuvioilla koristeltuja sekä kauniita kuvilla ja tekstillä varustettuja kuoria joista jokainen varmasti löytää haluamansa suosikkinsa. Kuoret ovat siitä erinomaiset vaihtoehdot puhelimille että ne eivät haitaa millään tapaa puhelimen päivittäistä käyttöä. Tule nyt kurkkaamaan valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Phab 2 Suojakotelot

Ehdottomasti parhaan suojan koko Lenovo Phab 2 puhelimellesi tarjoat koteloilla, sillä ne tarjoavat todella kattavan suojan. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja joustavasta muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita sopivat omalle tyylille. Kotelot tarjoavat puhelimelle enemmän kuin vain suojan ja sen vuoksi ne ovatkin erittäin monipuolisia. Tule nyt tutustumaan meidän kattavaan tuote valikoimaamme.

Lenovo Phab 2 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupassamme tarjoamme Lenovo Phab 2 puhelimelle todella erinomaisen valikoiman suojakuoria joilla saat erittäin hyvin pidettyä sen suojattuna ja ehjänä. Tarjoamme myymälässämme pohjoismaiden kattavimman tuote valikoiman puhelimellesi ja saat tilattua kaiken tarpeellisen puhelimellesi. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Löydät varmasti itsellesi sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin hyvin suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa.

Lenovo Phab 2 SuojaPussit

Lenovo Phab 2 puhelimelle on tarjolla hieno valikoima erilaisia pusseja jotka antavat erittäin hyvän suojan puhelimellesi. Pussit antavat hyvän suojan lisäksi myös todella tyylikkään ulkonäön puhelimellesi ja se on erittäin näyttävän näköinen ja siinä oleva mukava kantohihna tekee siitä erittäin kätevän kun kuljet kaupungilla. Pussit ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto pitää puhelin suojattuna kolhuilta ja naarmuilta sillä myös ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten ne ovat vahvoja suojia puhelimelle, lisäksi niiden sisäpintä on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi tai muita tavaroita joita pusseissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit ovat kuin pieniä laukkuja joissa saat pidettyä mukanasi kaiken tarpeellisen kätevästi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja viihtyisiä ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Lenovo Phab 2 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Lenovo Phab 2 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/lenovo-phab-2.html