Lenovo Phab 2 Plus

Lenovo Phab 2 Plus

Lenovo Phab 2 Plus julkaistiin Kesäkuussa 2016 ja se on nopeasti tullut erittäin suosituksi puhelin malliksi. Se haastaa suurimmat valmistajat ja tarjoaa erinomaisen puhelin vaihtoehdon. Tässä puhelimessa on upea 6.4” 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä mallissa on Android OS, v6.0 (Marshmallow). Kokonsa puolesta puhelin on erittäin käytännöllinen mitoilla 173.9 x 88.3 x 9.6 mm ja painoa sillä on 218 g. Puhelimessa on 3 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustiaa siinä on 32 GB. Meidän verkkokauppamme tarjoaa myös tälle puhelimelle erittäin kattavan sekä pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman , josta sinun on helppo löytää puhelimellesi suojat sekä tarvikkeet. Lux-case.fi myymälästä saat erittäin näppärästi tilattua itsellesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet.

Saatavilla on todella hyvät kuoret, joiden avulla saat vaivattomasti suojattua puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta. Ne sopivat kyseiseen puhelin malliin täydellisesti. Kotelot taas tarjoavat kattavamman suojan puhelimeen ja niissä olevat standi sekä korttitaskut erottavat ne muista suojista erinomaisesti niiden eduksi. Ne tarjoavat samalla todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Puhelimelle on lisäksi tarjolla useita erilaisia lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen päivittäistä käyttöä ja niiden joukosta löydät kätevästi myös erilaisia ja monipuolisia tuotteita joiden parissa saat aikasi kulumaan hauskemmin. Tule tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan omalle puhelimellesi käytännölliset suojat sekä tarvikkeet. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

Kaikki tyylikkäät ja suojaavat kuoret Lenovo Phab 2 Plus puhelimelle löydät kätevästi täältä. Tarjoamme verkkokauppamme tällä osastolla erittäin kattavan sekä laajan valikoiman todella upeita kuoria puhelimesi suojaksi. Saatavilla on upeiden väri tarjonnan lisäksi malleja joissa kauniita kuvioita, kuvia sekä teksti ja kuva yhdistelmiä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä Lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä ja ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Ne ovat hyvin yksinkertainen ja helppo tapa pitää puhelin hyvässä kunnossa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Phab 2 Plus Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät erittäin kätevästi paljon erilaisia vaihtoehtoja Lenovo Phab 2 Plus puhelimelle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiovellesi. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi naarmuilta ja lialta.

Lenovo phab 2 Plus Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Lenovo Phab 2 Plus Lisätarvikkeet

Lenovo Phab 2 Plus puhelimeesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä.

Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

Lenovo Phab 2 Plus kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Lenovo Phab 2 Plus kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/lenovo-phab-2-plus.html