Lenovo Miix 700

Lenovo Miix 700
Lenovo Miix 700 tabletti julkaistiin 2016 tammikuussa ja siitä on tullut nopeasti yksi Lenovon lippulaiva malleista, siitä käytetään myös nimitystä hybridi tabletti. Siinä on todella upea 2160 x 1440 pikselin reluutio 12” FHD + IPS LED monikosketusnäyttö. Se käyttää Windows 10 Home käyttöjärjestelmää ja muistia siinä on 4 GB mahdollista päivittää 8 GB asti, lisäksi kovalevy tilaa on 128 GB. Meidän verkkokauppamme tarjooakin tabletille todella kattavan valikoiman eri tuotteita kuten kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä paljon erilaisia lisätarvikkeitä tabletin päivittäiseen käyttöön. Kuorilla saat todella hyvin suojattua sen monilta eri vaurioilta joita saattaa päivittäin sattua sekä samalla annat sille erittäin tyylikkään ilmeen. Koko tablettisi pidät erinomaisesti suojattuna monipuolisilla koteloilla ja niissä olevilla ominaisuuksilla saat niistä hyvin käytännölliset suojat tablettisi turvaksi. Miix 700 tabletille on tarjolla upeasti suojaavat näytönsuojat joiden avulla saat kätevästi pidettyä näyttösi naarmuista vapaana sekä puhtaana. Laadukkaita kaiuttimia ja kuulokkeita meillä on myynnissä paljon erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja joista valita, lisäksi meiltä saa myös käteviä vedenpitäviä kaiuttimia joita voi pitää mukana melkeimpä missä vain. Laturit ja kaapelit hankit helposti täältä ja niitä löytyy joka lähtöön joten myymälästämme on kätevä valikoida juuri omaan tarpeisiin sopivat vaihtoehdot. Lisätarvikkeissa on valinnan varaa, meiltä löydät tuotteet helpoittamaan päivittäistä tabletin käyttöä ja myös hauskoja vempaimia joita saat käytettyä sillä. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Tilatessasi arkisin meiltä tuotteet ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Miix 700 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupassamme on Lenovo Miix 700 tabletille tarjolla Skandinavian laajin ja kattavin valikoima upeita erilaisia kuoria pitämään tablettisi parhaassa mahdollisessa kunnossa päivittäin. Kuoret ovat aina valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiinista, joustavasta muovista, silikonista ja kovamuovista, joten ne ovat todella pitkäikäisiä joka päiväisessä käytössä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse tablettisi normaalia käyttöä mitenkään joten voit aivan normaalisti käyttää sitä suojasta huolimatta. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet postiin vielä samana päivänä.

Lenovo Miix 700 Suojakotelot

Koteloita löytyy valikoimastamme paljon erilaisia joiden joukosta jokaisen on helppo valita tyylilleen sopivat. Paras tapa suojata koko tabletti onkin juuri kotelot sillä ne antavat suojan koko tabletille päivittäisä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista, jonka vuoksi ne ovat käytössä pitkäikäisiä.

Lenovo Miix 700 Kuulokkeet

Myymälästämme löydät erittäin laadukkaat ja tyylikkäät kuulokkeet Lenovo Miix 700 tabletillesi. Saatavilla olevat kuulokkeet ovat varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla jonka avulla saat puhuttua kätevästi hands-free puheluita. Kuulokkeet toistavat äänet selkeästi ja tarjoavat erinomaisen äänenlaadun niin musiikin kuunteluun kuin myös puheluihin. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kuulokkeet, varsinkin korvanappi mallit ovat suunniteltu ergonomisesti joten ne pysyvät hyvin paikoillaan ja ja niissä olevat pehmeät korvatyynyt tuntuvat mukavilta pitää pidempiäkin aikoja korvissa. Saatavilla on eri malleja kuten korvanappi, perinteiset sanka mallit ja myös hattuja joissa on kuulokkeet, lisäksi myös on malleja joissa on litteän mallinen johto joka pysyy erinomaisesti järjestyksessä. Myynnissä on todella käteviä koteloita joissa kuulokkeet ovat erinomaisesti suojassa ja järjestyksessä kun pidät niitä mukanasi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostohetkiä verkkokaupassamme.