Lenovo Miix 310

Lenovo Miix 310
Lenovo Miix 310 tabletti on myös yksi Lenovon lippulaiva tableteista jotka ovat erittäin laadukkaita. Tämä tabletti on kooltaan 246 x 173 x 9.2mm ja painoa sillä on 580g. Käyttöjärjestelmänä se käyttää Windows 10 Home järjestelmää. Tabletissa on todella hieno 10.1” näyttö 1280 x 800 pikselin resoluutiolla. Keskusmuistia löytyy 2 GB RAM verran ja tallennustilaa aina 64 GB asti. Me olemme lux-case.fi verkkokaupassa keränneet yhdelle osastolle kattavan tuote valikoiman sille ja täältä löydät tabletille esimerkiksi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, autolaturit, autotelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä mukavan valikoiman eri lisätarvikkeita. Tabletin hienon näytön pidät lähes uuden veroisen ja ehjänä meiltä saatavilla laadukkailla näytönsuojilla jotka on todella kätevät asentaa näytölle. Kotelot puolestaan tarjoavat kattavan suojan ja lisäksi ne ovat myös erittäin käytännöllinen varuste tabletille. Kuoret pitävät puolestaan hyvin tablettisi naarmuista vapaina ja ne ovatkin valmistettu kyseisen mallin mittojen mukaisesti, joten ne istuvat tablettiin täydellisesti. Latureita ja varavirtalähteitä löydät myös laajan tarjonnan meiltä ja niiden joukosta on helppo valita juuri itselleen sopivat mallit. Kun haluat katsella elokuvia tai kuunnella musiikkia paremmalla äänenlaadulla niin kuulokkeet ja kaiuttimet ovat silloin oikea vaihtoehto, meillä on tarjolla useita erilaisia malleja sekä myös upeita vedenpitäviä kaiutin malleja. Lisätarvike valikoima on huikea, sillä sieltä löydät paljon eri tuotteita tabletillesi joilla helpotat sen päivittäistä käyttöä. Toimi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Ostamalla myymälästämme tuotteet arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo Miix 310 Suojakuoret

Meillä lux-case.fi verkkokaupassamme on tarjolla Lenovo Miix 310 tabletille erittäin laaja sekä monipuolinen valikoima erilaisia kuoria pitämään se suojattuna. Meidän myymälästämme saat tilattua tabletillesi paljon erilaisia kuori vaihtoehtoja joilla suojaat tablettisi ja piristät päivääsi. Kuoret ovat aina valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiinista, Joustavasta muovista, silikonista ja kovamuovista, joten ne ovat todella pitkäikäisiä joka päiväisessä käytössä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse tablettisi normaalia käyttöä mitenkään joten voit aivan normaalisti käyttää sitä suojasta huolimatta. Lähetä tilauksesi meille jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet postiin vielä samana päivänä.

Lenovo Miix 310 Suojakotelot

Lenovo Miix 310 tablettisi pidät parhaiten kokonaan suojattuna ja lähes uuden karheana erittäin käytännöllisillä koteloilla. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyyliä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten nahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässäkin käytössä.

Lenovo Miix 310 Kaiuttimet

Myymälästämme löydät erittäin kattavan tarjonnan erilaisia kaiuttimia Lenovo Miix 310 tabletillesi ja pääset nauttimaan erinomaisesta äänenlaadusta kun katselet elokuvia tai kuunnellessasi musiikkia. Saatavilla on erittäin tyylikkäitä malleja sekä hienoja eri väri vaihtoehtoja, joiden joukosta varmasti jokainen löytää omalle tyylilleen sopivat mallit. Kaiuttimissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni jonka avulla saat kätevästi vastattua hands-free puheluihin tarvittaessa, sekä musiikissa ja puheluissa on erittäin selkeä ja hyvä äänenlaatu. Saat yhdistettyä ne kätevästi eri laitteisiin Bluetooth toiminnon avulla tai sitten ihan perinteisellä audiokaapelilla joita myös saat myymälästämme. Tarjolla meillä on myös todella käytännölliset vedenpitävät kaiuttimet joiden avulla saat kuunneltua musiikkia esimerkiksi veneessä, rannalla tai vaikka suihkussa ollessa. Myynnissä olevat kaiuttimet ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, joten ne sopivat mainiosti päivittäiseen käyttöön. Toivotamme sinulle oikein leppoisia ja mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.