Lenovo K900

Lenovo K900
Jo tammikuussa esitelty uusi Lenovo K900 älypuhelin on vihdoin saapunut markkinoille ja totta kai Lux-Case.fi verkkokauppa on tuonut myös sille sopivat tarvikkeet ja suojakuoret markkinoille ensimmäisenä. Puhelimen suojaukseen verkkokauppamme tarjoaa suojakuoria, suojakotelota, suojataskuja, näytön suojakalvoja, älypuhelin pusseja ja käsivarsikoteloita. Tarvike valikoimamme sisältää muun muassa laadukkaita latureita, kakki tarvittavat autotarvikkeet, monikäyttöiset kaapelit, tyylikkäät korkean äänen laaduntarjoavat kuulokkeet ja kaiuttimet joitka on varustettu sisäisillä virtalähteillä. Käytännölliset ja laadukkaat tuotteet tilaat helposti suoraan verkkokaupastamme, joka tukee kaikkia yleisimpiä maksuitapoja, tarjoaa ilmaiset kuljetukset kaikille tilauksille ja tarjoaa edulliset hinnat laadukkaille Lenovo K900 tarvikkeille.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo K900

Lenovo on tehnyt uuden aluevaltauksen, alkaessaan valmistamaan älypuhelimia. Ennen Lenovo on valmistanut pöytätietokoneita, kannettavia, palvelimia, kämmentietokoneita, matkapuhelimien varusteita ja projektoreita. Lenovo on suurin PC-valmistaja kiinassa ja kolmanneksi suurin maailman laajuisesti. Odotettavissa on siis kovan luokan vastustaja tällä hetkellä älypuhelin markkinoita hallitseville merkeille. Lenovo K900 älypuhelin tuo markkinoille uuden kiinnostavan kahdengigahertsin Atom Z2580 tuplaydinprosessori ja Intel Clover Trail + piirisarja. Puhelin rakentuu polykarbonaatista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista kuorista. Paksuutta puhelimella on vain 6,9 mm ja se painaa vain 162 grammaa. Android käyttöjärjestelmää hyödyntävä Lenovo K900 puhelin tähtää kilpailemaan markkinoiden huippumallien kanssa. Puhelinta käsitellään 5,5 tuuman FullHD resoluution omaavalta kosketusnäytöltä.

Lenovo K900 Suojakuoret & Tarvikkeet

Suojakuorien ja tarvikkeiden osalta maailman laajuinen tarjonta tälle uutuus puhelimelle on heikkoa, mutta Lux-Case.fi verkkokauppa tekee tässä poikkeuksen tarjotessaan erittäin laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita Lenovo K900 älypuhelimen varusteluun. Suojakuori valikoimassamme on kymmeniä mittatilaustyönä K900 mallille valmistettuja suojakuoria, jotka istuvat täydellisesti suojaamaan uutta puhelintasi ja antamaan sille uuden upean ulkoasun.

Miksi valita suojakotelo?

Nahkakotelot, suojakotelot, puhelinlompakot on suuri osa laajaa valikoimaamme. Suojakoteloilla tarjoat puhelimellesi tehokkaan suojan ja upean ulkoasun. Puhelinlompakot ja useimmat nahkakotelot on varustettu käytännöllisillä standeiksi taittuvilla kansilla ja lokeroilla, joissa pystyt säilyttämään pankkikorttisi. Suojakotelot on varustettu suljettavalla kannella, joten ne suojaavat puhelintasi kauttaaltaan.

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Lisätarvikkeet on puhelimesi käyttöä helpottavia tuotteita, jotka lisäävät käyttö tehokkuutta ja mukavuutta. Lisätarvike valikoimassamme on tarjolla satoja Lenovo K900 latureita, autotelineitä, kosketusnäyttökyniä, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia ja monia muita tarpeellisia tarvikkeita. Laadukkaat kuulokkeet nostavat puhelimesi äänentoisto ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Halutessasi jakaa äänet puhelimestasi myös kavereiden kasken on korkealaatuiset kaiuttimet erinomainen valinta sinulle. Suosittelemme valikoimassamme olevaa langatonta Bluetooth kaiutinta, joka on varustettu omalla akulla ja toimii täysin langattomasti bluetoothin välityksellä. Kaapeli valikoimamme pitää sisällään kymmeniä kaapeleita, joiden avulla saat enemmän irti puhelimesi ominaisuuksista. Laadukkaat matka-adapterit ja USB-adapterit löytyvät myös Lenovo K900 kaapeli kategoriasta. Lux-Case.fi tarjoaa ilmaiset kuljetukset kaikille tilauksille, jotka on tehty verkkokauppamme kautta, myös kaikki verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset hyödyntävät kaikkia voimassa olevia tarjouksiamme. Kaikki ennen 18.00 tehdyt tilaukset pystymme postittamaan vielä sama päivän aikana. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.