Lenovo K5

Lenovo K5
Lenovo K5 puhelin tuli kauppoihin alku vuodesta ja on ollut todella suosittu. Puhelimessa on erittäin tyylikäs 5” IPS näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla ja käyttöjärjestelmä on Android OS, v5.1 (Lollipop). Mitoiltaan puhelin on mukavan kokoinen 142 x 71 x 8mm ja painoa sillä on vain 142g. Keskusmuistia löytyy 2 GB RAM ja tallennustilaa 16 GB, joten se on erinomainen perus puhelin. Meillä on verkkokaupassamme kerätty kokoon mainio valikoima erilaisia tuotteita sille kuten kotelot, kuoret, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja erinomainen tarjonta lisätarvikkeita. Lenovo K5 puhelimesi näyttö on syytä pitää suojattuna ja sen teetkin erittäin hyvin meiltä saatavilla helppokäyttöisillä näytönsuojilla, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen puhelin mallin mukaan. Puhelimen kuorilla tarjoat sille hyvän suojan suojan kolhuilta ja naarmuilta, lisäksi annat myös mukavan ulkonäön. Kotelot ovat käytännölliset koska niillä saat suojattua koko puhelimesi ja niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ne helpottavat puhelin jokapäiväistä käyttöä huomattavasti. Unohtamatta tyylikkäitä kuulokkeita ja kaiuttimia joiden avulla saat puhelimestasi parhaan mahdollisen äänenlaadun kun esimerkiksi katselet elokuvia ja kuuntelet musiikkia, meiltä saat myös tilattua hienot vedenpitävät kaiuttimet. Latureita sekä kaapeleita on tarjolla monenlaisia ja moniin tarkoituksiin joten täältä onkin kätevä hankkia ne kaikki samasta paikasta yhdellä kertaa. Lisätarvikkeita on upea valikoima josta löydät paljon erilaisia hyödyllisiä tuotteita puhelimeesi. Osta itsellesi tuotteet jo tänään, sillä tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Lähettämällä tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo K5 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa pohjoismaiden suurimman ja monipuolisimman valikoiman erilaisia kuoria Lenovo K5 puhelimelle. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi asti, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun. Tarjolla on todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja pääset hyödyntämään ilmaisen toimituksemme. Tilatessasi tuotteesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Lenovo K5 Suojakotelot

Koteloilla annat varmasti markkinoiden kattavimman ja tyylikkäimmän suojan Lenovo K5 puhelimellesi. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain pelkkä puhelimen suoja. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukavinta katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi tai vaikka rahaa kun käyt vaikka ostoksilla tai kun olet reissussa. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja joustavasta muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omat suosikit. Kotelot ovatkin erittäin käytännöllinen ja monipuolinen vaihtoehto suojata puhelin päivittäisiltä vaurioilta.

Lenovo K5 Pussit

Lenovo K5 puhelimen pusseilla saat suojattua erittäin mukavasti ja tyylikkäästi puhelimen kun esimerkiksi pidät sitä mukanasi eri paikoissa. Pussit ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä, lisäksi niissä on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita pussissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit toimivat tavallaan kuin pienet laukut joita on todella helppo pitää mukana kun esimerkiksi olet liikkeellä kaupungilla. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun olet liikkeellä. Pussit ovat todella kätevä ja myös miellyttävä tapa suojata puhelin kun olet liikkumassa ulkona. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.