Lenovo IdeaTab S6000

Lenovo IdeaTab S6000

Lux-case.fi verkkokaupan pohjoismaiden laajimmasta tuote valikoimasta saat helposti tilattua Lenovo IdeaTab S6000 tabletillesi suojia ja tarvikkeita. Meiltä löydät tabletillesi paljon erilaisia koteloita, kuoria, pusseja, näytönsuojia, latureita, autotelineitä, kaapeleita, telineitä, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita käteviä lisätarvikkeita. Suojakuoret antavat hyvän suojan tabletillesi ja ne ovat helpot kiinnittää ja irrottaa. Valikoimassamme on paljon eri väri vaihtoehtoja, kauniita kuvioituja ja kuvalla sekä tekstillä varustettuja kuoria. Tablettisi näytön pidät hyvin suojattuna ja puhtaana näytön suojakalvoilla. Kotelot ovat erittäin tyylikkäät ja loistavatapa pitää tablettisi suojassa kolhuilta ja naarmuilta. Useat kotelot ovat taitettavia joten ne tukevat hyvin tablettiasi kun esimerkiksi katsot elokuvia tai surffailet internetissä. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiisi. Tutustu samalla myös meidän muihin Lenovo tuotteisiimme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lenovo IdeaTab S6000

Lenovo on julkaissu tämän alle 300 euron hintaluokkaan tipahtavan tabletin. Tämän hintaluokan 10 tuumaisella näytöllä varustetuksi tabletiksi ominaisuudet on varsin riittävät ja suorituskykyvyssä löytyy. Android 4.2 Jelly Bean käyttöjärjestelmää pyörittää varsin kyvykäs Cortex-A7 1.2 GHz neliydin prosessori. Tätä koko komeutta pitää voimissaan tehokas 6350 mAh kiinteä akku. Lenovo IdeaTab S6000 tukee 3g yhteyttä mikä on oikeasti hyvä ominaisuus tabletissa. Halvemman mallin 16GB muisti on varsin riittävä mutta pienellä lisähinnalla saa 32GB version jonka lisäksi molemmissa malleissa paikka microSD muistikortille. Muutenkin tabletista löytyy kaikki tavalliset ominaisuudet ja tuet useimmille video ja ääni formaateille.

Lenovo IdeaTab S6000 Suojakuoret

Tabletit eivät ole tunnettuja kestävyydestään. Lux-case onkin erikoistunut nimenomaa älypuhelinten ja tablettien suojaamiseen ja verkkokaupastamme löytyykin satoja eri mallisia ja värisiä suojakuoria monista eri materiaaleisa valmistettuna. Esimerkiksi geelikuoret tuntuvat todella mukavalta kädessä ja suojaavat erityisen hyvin iskuja vastaan. Kovat TPU kuoret suojaavat tehokkaasti lialta, pölyltä ja kosteudelta. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tee löytöjä. Kaikki suojakuoremme saatavilla nyt tarjoushintaan.

Lenovo IdeaTab S6000 Tarvikkeet

Meillä on ilo ja ylpeys tarjota uskomattoman suuri tarvike valikoima Lenovo IdeaTab S6000 tabletillesi. Tarvikkeillamme helpotat tablettisi päivittäistä käyttöä. Varavirtalähteet takaavat sen että akun loppuminen ei ihan heti pääse yllättämään vaikka verkkovirtaa ei olisikaan saatavilla. Laadukkailla autotelineillämme saat tablettisi käsien ulottuville kätevästi autossa jolloin voit käyttää esimerkiksi navigaattoria. Jos kaipaat äänentoistoa meidän kuuloke ja kaiutin valikoimamme on yksi suomen kattavimmista. Asiakaspalvelustamme saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Tervetuloa siis selaamaan valikoimaamme ja hyödyntämään upeat tarjouksemme. Tarjoamme myös ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin.