Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kaikki meidän lux-case.fi verkkokaupassamme myytävät kuulokkeet löytyvät tältä yhdeltä osastoltamme. Olemme tänne keränneet valtavan ja laadukkaan valikoiman erilaisia upeita kuulokkeita, joista jokainen varmasti löytää omalle laitteelleen ja tyylilleen sopivat tuotteet. Nappikuulokkeet istuvat tukevasti korvakäytävässä. Suurin osa urheilukuulokkeista kuuluu tähän kategoriaan. Joissakin malleissa on vaahtomuovi- tai kumitulppia eri kokovaihtoehdoilla, joiden avulla ne sopivat kaikille. Nappikuulokkeissa on hyvä äänieristys ja korkeampitasoisissa malleissa äänenlaatu vastaa suurempia kuulokkeita. Mitä suurempi herkkyys, sitä suuremman äänenvoimakkuuden kuulokkeet pystyvät toistamaan. Pitkittynyt altistus korkeille äänenvoimakkuuksille voi vaurioittaa kuuloasi, joten varmista, että äänenvoimakkuus on minimitasolla tai että käytät erityisiä korvatulppia, jotka vaimentavat haitallisia taajuuksia.

Korvan päälle tulevat kuulokkeet ovat melko samanlaiset kuin korvat peittävät kuulokkeet. Niiden pehmusteet kuitenkin asettuvat korvien reunojen päälle, ja ne pysyvät paikallaan pääpannan joustavuuden avulla sen sijaan, että ne peittäisivät korvat kokonaan. Tällaisissa kuulokkeissa on yleensä tarkempi äänentoisto mutta vähemmän bassoa kuin over-ear-kuulokkeissa. Käyttäjä pystyy kuulemaan ulkopuolisia ääniä, ja lähellä olevat muut ihmiset saattavat kuulla musiikin. Jotkut mallit ovat taitettavia, jolloin niiden kuljettaminen mukana on helppoa.

Lux-case myymälästämme löydät erinomaisen ja kattavan tuote valikoiman erilaisia ja kokoisia kuulokkeita. Meillä on aina tapana kerätä yhdelle osastolle erinomainen valikoima monenlaisia kuuloke vaihtoehtoja, joiden joukosta jokainen varmasti löytää tyylilleen sopivat. Tule nyt tutustumaan meidän ainutlaatuiseen tuote valikoimaamme ja ostamaan itsellesi kuulokkeet.

Tuotteet 1-72 / 306

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-72 / 306

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kuulokkeet

Tervetuloa lux-case verkkokaupan kuuloke osastolle! Tältä yhdelta osastolta saat hankittua kätevästi itsellesi tyyliisi sopivat kuulokkeet. Meillä on tarjolla pohjoismaiden suurin ja monipuolisin kuuloke valikoima. Korvanappikuulokkeet ovat yleisin kuuloketyyppi ja kompaktin kokonsa ansiosta se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Kuulokkeita on saatavana joko malleja, jotka asetetaan sisälle korvakäytävään tai malleja, jotka asetetaan ulkokorvaan. Korvanappikuulokkeet ovat erittäin kevyet ja tarjoavat hyvän äänenlaadun. Korvan peittävät kuulokkeet tulevat korvan peittävillä korvakupeilla, joiden pehmeät korvatyynyt mahdollistavat miellyttävän käytön jopa pitkään käytettynä. Osa malleista tarjoaa aktiivisen melunpoiston sekä tehokkaan äänierityksen, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi ilman häiriöitä. Korvalappu kuulokkeet lepäävät kevyesti korviesi päällä ja säädettävä panta mahdollistaa täydellisen istuvuuden. Miellyttävän tuntuiset korvakupit tarjoavat upean äänenlaadun, mutta eivät sulje ulkomaailmaa täydellisesti pois, joten tiedät paremmin mitä ympärilläsi tapahtuu. Taustamelua poistavat kuulokemallit suodattavat häiritsevän taustamelun pois ja kuulet musiikin niin kuin se on tarkoitettu kuultavaksi.

Taustamelua poistavat kuulokkeet ovat täydelliset meluisiin tiloihin, kuten lentokoneeseen tai junamatkalle. Valikoimastamme löytyy aktiiviset ja passiiviset taustamelua suodattavat kuulokkeet. Aktiivinen taustamelunpoisto sisältävät pienet mikrofonit, jotka analysoivat taustamelua ja lähettävät taustamelua neutralisoivia signaaleja. Jos haluat täydellisen vapauden johdoista kannattaa miettiä Bluetooth-teknologiaa tukevia kuulokkeita. Bluetooth-kuulokkeet ovat kuuloketekniikan nykyaikaa. Liität älylaitteesi kuulokkeisiin vaivattomasti Bluetooth- ja NFC -tekniikan avulla. Bluetooth-kuulokkeet ovat täydelliset esimerkiksi urheiltaessa tai kotiaskareita puuhasteltaessa. Urheiluun suunnitellut kuulokkeet tarjoavat ratkaisuja, jotka pitävät kuulokkeet tukevasti paikallaan urheilusuorituksissa. Ominaisuudet kuten kosteutta eristävä muotoilu ja urheilusanka varmistavat, että voit keskittyä urheiluun 100 prosenttisesti. Erityisesti Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat musiikin ilman suoritusta häiritseviä johtoja. Tarjoamme kuulokemalleja, joiden älykkäät ominaisuudet tekevät urheilusta entistä tehokkaampaa. Kuulokkeiden edistyneet sensorit pystyvät mittaamaan sykkeen, askeleet, nopeuden ja poltetut kalorit. Tämän lisäksi kuulokkeet voivat toimia henkilökohtaisena valmentajana tarjoten vinkkejä urheilusuorituksen maksimointiin..

Kuulokkeet siirtävät tiedot älylaitesovellukseen, jonka avulla kykenet seuraamaan tuloksia ja edistymistäsi. Erityisesti pelaamiseen tarkoitetut kuulokkeet on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen. Pelisessiot voivat kestää useita tunteja, joten on tärkeää, että kuulokkeet istuvat päässä hyvin. Kuulokkeisiin asennetun mikrofonin ansiosta voit olla yhteydessä muihin pelaajiin ja suunnitella strategioita vihollisen kukistamiseksi. Laadukkaat pelikuulokkeet eli kuulokemikrofoni on varustettu kehittyneellä ääniteknologialla ja laajoilla kustomointimahdollisuuksilla. Pelikuulokkeissa kiinnittyy huomio myös vahvasti muotoiluun. Näyttävästi muotoiltuja kuulokkeita kehtaa käyttää paikasta riippumatta. Lux-case kaupasta saat erittäin kätevästi ja helposti tilattua juuri omalle tyylillesi sopivat kuuloke mallit. Meillä on todella erinomainen tuote valikoima, josta jokainen varmasti löytää itselleen sopivat malli vaihtoehdot. Olemme ne kaikki kätevästi koonneet tälle yhdelle osastollemme, josta ne löytyvät helpommin ja ovat samalla kätevästi tilattavissa kaupastamme. Tarjoamme asiakkaillemme erittäin luotettavan ja laadukkaan palvelun sekä toimituksen. Poikkea nyt tutustumaan meidän verkkkokauppaamme ja katsomaan mitä kaikkea meidän valikoimastamme löytyy juuri sinulle. "