iPod

iPod
Tarjoamme mahtavan valikoima iPod tarvikkeita. Valikoimastamme löydät muun muassa näytön suojakalvot, kotelo, kuoret, pussit, telineet ja paljon muuta. Löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat trendikkäät kuoret laitteellesi, kuulokkeita tai matkakaiuttimia unohtamatta. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen aina kotiovellesi saakka. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme! iPod
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple iPod

Apple iPod on maailman tunnetuin kannettava musiikkisoitin. Ensimmäinen iPod saapui markkinoille vuonna 2001. Ensimmäiset laitteet olivat yhteensopivia vain Mac laitteiden kanssa, mutta jo vuonna 2002 markkinoille saatiin myös Windowsin kanssa yhteen sopiva soitin. iPodin nykyisiä malleja ovat iPod Shuffle, iPod Touch, iPod Classic ja iPod Nano. Touch sarjan laitteet on ominaisuuksiltaan saman kaltaisia lukuu nottamatta puhelin ominaisuuksia, kuin iPhone puhelimet. Touch mallit sisältävät suuren kosketusnäytön, kameran, mobiilikäyttöjärjestelmän ja paljon muita käytännöllisiä mobiililaitteille tuttuja ominaisuuksia. iPod Shuffle on pienin iPod laite, jolla painoa on vain uskomattomat 12,5 grammaa. Shuffle on siis todella helposti mukana kulkeva laite jonka saat kiinnitettyä vaikkapa paitaasi tai vaikka roikuttaa kaulahihnassa. iPod Nano sijoittuu näiden kahden väliin yhdistäen kosketusnäytön käytettävyyden ja erittäin pienen koon. Kevyt laite on, joka mahdollistaa kuvien, videoiden ja musiikintoiston ja laite tukee muun muassa myös Bluetooth yhteyttä. iPad Classic on jo klassikoksi muodostunut laita. Laitetta on saatavilla aina huimaan 160gt tallennustilaan asti. Classicissa on kappaleiden selaamista helpottava kosketuksella toimiva vierityspyörä.

Tarvikkeet

iPod tarvike valikoimamme on erittäin kattava, sisältäen muun muassa suojakuoria, näytön suojakalvoja, koteloita, käsivarsikoteloita, kosketusnäyttökyniä, latureita, kuulokkeita, autotelineitä, autolatureita, suojapusseja, kaapeleita ja kaiuttimia. Lisäksi iPod Shufflelle on tarjolla esimerkiksi rannehihnoja, joiden avulla laite toimii niin kellona kuin helposti mukana kulkevana musiikkisoittimena. Suojakuori valikoimamme sisältää satoja suojakuoria, upeissa kuoseissa ja monissa eri materiaaleissa. Touch sarjalle on tarjolla myös upeita nahkakoteloita, jotka suojaavat laitteen kauttaaltaan antaen sille business tyylisen lookin. Varavirtalähteet mahdollistavat laitteiden lataamisen missä ikinä liikutkin. Tyylikkäitä suojapusseja valikoimassamme on useita satoja. Valitse siis soitin mallisi ja siirry selaamaan mallikohtaisia tuotteita. Toivotamme mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

iPod touch 5