iPod Touch 5

iPod Touch 5

Apple iPod Touch 5 laitteeseesi kaikki tarvikkeet ovat saatavilla täältä. Meidän laajasta ja edullisesta valikoimasta löydät suojakotelot, laturit, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja huippu tarjonta lisävarusteita laitteellesi. Suojakoteloiden avulla suojaat laitteesi erittäin tehokkaasti ja varmasti likaa ja naarmuja vastaan. Latureita on tarjolla upea valikoima eri malleja ja useita väri vaihtoehtoja. Myös kuulokkeissa väri vaihtoehtoja on useita, mallejakin löytyy joka lähtöön ja makuun. Lisätarvikkeita on joka lähtöön ja sieltä löytyy varmasti kaikille jotain joka tekee tabletin käytön helpommaksi ja siellä myös on muutakin viihdyttäviä tuotteita. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tutustu samalla meidän muihin Apple tuotteisiin. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPod Touch 5

iPod Touch 5 on multimediasoitin, jolla pelaat, katselet videoita, kuuntelet musiikkia ja kaikki App Storen sovellukset ovat käytössäsi. iPod toimii kuten iPhone, mutta ilman puhelin ominaisuutta. Uusi upea ohuempi desing ja neljä tuumainen Retina-näyttö tekevät siitä täydellisen multimedialaitteen. iSight kamera taltioi kuva viiden megapikselin tarkkuudella. Kamerassa on hyvin kehittynyt optiikka, kosketustarkennus, LED-salamavalo ja kasvojentunnistus. Videoiden tallennus onnistuu HD tasoisena, eli 1080 pikselin tarkkuudella. Applen A5 tuplaydinprosessori on lähes tuplasti nopeampi ja tehokkaampi kuin edeltäjänsä, grafiikka pyörii jopa seitsemän kertaa nopeammin kuin ennen. Prosessori on myös energiatehokas, minkä ansiosta iPod:ille luvataan jopa 40 tunnin musiikin toistoaika ja 7 tunnin videon katselua, yhdellä täydellä akulla. iPod Touch 5 laitteen mukana toimitetaan Applen uudet EarPod-nappikuulokkeet, jotka on suunniteltu tarjoamaan entistä laadukkaamman äänentoiston ja istuvuuden. Apple on korvannut vanhan 30-pin liitännän uudella Lightning-liitännällä, joka on pienempi pienempi ja kestävämpi. iPod Touch 5 muotoilu on ohut, sulavalinjainen ja jonka alumiininen kuori tuntuu sileältä ja laadukkaalta. Laitteen mitat ovat pysyneet erittäin pienenä, leveyden olessa 58,6mm, korkeuden 123,4mm, paksuuden vain 6,1mm ja iPad on todella kevyt sen painaessa vain 88 grammaa. iPod Touch 5 on saanut uuden rannehihnan, jonka ansiosta se pysyy mukavammin mukanasi.

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen parhaan valikoiman iPod Touch 5 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Omaan tyyliisi sopivat suojakuoret pääset valikoimaan satojen suojakuoriemme joukosta. Tarjoamme suojakuoret silikonisina, komposiittimuovisina ja metallisina. Suojakuoremme on mittatilaustyönä iPod Touch 5 multimedialaitteen muotojen mukaan valmistettu, siksi voit olla varma niiden täydellisestä istuvuudesta iPodisi suojaksi. Suojakuoret jättävät kaikki liitännät ja painikkeet käyttöösi. Valikoimassamme on niin pehmeitä suojakuoria, bling bling tyylisiä koteloita, kuvallisia, värikkäitä ja monia muita tyylikkäitä suojakuoria. Laadukkaat tuotteet ja edulliset hinnat on meidän tapa pitää kaikki asiakkaamme tyytyväisinä, kaiken tämän lisäksi tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme koko Suomeen.

iPod Touch 5 lisätarvike valikoimastamme kannattaa ehdottomasti poimia ostoskoriin tyylikkäät ja alkuperäistä kaapelia pidemmät Lightnig-kaapelit, jotka löydät kymmenissä väreissä. Sadoista iPod Touch 5 lisätarvikkeistamme löydät muun muassa kaikki tarpeelliset kaapelit, näytön suojakalvot, autolaturit, urheilukotelot, tyylikkäät huippu laadukkaat kuulokkeet, matkakaiuttimet ja paljon muita laadukkaita tarvikkeita edullisin hinnoin. Langattomilla Bluetooth kaiuttimilla toista musiikin kätevästi langattoman yhteyden avulla, voit vaikka pitää iPod:isi taskussasi samalla kun toista musiikkia kaiuttimien kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esimerkiksi ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.