iPhone X

iPhone X
iPhone X

Apple julkaisi syksyllä 2017 uusimman puhelimensa iPhone X:n. Vuonna 2017 Apple onkin noussut maailman arvokkaimpien brändien joukkoon.

iPhone X:n muotoilussa huomio kiinnittyy välittömästi 5,8 tuuman näyttöön, joka on tähän mennessä suurin iPhonen malleista. LCD-näyttö on ensi kertaa korvattu modernilla OLED-näytöllä iPhonen puhelimissa, joita esimerkiksi Samsung on jo käyttänyt jonkin aikaa. OLED-näyttö tarjoaakin rikkaamman väritoiston sekä paremman kontrastin, joten tässä suhteessa Iphone X on noussut huippu Android puhelimien tasolle.

Uutuutena on myöskin iPhone X puhelimessa Face ID- kasvojentunnistus. Se korvaa tunnistautumisessa Touch ID- sormenjälkitunnistuksen. Uniikki tunnistautumistapa on turvallinen, nopea ja varmatoiminen. Elämä helpottuu taas hieman kun puhelin avutuu käytettäväksi vain katsomalla sitä.

Erona aikaisempiin malleihin, iPhone X:ssä on myös tuki langattomalle lataukselle. Pikalatausominaisuuden ansioista voit ladata puhelintasi 30 minuutissa jopa 50%. Hinta tälle tyylikkäälle uutuudelle on Suomessa 1179 euroa 64 Gigatavun muistilla ja 1349 euroa 256 Gigatavulla. Toimitukset Suomeen aloitetaan 2017 loppusyksystä.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet iPhone X:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kauittimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote puhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi iPhone X:lle.

Tämä iPhone X puhelimen osasto on omistettu suojakuorille. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria puhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä itsellesi oman tyylisen suojakuoren puhelimeesi! Kuoret antavat puhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret ovat mitoitettu iPhone X mittojen mukaan, jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone X Covers

iPhone X on todella uniikki ja hieno puhelin, mutta samalla myös erittäin kallis. Älä ota riskejä ja suojaa puhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori iPhone X:lle ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut

. Lux-Casessa meillä on laaja valikoima erilaisia kuoria iPhone X:lle. Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet ovat valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös älykkäitä ominaisuuksia kuten mm. jalusta, joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselemista sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan stailattuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Iphone X Cases

Meillä on laaja valikoima erilaisia koteloita iPhone X:lle. Voit olla varma siitä, että puhelimesi saa parhaimman suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat uniikisti suunniteltuja ja ne tuovat lisää personaallisuutta puhelimeesi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. Iphone X on todella kallis puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa optimaalisen suojan. Meidän kotelomme valmistukseen on käytetty materiaaleina aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Korkealaatuisten materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten magnettilukot, taitettava jalusta videoiden katselemiseen, sisäänrakennettu lompakko. Tässä muutama ominaisuus mainitakseni.

iPhone X Screen protectors

Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat iPhone X:lle. Iphone X on todella kallis puhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkasti leikattu, joten se on juuri suunniteltu iPhone X:lle. Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.

Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva suoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa puhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää iPhone X:ssä.