iPhone 8

iPhone 8
iPhone 8

Apple julkaisi kauan odotetun iPhone 8 mallin vuonna 2017. Laitteen suorituskyky on parempi edeltäjäänsä verrattuna kuten odotimmekin mutta tämän lisäksi iPhone 8 on ensimmäinen iPhone jonka voit ladata langattomasti. Laitteen ulkonäkö ei eroa edeltäjästään paljon mutta tässä mallissa on upea lasinen takaosa joka antaa sille korkealuokkaisen tuntuman ja mahdollistaa aikaisemmin mainitun langattoman latauksen. Takalasi tekee puhelimesta hieman painavemman aikaisempiin alumiinisiin malleihin verrattuna mutta Apple kertoo sen olevan kestävin lasi ikinä.

Vaikka lasin sanotaankin olevan erittäin kestävä kannattaa älypuhelin silti suojata asianmukaisesti kuorella, kotelolla tai vaikkapa sitten suojapussilla, jos ei halua piilottaa iPhone 8 mallin omaa eleganttia ilmettä maailmalta. iPhone puhelimet ovat vieläkin markkinoiden suosituimpien laitteiden joukossa ja kiitos tämän niille on erittäin helppoa löytää lisätarvikkeita. Meillä Lux-Case verkkokaupassa on laaja valikoima lisävarusteita iPhone 8 mallille. Mitä tahansa laitteellesi etsitkään, meiltä se löytyy.

Haluatko tehdä puhelimestasi entistäkin persoonallisemman vaiko vain varmistaa että se on turvassa? Meillä on suuri valikoima suojakuoria iPhone 8 mallille. Verkkokaupastamme löydät kuoret tälle älypuhelimelle kaikissa muodoissa ja muotoiluissa. Jos etsit vain yksinkertaista yksiväristä suojaa laittellesi, meiltä löydät kaikki värit mitä ikinä voit vain kuvitellakkaan. Mistä tahansa sitten pidätkään, valikoimastamme löytyy jokaisen persoonallisuuteen jotakin. Kuoremme on valmistettu vartavasten iPhone 8 mallille ja ne istuvat täydellisesti.

Paras suojakuori iPhone 8 mallille Itsellesi parhaan mahdollisen kuoren löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa koska valinnanvaraa on niin paljon. Valintaa helpottamaan voimme kertoa että kaikki kuoremme ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Tärkeintä kuoren valikoimisessa on huomioida tunne jonka se sinulle antaa. Sinun tarvitsee vain seurata tunteitasi ja omaa persoonallisuuttasi, ja oikea kuori löytyy varmasti.

iPhone 8 suojakuori pitää puhelimesi turvassa Onnettomuuksia sattuu ja älypuhelimen rikkoutuessa tämän seurauksena kustannukset ovat yleensä todella korkeat. Oikeanlaisen suojakuoren avulla pidät iPhone 8 laitteesi turvassa pudotuksilta ja iskuilta sekä suojaat sitä naarmuuntumiselta. Suojakuorityyppejä joista sitten valita, on monenlaisia. Useimmat kuoret on valmistettu joko muovista tai silikonista ja niitä löytyykin vaikka missä ilmeissä. On kuoria, jotka suojaavat takaosan lisäksi myös puhelimen sivut puskureilla. Kohotetut puskurit suojaavat myös näyttöä naarmuuntumiselta. Näytön suojaksi kannattaa tosin hankkia myös pitkäikäinen näytönsuoja joita saa joko muovisina kalvoina tai laseina. Molemmat vaihtoehdot ovat näytössä lähes näkymättömiä.

Suojakuoret iPhone 8 mallille Lux-Case verkkokaupasta Päivitä puhelimesi turvaus uudelle tasolle iPhone 8 suojakuorella. Lux-Case verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia kuoria iPhone 8 mallille. Suojaa laitteesi heti tänään!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.