iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 8 Plus

Apple julkaisi odotetun iPhone 8 Plus mallin loppuvuodesta 2017. Laitteen suorituskyky on parempi edeltäjiinsä verrattuna kuten odotimmekin ja tämän lisäksi iPhone 8 Plus mallia on mahdollista ladata langattomasti kuten edeltäjäänsä iPhone 8 mallia, joka teki sen ensimmäisenä puhelimena maailmassa. Laitteen ulkonäkö ei eroa edeltäjästään lähes ollenkaan jos kokoa ei oteta huomioon. Tässä mallissa on upea lasinen takaosa joka antaa sille korkealuokkaisen tuntuman ja mahdollistaa aikaisemmin mainitun langattoman latauksen. Takalasi tekee puhelimesta hieman painavemman aikaisempiin alumiinisiin malleihin verrattuna mutta Apple kertoo sen olevan kestävin lasi ikinä. Koon lisäksi tietysti koon mukana kasvava näytön koko ja parempi akku erottavat iPhone 8 Plus mallin edeltäjästään.

Vaikka laitteen lasikuoren sanotaankin olevan erittäin kestävä kannattaa älypuhelin silti suojata asianmukaisesti kuorella, kotelolla tai vaikkapa sitten suojapussilla, jos ei halua piilottaa iPhone 8 Plus mallin omaa eleganttia ilmettä maailmalta. iPhone puhelimet ovat vieläkin markkinoiden suosituimpien laitteiden joukossa ja kiitos tämän niille on erittäin helppoa löytää lisätarvikkeita. Meillä Lux-Case verkkokaupassa on laaja valikoima lisävarusteita iPhone 8 Plus mallille. Mitä tahansa laitteellesi etsitkään, meiltä se löytyy.

Haluatko tehdä älypuhelimestasi entistäkin uniikimman vaiko vain varmistaa että se on turvassa? Meillä on laaja valikoima suojakuoria iPhone 8 Plus mallille. Verkkokaupastamme löydät kuoret tälle puhelimelle kaikissa muotoiluissa. Jos etsit vain yksinkertaista yksiväristä suojakuorta laitteellesi, meiltä löydät kuoret kaikissa väreissä mitä ikinä voit vain kuvitellakkaan. Mistä tahansa sitten tykkäätkään, suuresta valikoimastamme löytyy jokaisen persoonallisuuteen jotakin. Kuoremme on valmistettu nimenomaan iPhone 8 Plus mallia varten ja ne istuvat siihen täydellisesti.

Paras suojakuori iPhone 8 Plus mallille Juuri itsellesi parhaan mahdollisen kuoren löytäminen ei aina ole helppoa koska valinnanvaraa on niin valtavasti. Päätöstä helpottamaan voimme kertoa että kaikki suojakuoremme ovat valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Tärkeintä kuoren valitsemisessa on huomioida tuntuma jonka se sinulle tuo. Sinun tarvitsee vain seurata tunteitasi ja omaa persoonallisuuttasi, ja oikea kuori löytyy varmasti.

iPhone 8 Plus suojakuori pitää puhelimesi turvassa Onnettomuuksia tapahtuu ja puhelimen rikkoutuessa tämän seurauksena kustannukset ovat yleensä korkeat. Oikeanlaisen suojakuoren kanssa pidät iPhone 8 Plus laitteesi turvassa pudotuksilta ja iskuilta sekä suojaat sitä naarmuuntumiselta. Suojakuorimalleja joista sitten valita, on monenlaisia. Valtaosa kuorista on valmistettu joko muovista tai silikonista ja niitä löytyykin vaikka missä kuoseissa. On kuoria, jotka suojaavat takaosan lisäksi myös puhelimen sivut puskureilla. Kohotetut puskurit suojaavat myös näytön naarmuilta. Näytön turvaksi kannattaa tosin ostaa myös pitkäikäinen näytönsuoja joita saa joko muovisina kalvoina tai laseina. Molemmat vaihtoehdot ovat näytössä lähes huomaamattomia.

Suojakuoret iPhone 8 Plus mallille Lux-Case verkkokaupasta Päivitä puhelimesi turvaus uudelle tasolle iPhone 8 Plus kuorella. Lux-Case verkkokaupassa on suuri valikoima erilaisia suojakuoria iPhone 8 Plus mallille. Suojaa puhelimesi heti tänään!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.