iPhone 7

iPhone 7
iPhone 7 julkaistaan pian ja sitä on odotettu mielenkiinnolla koko vuosi. Apple varmasti saavuttaa laajan joukon uskollisia käyttäjiä myös tällä puhelimella. Puhelimessa on erittäin laadukas 4.7” IPS LCD näyttö 750 x 1334 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta se on erittäin kompakti, sillä sen mitat ovat 138.3 x 67.1 x 7.1 mm ja painoa sillä on 138 g. iPhone 7 on IP67 luokiteltu joten se on pöly- ja vesitiivis 1 metriin asti 30 minuuttia. Keskusmuistia puhelimessa on 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa mallista riippuen 32/128/256 GB. Käyttöjärjestelmänä on tietysti iOS 10. Ehdottomasti odottamisen arvoinen puhelin. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa jo nyt kattavan valikoiman erilaisia tuotteita uuteen puhelimeen. Meiltä saat nopeasti ja kätevästi tilattua kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut hyödylliset lisätarvikkeet helpottamaan päivittäistä puhelimen käyttöä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan, joten se istuu siihen täydellisesti ja samalla jättäen liitännät kätevästi vapaiksi. Kuoria on saatavilla eri mallisia, värisiä ja kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja, joista jokaiselle varmasti löytyy mieleinen. Myymälästämme löydät samalla upean kotelot, joiden avulla saat suojattua puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla. Niissä olevat standit ja korttitaskut erottavat ne hyvin muista suojista. Standin avulla saat hyvin tuettua puhelimesi mukavaan kulmaan kun esimerkiksi haluat katsella elokuvia. Korttitaskuissa taas puolestaan saat pidettyä tärkeimpiä korttejasi tai rahaa kätevästi mukanasi. Tule ostoksille jo nyt ja hanki iPhone7 puhelimeesi suojat ja tarvikkeet meiltä. Toivotamme oikein mukacvia ostoshetkiä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 7 Suojakuoret

Uudelle iPhone 7 puhelimelle meillä on lux-case.fi verkkokaupassamme tarjolla erittäin kattava ja monipuolinen valikoima upeita erilaisia kuoria pitämään sen hyvässä kunnossa ja samalla myös lisäämään sille persoonallisen tyylin. Tarjoamme kätevän ja luotettavan palvelun, josta sinun on helppo ja nopea tilata juuri omaan tyyliisi sopivat tuotteet. Kuoria on saatavilla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla ja kuva sekä teksti yhdistelmällä koristeltuja versioita. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealuokkaisista materiaaleista kuten silikonista, joustavasta muovista, kova muovista ja alumiini seoksesta. Ne ovat myös lisäksi valmistettu iPhone 7 puhelimen mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti jättäen samalla liitännät vapaiksi. Kuorilla saat annettua puhelimelle erittäin yksinkertaisen mutta silti todella hyvän suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Tilaa omalle puhelimellesi suojat ja tarvikkeet jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

iPhone 7 Suojakotelot

Markkinoiden parhaan mahdollisen suojan iPhone 7 puhelimelle annat kätevillä koteloilla. Kotelot tarjoavat erinomaisen kokonaisuuden ja niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä todella monipuolisen suojan puhelimellesi. Standin ansiosta saat todella kätevästi asetettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan, josta sinun on mukava katsella esimeerkiksi elokuvia tai vaikka pelata pelejä. Kun haluat pitää puhelimesi mukana päivittäin käyttämiä kortteja tai rahaa niin se onnistuu todella hyvin kotelossa olevien korttitaskujen avulla. Niissä on erittäin miellyttävä pinta, jota on mukava käsitellä ja liäksi se pysyy hyvin kädessä. Ne ovat myös erittäin kestäviä päivittäisessä käytössä.

iPhone 7 Lisätarvikkeet

Verkkokaupastamme saat tilattua laadukkaita lisätarvikkeita iPhone 7 puhelimellesi. Tarjolla on tuotteita joiden avulla helpotat puhelimesi käyttöä ja myös vempaimia vapaa-ajan viettoon. Puhelimen tärkeimmän osan eli näytön pidät loistavasti suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Löydät myös laajan valikoiman kuulokkeita meiltä. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita malleja ja värejä, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella kätevä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Saat kiinnitettyä telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle ja sileälle pinnalle autossasi. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä myymälässämme.