iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus on myös uusi erittäin odotettu tulokas markkinoilla ja se on juuri julkaistu. Varmasti yksi myydyimmistä tuotteista älypuhelin markkinoilla tänä vuonna. Uudessa puhelimessa on hieno 5.5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Tämä malli on hieman kookkaampi tavallisesta mallista, mitoilla 158.2 x 77.9 x 7.3 mm ja painoa sillä on puolestaan 188 g. Keskusmuistia tässä versiossa on 2 GB RAM ja vapaata tallennus tilaa 32/128/256 GB riippuen mallista. Käyttöjärjestelmä on tuttu ja turvallinen iOS 10. Meidän lux-case.fi myymälästämme löydät aina uusimmille malleille erittäin monipuolisen valikoiman suojia sekä tarvikkeita. Skandinavian laajimmasta valikoimasta löydeät iPhone 7 Plus puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut käytännölliset lisätarvikkeet. Verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat korkealaatuisisa ja kestäviä päivittäisessä käytössä ja sen vuoksi ne ovat täydellinen suoja puhelimeesi. Kuoria on saatavilla upeita eri malleja hauskoilla väri vaihtoehdoilla, lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla ja teksti sekä kuva yhdistelmillä koristeltuja versioita. Ne sopivat puhelimeen täydellisesti ja jättävät liitännät vapaiksi, sillä ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan. Koteloilla saat annettua markkinoiden kattavimman ja tyylikkäimmän suojan puhelimelle, lisäksi niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä erittäin monipuoliset. Korttitaskuissa saat kätevästi pidettyä mukanasi päivittäin käyttämiäsi kortteja. Standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi katselet elokuvia tai pelatessa pelejä. Toivotamme sinu lämpimästi tervetulleeksi ostoksille verkkokauppaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 7 Plus Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla iPhone 7 Plus puhelimelle todella erinomainen valikoima erilaisia hienoja kuoria, joilla saat pidettyä puhelimesi lähes uuden veroisena naarmuja sekä kolhuja vastaan. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti ja toimitamme ne sinulle suoraan kotiisi. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta ja kovamuovista. Lisäksi ne ovat valmistettu iPhone 7 Plus puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi naarmuilta ja kolhulta. Hanki nyt jo omalle puhelimellesi suojat ja lisätarvikkeet. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

iPhone 7 Plus Suojakotelot

Kokonaisvaltaisen ja kattavan suojan iPhone 7 Plus puhelimelle annat kätevästi meiltä löytyvillä koteloilla. Niiden avulla suojaat erinomaisesti koko puhelimen ja samalla annat sille todella tyylikkään ulkonäön. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi kotelot erottuvat edukseen muista markkinoilla olevista suojista. Standin avulla saat helposti ja kätevästi asetettua puhelimesi itsellesi sopivaan kulmaan, josta on mukava katsella elokuvia ja pelata pelejä. Korttitaskut ovat erittäin hyödylliset, sillä niissä saat pidettyä puhelimesi mukana kätevästi päivittäin käyttämät korttisi ja rahat. Ne ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja puhelimellesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä.

iPhone 7 Plus Lisätarvikkeet

Meiltä löydät myös erittäin laajan ja kattavan valikoiman iPhone 7 Plus puhelimen lisätarvikkeita. Meiltä saat varmasti tilattua tyylillesi ja puhelimellesi sopivat tuotteet. Puhelimesi näytön pidät hyvin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan helpoilla ja kätevillä näytön suojakalvoilla. Laturit ja autolaturit saat myös täältä, useita värejä ja malleja. Autotelineet ovat erinomainen tapa pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi ajon aikana. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Saatavilla on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana rannalla tai vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme, toivotamme sinulle oikein mukavia ostoshetkiä myymälässämme.