iPhone 6 / 6S

iPhone 6 / 6S

Tarvikkeet, suojakuoret ja kotelot iPhone 6 puhelimelle. Kauan odotettu Applen iPhone 6 puhelin on täällä ja meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät siihen tietysti kaiken tarpeellisen. Olemme varautuneet tähän uuteen valtavan suosion saavuttaneeseen älypuhelimeen ja meillä onkin tarjota sille Suomen suurin tarvike valikoima. Meiltä löydät kaikki erilaiset iPhone 6 kuoret ja kotelot, joilla saat tämän uskomattoman upean uutuuspuhelimen näyttämään entistä paremmalta. Tämä kaunis puhelin ansaitsee hyvää kohtelua ja siksi tarjoammekin sille markkinoiden parhaita suojakuoria ja koteloita. Lux-case.fi tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun kaikille tuotteille ja takaamme, että et tule pettymään. Kaikki tuotteet tulevat kotiisi ilman postimaksuja asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 6 Suojakuoret

Omistatko uuden iPhone 6 puhelimen? Tämä Applen loistava puhelin on hyvä pitää suojattuna jokaisessa tilanteessa. Lux-case.fi verkkokaupan iPhone 6 suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimeesi. Suojakuoret iPhone 6 (4.7”) puhelimelle peittävät ainoastaan takakannen ja kyljet, jättäen kameran ja muut ominaisuudet kuitenkin käyttöösi. Meillä on Suomen suurin iPhone 6 (4.7”) suojakuori valikoima, joka kattaa satoja erilaisia ja erivärisiä suojakuoria. Suojakuoremme valmistetaan vain laadukkaista materiaaleista ja voit itse valita sinulle sopivimman värin ja materiaalin. TPU-muovi hybridi seoste ja silikoni ovat joustavaa materiaalia ja muovi alumiini ja puu ovat kovia materiaaleja. Suojakuori voi olla muotoiltu vaikkapa hauskaksi possuksi tai linnuksi.  Suojakuoriemme väri ja kuvio skaala on todella laaja ja monipuolinen. Suojakuori ei ainoastaan suojaa iPhone 6 puhelintasi vaan se tekee siitä entistä tyylikkäämmän. Tuotteemme toimitetaan 3-5 päivän toimitusajalla ja ilman postimaksuja mihin päin Suomea tahansa.  Jos tilaat ennen klo. 18:00 arkipäivänä niin pakettisi lähtee vielä samana päivänä. Selaa rauhassa valtavaa valikoimaamme ja tee tilaus.

 

iPhone 6 Kotelot, Laukut ja Pussit

iPhone 6 (4.7”) kotelo pitää puhelimesi varmasti turvassa naarmuilta, lialta ja iskuilta. Puhelimesi ollessa kotelossa sinun ei tarvitse pelätä vaikka puhelimesi sattuisi tipahtamaan taskustasi tai kädestäsi. Kotelo iPhone 6 puhelimelle antaa täyden suojan ja tekee puhelimestasi tyylikkään. Koteloita löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa kuten seepran raidat, kuuma pinkki, puunoksa, Ankkuri ja meri ja paljon muita kuva vaihtoehtoja ja värejä. Kotelot on valmistettu vain korkealaatuisista materiaaleista ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Useat kotelomme on varustettu korttitaskuilla, joten voit pitää kotelossa vaikkapa pankki- ja ajokorttiasi. Puhelimesi näyttö pysyy suojattuna jokaisessa tilanteessa sillä kotelon kansi lukittuu vahvalla magneetti kiinnityksellä. Monet kotelomme on varustettu näppärällä standilla, jonka avulla voit asettaa puhelimesi tukevasti vaikkapa työpöydällesi. Jos haluat suojata puhelimesi mutta et halua peittää koko puhelimesi näyttöä niin suosittelemme sinulle Smart View koteloa. Smart View kotelon avulla voit helposti seurata saapuvia ilmoituksia ja käyttää puhelinta täysin normaalisti pitäen puhelimesi kuitenkin täysin suojattuna. Apple iPhone 6 puhelin on melko kookas, joten jos et halua pitää puhelinta taskussa tai kädessäsi niin tarjoamme laajan valikoiman useita erilaisia pusseja ja laukkuja. Laukut ja pussit ovat tyylikkäitä ja ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista. iPhone 6 laukku on persoonallinen ja turvallinen tapa kuljettaa puhelinta mukanasi missä ikinä liikutkin. Tilaa tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

iPhone 6 Lisätarvikkeet

Tervetuloa selaamaan Suomen suurinta iPhone 6 lisätarvike valikoimaa. Massiivisesta valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet iPhone 6 puhelimellesi, joilla saat puhelimestasi kaiken irti. Valikoimastamme löytyy, autotelineet, kuulokkeet, kaapelit, autolaturit, telineet ja paljon muuta. Lisätarvikkeillamme saat puhelimeesi uusia ulottuvuuksia kuten 8x zoom objektiivin puhelimeesi, jolla voit ottaa upeita valokuvia. Tarjontamme kattaa myös uskomattoman valikoiman työkaluja iPhone 6 puhelimellesi, joilla pidät puhelimesi kunnossa. Mitä ikinä tarvitsetkin niin löydät sen varmimmin verkkokaupastamme. 

iPhone 6 Puhelinlompakot

iPhone 6 puhelinlompakot – Lux-case.fi verkkokaupan tarjonnasta löytyy kymmenet erilaiset tyylikkäät ja korkealaatuiset älypuhelinten lompakot. Puhelinlompakko iPhone 6 puhelimelle pitää puhelimesi ja sen suuren näytön täydellisesti naarmuilta sekä iskuilta. Lompakko on erittäin hyödyllinen väline sillä voit pitää siinä pankkikorttejasi sekä seteleitäsi. Valikoimamme kattaa yhdellä, kahdella sekä kolmella korttipaikalla varustetut lompakot. Lompakkojen materiaaleina on käytetty laadukasta PU nahkaa ja meiltä ja meiltä löytyy myös aidosta nahasta valmistettuja lompakoita. Kaikki lompakkomme on valmistettu millimetrin tarkasti Apple iPhone 6 puhelimen mittojen mukaisesti ja se lukitsee puhelimen varmasti sisäänsä, eikä se pääse tipahtamaan vaikka lompakon kansi olisi auki. Lompakot myös tuntuvat käytössä todella hyvältä ja meidän valikoimassamme on mm. krokotiilin-, käärmeen-, ja hevosennahkaa jäljitteleviä lompakkoja. Avattuna lompakon voi taittaa myös käteväksi telineeksi, joten voit helposti asettaa puhelimen tukevasti pöydällesi esimerkiksi videopuheluita varten. Puhelinlompakkojen väriskaala on todella laaja ja kaikkien perusvärien lisäksi meiltä löytyy upeasti kuvioidut puhelinlompakot. Lähetämme kaikki lux-case.fi verkkokaupasta tilaamasi tuotteet kotiisi täysin ilman postikuluja!